Ağlayakta gözden mi olak???

abisi makul birine benziyo kardeşi rica etmiş oda kırmamış gelmiş fikrini sölemiş ama keşke baştan sölediğinde hayır gerek yok bizim fikrimiz önemli abinin bakmasına gerek yok deseydin alıp götürünce adamı olan olmuş
bende olsam alternatif görmek isterim başka ev varmı onada bakalım bi diye
eşin ailesine çok önem veriyor belli

Son düzenleme:

Evet canım maalesef aşırı kıymet veriyor büyüklerine yani benim büyüklerime de öyle Allah için ona bişi diyemem ama herkes ılımlı yaklaştı sadece fikrini söyledi ama tabi karar sizin dedi ama şimdi eşim eminim düşünüyordur ki abime karşı geldim onun dediği yeri almadım saygısızlık etim vs düşünüyordur.. Abisinin yanında bi de eski konuları açması felan deli etti beni ne alaka şımarıkmışım bilmem ne... Dedim abi ben sakinim o çok agresif dedim olsun o gençtir dedi en son adamcağız giderken de dedi ki hayırlı olsun artık bir daha tartışmayın bak söz verin ben çıktıktan sonra konu kapansın hayat güzel tartışmaya değmez vs. dedi ama bizim ki odunnnn

aaa valla ne güzel yaaa takdir ettim kaynını helal olsun adama yaa
boşver canım takma yaaa ee şimdi aldınızmı evii senin istediğini değilmi
hayırlı olsun diyelimmi canımm

aaa valla ne güzel yaaa takdir ettim kaynını helal olsun adama yaa
boşver canım takma yaaa ee şimdi aldınızmı evii senin istediğini değilmi
hayırlı olsun diyelimmi canımm

Dün krediyi çektik canım öğlen de eksper geldi şimdilik sıkıntı yok işte... Bir tek bizimkini memnun edemiyoruz inşallah nasip olsun resimlerini koyarım hevesle anlatmak isterdim size ama biz sanki mezar yeri almışız gibi bir hava var evde

haydi hayırlı olsun canım çok mutlu günleriniz olsun evinizde ayy bayılırım valla ekle mutlaka bakalım
malesef işte tadını çıkaramıyoruz bazı şeyleri kendimize zehir ediyoruz
hepimiz yaşıyoruz aynı durumları inan canımm düzelir ama yerleşipte içine sinince senide mutlu görünce evde keyflenir

İnşallah canım o kadar diken üstünde bıraktı ki beni abisinin yaında da sen de burda şahitsin dedi evle ilgili en ufak bir sıkıntı olsun üzerime alınmıyorum tüm sorumluluk ona ait dedi... Bi acaip oldum ya... Valla 3-4 gündür gece gündüz sağ kasığım sürekli ağrıyor sonra kendime kızıyorum diyorum bebeğimin ne suçu var onu da üzüyorum diyip kendime geliyorum ama işte aynı ev içinde hiç konuşmamak da daraltıyor beni
Boşver aman sabah sabah şişirdim sizi dertten sen nasılsınnn?

evet canım yaa hamilesin böyle bi sorumluluk alıyosunuz daha ılımlı olması lazım
neyse
bende iyiyim çok şükür eşim bu akşam antalyaya gidiyoo :26: pazar döncek

Nasılsınız???
Ben 3-4 gündür koşuşturmaca moral bozukluğu vs.. Kötüyüm

Sormaa hemen aramış cilingiri akşama beklemek yok.. Durduk yere sabah bizde bunun tartışmasını yaşadık.. Bizimki esti gürledi falan sinir etti beni.. Servise giderken ben gelmiyorum git kendin dedi bende sen bilin dedim yürüdüm gittim arkamdan tıpış tıpış geldi hiç konuşmuyorum

O yüzden perican kocalar cins.. Benimkide babama takık ondan oldu tartışma ben soralım belki bi yöntemi vardır adam kaç yaşında bilir zekide vay efendim kaç yaşına gelmiş babama kendisi için aciz bi işe yaramaz dedirtmezmiş. Bende amcanı katdeşini aramayı biliyon deyince nevri döndü
Umurum mu hiçte değil..

Evde de onlar değil siz Oturcaksınız o yüzden bırak alın nasılsa tıpış tıpış bişi olduğunda yapacak boşverrr
Abisini takdir ettim mantıklı biri gibi geldi

gunaydinn benosummm,tarif icin tekrar tesekkur ederimmmm. bundan sonra bende ayda 1 yaparimm
gecmis olsun canimm. fundos bi oneri sunmus. onu deneyin bakalimm. insallah acilir.cilingirde cok pahalii ona gerek kalmaz insallahh.

fundammm gunaydinn. nasilsinn sekerimmmm

pericim sanada gunaydin. Allah sizede kolaylik versin cnm.zor isler valla

evet canım yaa hamilesin böyle bi sorumluluk alıyosunuz daha ılımlı olması lazım
neyse
bende iyiyim çok şükür eşim bu akşam antalyaya gidiyoo :26: pazar döncek

Allah daha çok iylik versin canım.. Neden gittiğini bilmiyorum 3-4 gün yalnız mı kalacaksın?

Bu erkeklerin mantığı kafası nasıl çalışıyor keşke bilsek de ona göre davransak bir acaipler hakikaten ya... Kendileri yaptığında her ley mantıklı biz bişi önerince tuhaf oluyor napim ya delirmesem iyi

Amin canım bu kadar zor olacağını hiç bilmiyordum canım insan ev alıyorum diye havalarda uçar biz 3-4 gündür cenaze kaldırmışız sanki evden.. O da eşimin manyaklığından herkes ılımlı bi o manyak çıktı

ayyy gerçekten bu erkek milleti çok gıcık yaa değilmiiii
hemende aramış garantilemiş ha kız açılabilirdi haaa çilingirde kartla neyin açıyo neysee

ayşeeeeeeeeeeeee

Gunaydin kizlarr
telefondan giriyorum hastanedeyim kontrole geldim. Ilk defa yalniz geldim esimin izin iptal Doktor acil doguma gitmis bekleyip durcam simdi burdaa
Isyerindeki arkadas yine faceden isim vermeden saydiriyo bana :)))
perican az okuyabildim evle ilgili kocanla sikinti yasamissin sanirim ama evi almissiniz gecmis gitmis sen keyfine bak sikma guzel canini
benos senin koca da aileye laf soyletmeyenlerden heral soyleyince deli oluyorlar :) dedigin gibi tipis tipis gelecek

pericim yılda bir kez şirket götürüyor her yıl ilk günü toplantı sonra tatil ablam geliyo bu akşam 3 gece onla kalcaz sonra ben annemlere geçecem pazar günüde alcak eşim

ayşemmm iyiyim canım tura bakıyom

Öyle yapayım diyorum ama canım işte aynı evde hele ki ondan ilgi beklediğim zamanlarda böyle yapması zoruma gitmiyor değil..
Hadi Allah hep hayırlı haberler almanı nasip etsin

fundosss

lizoo hosgeldin,hadi hayirli haberlerlegellll

pericim hayirli olsun bu aradaaa

Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur sağolasın

Hmm anladım canım oh iyiymiş ya ne güzel... Ablanla ailele başbaşa vakit geçirme fırsatın olacak.. Ben de öyle özledim ki bir fırsatını bulsam kaçıp gidecem memleketime çok özledim bunaldım

lizommm ordan sana laf atıyor öylemi ayy ne cins bir insan yaaaa
durumun belli keyfinden sanki gitmedin bence sende tavrını koy altta kalma sende yazsana yorum o iletiye g.t olsun

ooo çilingir pahalıya açar ama sağlık olsun parkta yatmaktan iyidir

Nasılsınız???
Ben 3-4 gündür koşuşturmaca moral bozukluğu vs.. Kötüyüm

her şey yoluna girer ev için kendinizi yemeyin, kız sende adamın küsmesine dayanamıyorsun haa 3-4 gün surat yapar sonra gelir öğren artık bunları ne kendini yiyip bitiriyorsun, bu arada hayırlı olsun eviniz güle güle oturun

kız benim gibi yapamadı mı arkama bakmadan döndüm eve geldim bence ne kadar insana danışsanız o kadar iyi yani benim hayat felsefem bu danışırım aklıma yatarsa alırım

hayırlı haberlerle gel lizimmm arkadaşınıda takmaaa salla yani

günaydınn bu aradaaaa

Aynı evin içinde olunca dayanamıyorum evet napim bir de bu gebelik yüzünden zaten 3 aydır mik mik de yok diyecektim her hafta bi kere normaldir diye fırsat olmadı O eski ilgisini bizimle ilgilenmesini özledim ya
Teşekkür ederim canım inşallahh sıkıntısız bir evdir de işlemler bitsin evim diye girebileyim fotolarını atarım size bu sefer brışmış oluruz inşallah heyecanla atarım

Günaydın canlarım ..
Sosyalim fundosum Ayşem yelizim benosum lizom perim

Perim hayırlı olsun kuzum huzurla saglikla oturun inş.

Benosum geçmiş olsun kız ay ben yapsam kilidi bıraksam benimki kıyameti koparır kendileri yapınca kimse bişey diyemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…