orda oturacak olan siz evin parasını ödeyecek siz neden abisini kattıki olayın içine fikir almak istemesi belki normaldir bilemiyorum ama önce sizin fikriniz önemli tabiki yaa
abiside ne güzel demiş bak
amaan benimkide abisine çok değer veriyor bizde geçen kavga ettik ya aynı sebepten ama benimkinin abisi emrivaki yapıyo buna iznini al şu tarihte geliyorum beraber tatil yapcaz diye her yıl aynı şeyi yapıyor
ya bu ailelerini neden katarlar herşeye anlamış değilim bizimkiler niye karışmaz etmez
Evet canım maalesef aşırı kıymet veriyor büyüklerine yani benim büyüklerime de öyle Allah için ona bişi diyemem ama herkes ılımlı yaklaştı sadece fikrini söyledi ama tabi karar sizin dedi ama şimdi eşim eminim düşünüyordur ki abime karşı geldim onun dediği yeri almadım saygısızlık etim vs düşünüyordur.. Abisinin yanında bi de eski konuları açması felan deli etti beni ne alaka şımarıkmışım bilmem ne... Dedim abi ben sakinim o çok agresif dedim olsun o gençtir dedi en son adamcağız giderken de dedi ki hayırlı olsun artık bir daha tartışmayın bak söz verin ben çıktıktan sonra konu kapansın hayat güzel tartışmaya değmez vs. dedi ama bizim ki odunnnn
aaa valla ne güzel yaaa takdir ettim kaynını helal olsun adama yaa
boşver canım takma yaaa ee şimdi aldınızmı evii senin istediğini değilmi
hayırlı olsun diyelimmi canımm
Dün krediyi çektik canım öğlen de eksper geldi şimdilik sıkıntı yok işte... Bir tek bizimkini memnun edemiyoruz inşallah nasip olsun resimlerini koyarım hevesle anlatmak isterdim size ama biz sanki mezar yeri almışız gibi bir hava var evde
haydi hayırlı olsun canım çok mutlu günleriniz olsun evinizde ayy bayılırım valla ekle mutlaka bakalım
malesef işte tadını çıkaramıyoruz bazı şeyleri kendimize zehir ediyoruz
hepimiz yaşıyoruz aynı durumları inan canımm düzelir ama yerleşipte içine sinince senide mutlu görünce evde keyflenir
günaydınnnnnn millet
benoşşş çok kötü bi durum eyvahlar olsunnn
şimdi işten git eve uğraş dur keşke başka bir yolu olsaaa :44:
kızzz kociş gidiyo yaa ablamla kendime bende yapacam o pek sevmez çünkü ilk denemeyi ablamla yapem
Nasılsınız???
Ben 3-4 gündür koşuşturmaca moral bozukluğu vs.. Kötüyüm
benoş film veya kredi kartı ile tam dile denk getircekmişsin sürte sürte kapıyı kendine doğru çekip açılıyomuş hemencik ama dil tam nereye geliyo önce komşuda test edin
eşim kola şişesini kesip komşununkini açmıştıoda olur bak
önce bi deneyin olmazsa çilingir bulun bence
Biri benim bu uykuya çözüm bulsun yaa tavukluktan terfi etmek istiyorum
Ayşemm en çok seni merak ettim naptın diye ama gördüm ki güzel olmuş afiyet olsun.. Çok kolay kız yap tabii ben yapıyom ayda bir kesin
Bide diyorum ki eşime gidip şuna bide 12 lira para veriyoz ben daha iyi yapıyorum diye doğru diyo..
Sosyall bu funda diye diye getircek depremi deli ediyo
Bu arda eşim sabah kapıyı bakmadan çekti ve anahtar arkada kaldı kapı tabiki açılmadı çıktık işe geldik ne pok yiycez bilmem çilingir falan uğraş dur.. Ucuza da gelmez şimdi
Ayrıca da herkeseeee günaydııın
günaydınnnnnn millet
benoşşş çok kötü bi durum eyvahlar olsunnn
şimdi işten git eve uğraş dur keşke başka bir yolu olsaaa :44:
kızzz kociş gidiyo yaa ablamla kendime bende yapacam o pek sevmez çünkü ilk denemeyi ablamla yapem
evet canım yaa hamilesin böyle bi sorumluluk alıyosunuz daha ılımlı olması lazım
neyse
bende iyiyim çok şükür eşim bu akşam antalyaya gidiyoo :26: pazar döncek
Sormaa hemen aramış cilingiri akşama beklemek yok.. Durduk yere sabah bizde bunun tartışmasını yaşadık.. Bizimki esti gürledi falan sinir etti beni.. Servise giderken ben gelmiyorum git kendin dedi bende sen bilin dedim yürüdüm gittim arkamdan tıpış tıpış geldi hiç konuşmuyorum
O yüzden perican kocalar cins.. Benimkide babama takık ondan oldu tartışma ben soralım belki bi yöntemi vardır adam kaç yaşında bilir zekide vay efendim kaç yaşına gelmiş babama kendisi için aciz bi işe yaramaz dedirtmezmiş. Bende amcanı katdeşini aramayı biliyon deyince nevri döndü
Umurum mu hiçte değil..
Evde de onlar değil siz Oturcaksınız o yüzden bırak alın nasılsa tıpış tıpış bişi olduğunda yapacak boşverrr
Abisini takdir ettim mantıklı biri gibi geldi
gunaydinn benosummm,tarif icin tekrar tesekkur ederimmmm. bundan sonra bende ayda 1 yaparimm
gecmis olsun canimm. fundos bi oneri sunmus. onu deneyin bakalimm. insallah acilir.cilingirde cok pahaliiona gerek kalmaz insallahh.
fundammm gunaydinn. nasilsinn sekerimmmm
pericim sanada gunaydin. Allah sizede kolaylik versin cnm.zor isler valla
Sormaa hemen aramış cilingiri akşama beklemek yok.. Durduk yere sabah bizde bunun tartışmasını yaşadık.. Bizimki esti gürledi falan sinir etti beni.. Servise giderken ben gelmiyorum git kendin dedi bende sen bilin dedim yürüdüm gittim arkamdan tıpış tıpış geldi hiç konuşmuyorum
O yüzden perican kocalar cins.. Benimkide babama takık ondan oldu tartışma ben soralım belki bi yöntemi vardır adam kaç yaşında bilir zekide vay efendim kaç yaşına gelmiş babama kendisi için aciz bi işe yaramaz dedirtmezmiş. Bende amcanı katdeşini aramayı biliyon deyince nevri döndü
Umurum mu hiçte değil..
Evde de onlar değil siz Oturcaksınız o yüzden bırak alın nasılsa tıpış tıpış bişi olduğunda yapacak boşverrr
fundosss
lizoo hosgeldin,hadi hayirli haberlerlegellll
pericim hayirli olsun bu aradaaa
Gunaydin kizlarr
telefondan giriyorum hastanedeyim kontrole geldim. Ilk defa yalniz geldim esimin izin iptalDoktor acil doguma gitmis bekleyip durcam simdi burdaa
Isyerindeki arkadas yine faceden isim vermeden saydiriyo bana :)))
perican az okuyabildim evle ilgili kocanla sikinti yasamissin sanirim ama evi almissiniz gecmis gitmis sen keyfine bak sikma guzel canini
benos senin koca da aileye laf soyletmeyenlerden heral soyleyince deli oluyorlar :) dedigin gibi tipis tipis gelecek
fundosss
lizoo hosgeldin,hadi hayirli haberlerlegellll
pericim hayirli olsun bu aradaaa
pericim yılda bir kez şirket götürüyor her yıl ilk günü toplantı sonra tatilablam geliyo bu akşam 3 gece onla kalcaz sonra ben annemlere geçecem pazar günüde alcak eşim
ayşemmm iyiyim canım tura bakıyom
Gunaydin kizlarr
telefondan giriyorum hastanedeyim kontrole geldim. Ilk defa yalniz geldim esimin izin iptalDoktor acil doguma gitmis bekleyip durcam simdi burdaa
perican az okuyabildim evle ilgili kocanla sikinti yasamissin sanirim ama evi almissiniz gecmis gitmis sen keyfine bak sikma guzel canini
benos senin koca da aileye laf soyletmeyenlerden heral soyleyince deli oluyorlar :) dedigin gibi tipis tipis gelecek
Biri benim bu uykuya çözüm bulsun yaa tavukluktan terfi etmek istiyorum
Ayşemm en çok seni merak ettim naptın diye ama gördüm ki güzel olmuş afiyet olsun.. Çok kolay kız yap tabii ben yapıyom ayda bir kesin
Bide diyorum ki eşime gidip şuna bide 12 lira para veriyoz ben daha iyi yapıyorum diye doğru diyo..
Sosyall bu funda diye diye getircek depremi deli ediyo
Bu arda eşim sabah kapıyı bakmadan çekti ve anahtar arkada kaldı kapı tabiki açılmadı çıktık işe geldik ne pok yiycez bilmem çilingir falan uğraş dur.. Ucuza da gelmez şimdi
Ayrıca da herkeseeee günaydııın
Nasılsınız???
Ben 3-4 gündür koşuşturmaca moral bozukluğu vs.. Kötüyüm
Ev alacaktık ya bahsetmiştim İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi" sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum
Umurum mu hiçte değil..
Gunaydin kizlarr
her şey yoluna girer ev için kendinizi yemeyin, kız sende adamın küsmesine dayanamıyorsun haa 3-4 gün surat yapar sonra gelir öğren artık bunları ne kendini yiyip bitiriyorsun, bu arada hayırlı olsun eviniz güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?