Ağlayakta gözden mi olak???

Kızz yapmaz olurmuyum hiç umrum değilmiş gibi yapıp yürüyüp gittim servis bekleme yerine oda olduğu yerde kaldı sonrada paşa paşa geldi

Bende öleyim utanmam etmem alırım fikir ama yooookkk bziimki benim baba ya fikir alacağı işine gelmez ondan..
Akşama gelecek çilingirr bakalım ucuzmuş kız 20-25 miş aklınızda olsun ama anahtar arkada kaldı öle olAndan

Lizimmm güzel haberlerle gel inşAllahh boşver saydırsın dursunnn

Periii salla sen keyfine bak yinede hatta mutlu gibi davran daha sinir olsun

Burada şeye döndü kocalara zulüm topiği

Bu aradaaa kızlarr benim yerim değişti ve çok şükür çok güzel bi yeree verdilerrrrrr çok mutluyumm hakimim de eski hakimim bayan hemde çok şanslı oldum çok şükür rabbime..

Kizlaarrr disarda hayat var yaa calisilirmi bu havada :)) omrumuz gidiyo calisss caliss
arkadasida hic sallamiyorum dedim zaten 4 hafta calisabilir raporu alcam cok zorlanirsam yillik izin alirim diye cirlasin dursun o :))

İnşallah canım teşekkür ederim..

:)))) Bakalım canım bu akşam gidişata göre belirlicem tavırlarımı :)

Hayırlı olsun kuzum yeni yerin Allah güzel gönlüne göre verdi desene .
Yeni yerin bebiside getirsin ınss

Kizlaarrr disarda hayat var yaa calisilirmi bu havada :)) omrumuz gidiyo calisss caliss
arkadasida hic sallamiyorum dedim zaten 4 hafta calisabilir raporu alcam cok zorlanirsam yillik izin alirim diye cirlasin dursun o :))

Haklısın kuzum dışarıda gezesim var ama okul işte. .
Muayene oldun mu kuzum

hayırlı olsun çok sevindi benayım yeni yerinde çok mutlu ol inşallah

lizim bu şimdi söylenir mi anam çıkan var çıkamayan var ev hapsinde olan var kınıyorum seni gerçekten

aa ucuzmuş kız bişey değil inş. kilide zarar vermeden hallolur
evettt günün güzel haberi ayyy çok sevindim kurtuldun iblislerin yanından haydi gözün aydınnn

lizom hah şöleeee takıl bak keyfine dr. dan güzel haberlerle çık ve bunun keyfini çıkar bence eşin yok madem git güzel bi yemek ye otur keyfine bakkk

twinimmm
sosyalimmmm kolay gelsin işin bitsin hemencikkk

inşallah fundoşum az kaldı haftaya iş yerinde eksik dosyaları gireceğim ama işin büyük bi bölümünü bitirdim

Kizlarr bi cikin hava alin calismayanlar sosyos sende hapis degilsin ya patron yok basinda cik bi tur at don isini hallet :)
gorumcemin yanina geldim kuaforde calisiyo daha coook var 1:30 da gitcem

inşallah fundoşum az kaldı haftaya iş yerinde eksik dosyaları gireceğim ama işin büyük bi bölümünü bitirdim

Kizlarr bi cikin hava alin calismayanlar sosyos sende hapis degilsin ya patron yok basinda cik bi tur at don isini hallet :)
gorumcemin yanina geldim kuaforde calisiyo daha coook var 1:30 da gitcem

ohh çok şükürrrr sosyalim

lizom benim neyseki havadar bi yer kışın üşümem kötüydü ama şuan püfür püfür kalkıp kapıyada çıkıyom
ayy demin ambulans geldi bir yatalak teyzeyi indirdiler off çok üzüldüm
Allahım ele ayağa düşürmeden

Hayırlı olsun kuzum yeni yerin Allah güzel gönlüne göre verdi desene .
Yeni yerin bebiside getirsin ınss

hayırlı olsun çok sevindi benayım yeni yerinde çok mutlu ol inşallah

lizim bu şimdi söylenir mi anam çıkan var çıkamayan var ev hapsinde olan var kınıyorum seni gerçekten

Çok saolun kızlarr sonunda kurtuldumm valla..

Fundam çok iyi dedin burdaki uyuzlarda daha beter olsun inşAllah.. Mumla arasınlar beni..

Vedalaşmıycam ama iki çift şafta söylemeden gitmk istemiyorum napıyım akıl verin.. Müdür ve yandaşına

yine de bi yarım ağız hoşçakalın de büyüklük sende kalsın başkada bir şey söyleme kendini onların seviyesine düşürme

yine de bi yarım ağız hoşçakalın de büyüklük sende kalsın başkada bir şey söyleme kendini onların seviyesine düşürme

ama hiç konuşmuyoruz.. onlarada hiç bişi demek gelmiyor içimden.. ağzımı açıp daha beter olun. hakkımı helal etmiyorum demek geliyor nedense

ama hiç konuşmuyoruz.. onlarada hiç bişi demek gelmiyor içimden.. ağzımı açıp daha beter olun. hakkımı helal etmiyorum demek geliyor nedense

gerek yok bence hem sen gidince ilahi adalet yerini bulur senin yerine tembel birisi geldiği zaman onlar o zaman görürler

ben muhakkak o anlık bişey gelirde aklıma öterdim ama sen boşver hatta vedalaşma bile
yada nasıl içinden geliyosa öle yap
ama ben mesela napardım biliyomusun çok zor günler geçirdim bikaç aydır bana destek olup anlayışlı olmanızı beklerdim çok hassas bir dönemdeydim..
ama siz bu durumu unutupta birde üstüme geldiniz zaten sorunum vardı birde işle ilgili mutsuz oldum sayenizde yaşattıklarınız için çok kırgınım size
işten soğudum sayenizde sevgiyle kalın derim yüreğinizde sevgiyi hoşgörüyü eksik etmeyin 9:
veee g.t

:26::26::26::44::44::44: yuhhhhhh diyorum

ne yaptın hacı derler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…