oo benayimmm gozunaydinncok sevindim canimmm. sabrin sonu selamet istee
yerinde cok rahatmis masallahhh.
funda senin bu hafta sanat turun var sonra tatil dimii. karistirdim benn
sosyalimm sende hosgeldin canimmm.
bugun annemdeyim evi cok serin. rahatim o yuzdenn
bende seni soracaktım nerede diye bu kız sende hoş geldin canım
oo benayimmm gozunaydinncok sevindim canimmm. sabrin sonu selamet istee
yerinde cok rahatmis masallahhh.
funda senin bu hafta sanat turun var sonra tatil dimii. karistirdim benn
sosyalimm sende hosgeldin canimmm.
bugun annemdeyim evi cok serin. rahatim o yuzdenn
evde 2 tane bebe oluncaa elime tableti cok alamiyorum cnm. zaten buyuk olan yazdirmiyo
illa kendi yazacakmis. cok bilmis oldu. tabletin herseyini biliodigeri surekli uyuyo zaten. cuma gunu 40 i cikiyormuss
senin bu son haftan mi cnm?
hanfendi çok ihmal ediyon buraları yeğenlerle böleyse kendi miniğin glince hiç göremeyiz
yok bu hafta sonu ertelendi öbür haftayagezi olayları yıldmönümü diye oralara giriş yasak ya
ama öbür haftada ben gitmem herhal kocam var ozaman
tatil 21/25 haziran canım daha çok var az önce ödemesini grçekleştirdikoteli inceliyodum hayırlısıyla bi gideydim
ohhh serinn serin miss balkonda bizim yerimize serinle
aksamlariiii hep burdayimm kizz
iyi olmus bosver cnm yine olay molay cikar sonraa, ooo tatil garanti simdiii,bizim yerimizede yuzz guneslenn tadini cikarr canimm
balkon simdi gunessss. halam cagirdi,birazdan oraya gececez. onun cardagi havali oluyorrr. neresi havaliysa ordayim bu ara
Yani funda Kaşta ara sira tekne turuna ciktigimizda şu soruyu hep sormuşumdur yuzme bilmeyenin tekne turunda ne işi varr
Seni tenzih ediyorum hic bilmiyo degilsin
Ama denize girmeye korkup 6 saat teknenin ustunde kavrulanları da gördüm
Teknenin zevki zaten cikip cikip atlamak
Selam kizlarrrr
Disari ciktim dört yolda otobusten inip yuruyerek eve geri döndümgecilecek gibi degill miting var basbakanın :26: sanki peygamber gelmis tovbe tovbee millet delirmiş gecmeye calissam ezilirim diye korktum
Butun gece ruyamda heryerde sabunlar olan bi banyoda yikanmaya calisiyodumateş yaniyo banyonun icinde heryerde sabublar erimiş falann
Yarin erzuruma gidicez o profla gorusmeye arastirma hastanesinde...Ruyamda bana tuplerin iyilesmiş diodu
Bakalim o ne diyecek..o hastane erzurum araştirmanin tup bebek merkeziymiş ayni zamanda bu doktor da tup bebek yapiyomus
Esim hala duzelecegine inanıyor tup bebek olayina cok soguk sanki tup bebek olunca kendi cocugu olmayacakama inaniyorum ki yarin doktor eger kesin alinmasi gerekiyo derse ve sebeplerini anlatirsa bu kez ikna olur.baya arastirmis bu doktoru cunku epey guveniyo şu anda
ablamda diyorki tekne tepelerinde hep deniz kıyılarında olmayak başımıza güneş geçer başağrısıyla zevk alamayız
bide çok iyi yüzme bilmiyoz ya rezil olcaz herkes atlıyo tekneden koylara diyo
aman ayşem güneşte durma koru kolla kendini heybetini yediğimmm
Yani funda Kaşta ara sira tekne turuna ciktigimizda şu soruyu hep sormuşumdur yuzme bilmeyenin tekne turunda ne işi varr
Seni tenzih ediyorum hic bilmiyo degilsin
Ama denize girmeye korkup 6 saat teknenin ustunde kavrulanları da gördüm
Teknenin zevki zaten cikip cikip atlamak
çok biliyorsun senne yani koyların güzelliklerini görmeye gitmeyelim mi
ayrıca yelizim inşallah güzel haberlerle geleceksin hadi göreyim seni rüyaya çok takılma bilinçaltı kesinlikle
cevabımı aşağıda sana yazmış sosyalimmm
kız tekneden amaç gizli mezarlar filan varya teknesiz gidilmiyo onları görüyon
koyları görüyon
bide can yücelin mezarına evine filan gidecez en çok ona seviiyom hep deniz tekne değil kızzz
ha bide o müthiş sulara atlıyon ivittt ama biz yelekle atlarız ne varr
aman iyi be sen çıkıp çıkıp atla
hiç unutmuyom ayvalıkta ablam ben kuzenler gitmiştik ama ben lisede filandım 15 sene önce yani
tekne demir attı kuzenler büyük bizden
atladı herkes ablam asla atlamaz zaten bende yelekle atladım nasıl bağırıyo kızıyo hayır hayır diyo
yelekle bişey olmuyo diyo kuzen gel
bi atladım çöktümbakıyom içli içli ablama kurtarınnnn boğuşuyo diyo
ya yok iyiyim ben diyorum ağalığa b.k sürmüyom ama ne titriyodum alttan gitti zaten
çok biliyorsun senne yani koyların güzelliklerini görmeye gitmeyelim mi
ayrıca yelizim inşallah güzel haberlerle geleceksin hadi göreyim seni rüyaya çok takılma bilinçaltı kesinlikle
otur evinde yelommbaşbakanla ilgili yorumlarımı kendime saklıyorum
rüyan hayır olsun kızzz bence çok güzellll
bence senin için çok güzel şeyler olacak canım ve de yakın zamanda
yaa bence o senin tüplerin alınması mevzuna sana üzüldüğü için öle yaklaşıyo tutmaz o olmadan olmaz gibi düşünüyo bence
en hayırlısı ne ise tez olsun canım onca yol gidiyonuz inşallah tüplerin iyileşmiş olsun bi mucize allahımmm
yada teşhis hemen konursada ne gerekiyosa tez yapılsın süreç uzamasın inşallaah
heybetini yedigim miiihic gulecegim yoktu kiz,Allah seniii
aman arada kaynarsiniz,herkes cok mu guzel yuzuo sankiiigunesten koruyun kendinizi tabiii
hosgeldin yelocannnruyanda hayra ciksin insallah canimmm
cevabımı aşağıda sana yazmış sosyalimmm
kız tekneden amaç gizli mezarlar filan varya teknesiz gidilmiyo onları görüyon
koyları görüyon
bide can yücelin mezarına evine filan gidecez en çok ona seviiyom hep deniz tekne değil kızzz
ha bide o müthiş sulara atlıyon ivittt ama biz yelekle atlarız ne varr
aman iyi be sen çıkıp çıkıp atla
hiç unutmuyom ayvalıkta ablam ben kuzenler gitmiştik ama ben lisede filandım 15 sene önce yani
tekne demir attı kuzenler büyük bizden
atladı herkes ablam asla atlamaz zaten bende yelekle atladım nasıl bağırıyo kızıyo hayır hayır diyo
yelekle bişey olmuyo diyo kuzen gel
bi atladım çöktümbakıyom içli içli ablama kurtarınnnn boğuşuyo diyo
ya yok iyiyim ben diyorum ağalığa b.k sürmüyom ama ne titriyodum alttan gitti zaten
aferin fundoş beni yalnız bırakmadığın için tşk ederim
sanki herkes kendi gibi deniz kenarında doğmuş sanki malatyada okyanus vardıda biz öğrenmedik
kızz ne cesaret atlamışsın ben olsam atlayamam yeleklede olsa:18:
alanyaya gittik ya biz şimdi benim ki dedi ben şurdan atlayayım çok yüzme de bilmez hem can kurtaran var dedi bi şey olursa beni kurtarır neyse can kurtaranın yanına gittik adamın ağzını arıyoruz abi birisi boğulsa falan nasıl kurtarırsın falan soruyoruz adam demez mi kimseyi kurtaramam hemşerim ben kırmızı bayrağı asmışım yani kırmızı bayrak denize girmek tehlikeli demekmiştabi benim ki atlayamadı o yüzden totomuza baka baka geri döndük
aferin fundoş beni yalnız bırakmadığın için tşk ederim
sanki herkes kendi gibi deniz kenarında doğmuş sanki malatyada okyanus vardıda biz öğrenmedik
kızz ne cesaret atlamışsın ben olsam atlayamam yeleklede olsa:18:
alanyaya gittik ya biz şimdi benim ki dedi ben şurdan atlayayım çok yüzme de bilmez hem can kurtaran var dedi bi şey olursa beni kurtarır neyse can kurtaranın yanına gittik adamın ağzını arıyoruz abi birisi boğulsa falan nasıl kurtarırsın falan soruyoruz adam demez mi kimseyi kurtaramam hemşerim ben kırmızı bayrağı asmışım yani kırmızı bayrak denize girmek tehlikeli demekmiştabi benim ki atlayamadı o yüzden totomuza baka baka geri döndük
Hosbuldum aysemm saol hayir olur insallahhh
Sosyallll nasil guldummmmsizin cevaplara
Ayrica ben Manisa dogumluyum sosyall
yuzmeyi kasa gidince ogrendim babam da beni atardı kayaliklardan yeleksiz aşagi kolaysa yuzme
Ama fundam soyledigim seyin aciklamasini yaptim ben zatenn :26:
Kizzz gitti mi alttannnnn
Bidee denize yuksekten atlayinca alttaki oyle bi araya kaçıyo kii hep yara olur yazik
Bide yukari ciktiginda memeler disari cikmiş olabiliyo
Dikkat et fında
kızlar benim koca game of trans hastası tamammı dedimki dün okuduğum haberi söledim 6 oyuncu ..... yıldızıymış orda şok oldu adam
bi nete yazdık anammmm neler düştü ekranaaa :120:
kız o s.kekillinin ne görüntüleri var
bide o sarı saçlı kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?