Ağlayakta gözden mi olak???

bende seni soracaktım nerede diye bu kız sende hoş geldin canım

hanfendi çok ihmal ediyon buraları yeğenlerle böleyse kendi miniğin glince hiç göremeyiz
yok bu hafta sonu ertelendi öbür haftaya gezi olayları yıldmönümü diye oralara giriş yasak ya
ama öbür haftada ben gitmem herhal kocam var ozaman
tatil 21/25 haziran canım daha çok var az önce ödemesini grçekleştirdik oteli inceliyodum hayırlısıyla bi gideydim

ohhh serinn serin miss balkonda bizim yerimize serinle

evde 2 tane bebe oluncaa elime tableti cok alamiyorum cnm. zaten buyuk olan yazdirmiyo
illa kendi yazacakmis. cok bilmis oldu. tabletin herseyini bilio digeri surekli uyuyo zaten. cuma gunu 40 i cikiyormuss

senin bu son haftan mi cnm?

evet zor olur canım şimdiki bebekler her şeyi biliyor zaten evde çalışmam bu hafta itibariyle bitiyor canım pazartesi iş yerinde çalışacağım dosyalarımda eksiklikler var onları tamamlayacağım, kavga gürültü hengame hepsi beni bekliyor haftaya

aksamlariiii hep burdayimm kizz
iyi olmus bosver cnm yine olay molay cikar sonraa, ooo tatil garanti simdiii,bizim yerimizede yuzz guneslenn tadini cikarr canimm

balkon simdi gunessss. halam cagirdi,birazdan oraya gececez. onun cardagi havali oluyorrr. neresi havaliysa ordayim bu ara

ablamda diyorki tekne tepelerinde hep deniz kıyılarında olmayak başımıza güneş geçer başağrısıyla zevk alamayız
bide çok iyi yüzme bilmiyoz ya rezil olcaz herkes atlıyo tekneden koylara diyo

aman ayşem güneşte durma koru kolla kendini heybetini yediğimmm

Selam kizlarrrr
Disari ciktim dört yolda otobusten inip yuruyerek eve geri döndüm gecilecek gibi degill miting var basbakanın :26: sanki peygamber gelmis tovbe tovbee millet delirmiş gecmeye calissam ezilirim diye korktum

Butun gece ruyamda heryerde sabunlar olan bi banyoda yikanmaya calisiyodum ateş yaniyo banyonun icinde heryerde sabublar erimiş falann

Yarin erzuruma gidicez o profla gorusmeye arastirma hastanesinde...Ruyamda bana tuplerin iyilesmiş diodu
Bakalim o ne diyecek..o hastane erzurum araştirmanin tup bebek merkeziymiş ayni zamanda bu doktor da tup bebek yapiyomus
Esim hala duzelecegine inanıyor tup bebek olayina cok soguk sanki tup bebek olunca kendi cocugu olmayacak ama inaniyorum ki yarin doktor eger kesin alinmasi gerekiyo derse ve sebeplerini anlatirsa bu kez ikna olur.baya arastirmis bu doktoru cunku epey guveniyo şu anda

Yani funda Kaşta ara sira tekne turuna ciktigimizda şu soruyu hep sormuşumdur yuzme bilmeyenin tekne turunda ne işi varr
Seni tenzih ediyorum hic bilmiyo degilsin
Ama denize girmeye korkup 6 saat teknenin ustunde kavrulanları da gördüm
Teknenin zevki zaten cikip cikip atlamak

çok biliyorsun sen ne yani koyların güzelliklerini görmeye gitmeyelim mi

ayrıca yelizim inşallah güzel haberlerle geleceksin hadi göreyim seni rüyaya çok takılma bilinçaltı kesinlikle

otur evinde yelomm başbakanla ilgili yorumlarımı kendime saklıyorum
rüyan hayır olsun kızzz bence çok güzellll
bence senin için çok güzel şeyler olacak canım ve de yakın zamanda
yaa bence o senin tüplerin alınması mevzuna sana üzüldüğü için öle yaklaşıyo tutmaz o olmadan olmaz gibi düşünüyo bence
en hayırlısı ne ise tez olsun canım onca yol gidiyonuz inşallah tüplerin iyileşmiş olsun bi mucize allahımmm
yada teşhis hemen konursada ne gerekiyosa tez yapılsın süreç uzamasın inşallaah

heybetini yedigim miii hic gulecegim yoktu kiz,Allah seniii
aman arada kaynarsiniz,herkes cok mu guzel yuzuo sankiii gunesten koruyun kendinizi tabiii

hosgeldin yelocannnruyanda hayra ciksin insallah canimmm

ayrıca yelizim inşallah güzel haberlerle geleceksin hadi göreyim seni rüyaya çok takılma bilinçaltı kesinlikle

cevabımı aşağıda sana yazmış sosyalimmm
kız tekneden amaç gizli mezarlar filan varya teknesiz gidilmiyo onları görüyon
koyları görüyon
bide can yücelin mezarına evine filan gidecez en çok ona seviiyom hep deniz tekne değil kızzz
ha bide o müthiş sulara atlıyon ivittt ama biz yelekle atlarız ne varr

aman iyi be sen çıkıp çıkıp atla

hiç unutmuyom ayvalıkta ablam ben kuzenler gitmiştik ama ben lisede filandım 15 sene önce yani
tekne demir attı kuzenler büyük bizden
atladı herkes ablam asla atlamaz zaten bende yelekle atladım nasıl bağırıyo kızıyo hayır hayır diyo
yelekle bişey olmuyo diyo kuzen gel
bi atladım çöktüm bakıyom içli içli ablama kurtarınnnn boğuşuyo diyo
ya yok iyiyim ben diyorum ağalığa b.k sürmüyom ama ne titriyodum alttan gitti zaten

aferin fundoş beni yalnız bırakmadığın için tşk ederim

sanki herkes kendi gibi deniz kenarında doğmuş sanki malatyada okyanus vardıda biz öğrenmedik

kızz ne cesaret atlamışsın ben olsam atlayamam yeleklede olsa:18:

alanyaya gittik ya biz şimdi benim ki dedi ben şurdan atlayayım çok yüzme de bilmez hem can kurtaran var dedi bi şey olursa beni kurtarır neyse can kurtaranın yanına gittik adamın ağzını arıyoruz abi birisi boğulsa falan nasıl kurtarırsın falan soruyoruz adam demez mi kimseyi kurtaramam hemşerim ben kırmızı bayrağı asmışım yani kırmızı bayrak denize girmek tehlikeli demekmiş tabi benim ki atlayamadı o yüzden totomuza baka baka geri döndük

Kizzz sosyall tur teknesiyle gidilir amaa mesela bizim oralarda gunubirlik tekneler ustu acik golge yok bisey yok 15 dkda bi duruyo hopp denize atliyosun adam gelmiş ustunden dumanlar cikiyo artik asagidan ustune su atiyolar yani o teknede senin ne işin var beynine yazikk
Yoksa tura çikilir o ayrı gezmek görmek icinn

İnsallahhh canlarimm aminnmm belli mi olurr hayat mucizelerle doluu :26:
Ama icimden bi ses bu yaz sonunda tup bebek calismasi olacak diyo
Belki de gerek kalmaz Allahın işi iyileşir tupler :26:

Ya fundam ilk erzurumda bu tup bebek mevzuu oldugunda demisti ki ne yani her cocuk yapmak istedigimizde gidio tup bebek mi yaptiracaz
Tabi simdi o kabullenmedikce ben de aciklamak istemedim yani embriyo donduruluyo sonra gidip bi seferlik işlemle transfer oluyosun falann..bi kesinleşsin durumumuz da ondan sonra anlatirim artik
Bide insanlar duyacak diye tedirgin cunku buranin insanlari o konularda cok acimasiz.kötü konusuyolar en başta ailesinin asla bilmemesi gerekiyor.bilmeleri sorun degil ama cahil insanlar ne dediklerini bilmiyolar lafın nereye gidecegini de...hic sinir bozmaya gerek yok bilmeseler daha iyi

Tabi bu arada benimkinin sayica fazla cocuk sahibi olmak istedigini farketmiş bulundum.ondan ona meşakkatli geldi bu iş

heybetini yedigim miii hic gulecegim yoktu kiz,Allah seniii
aman arada kaynarsiniz,herkes cok mu guzel yuzuo sankiii gunesten koruyun kendinizi tabiii

hosgeldin yelocannnruyanda hayra ciksin insallah canimmm

Hosbuldum aysemm saol hayir olur insallahhh

Sosyallll nasil guldummmm sizin cevaplara
Ayrica ben Manisa dogumluyum sosyall
yuzmeyi kasa gidince ogrendim babam da beni atardı kayaliklardan yeleksiz aşagi kolaysa yuzme

Ama fundam soyledigim seyin aciklamasini yaptim ben zatenn :26:
Kizzz gitti mi alttannnnn

Bidee denize yuksekten atlayinca alttaki oyle bi araya kaçıyo kii hep yara olur yazik
Bide yukari ciktiginda memeler disari cikmiş olabiliyo
Dikkat et fında

onu niye oturtmuşlarki oraya şikayet etmeli ha öle işmi olur
bizim arkadaşın eşide pazar günü geldiğinde anlatıyo
kursa başladı adam
hoca diyomuşki dal nefes al burnundan
ya arkadaş mümkün değil o nasıl olcak diyo

yaramı oluyoo
memeler mi he kız o çok başıma geldi

kızlar benim koca game of trans hastası tamammı dedimki dün okuduğum haberi söledim 6 oyuncu ..... yıldızıymış orda şok oldu adam
bi nete yazdık anammmm neler düştü ekranaaa :120:
kız o s.kekillinin ne görüntüleri var
bide o sarı saçlı kızın

Kizzz avrupada millet nasil tepkili o diziyee b.ku cikti artik izleyemiyoruz dizi tamamen sapiklik tecavuz uzerine kurgulaniyo diyeee

S.kekilli fena canmmm
O sari da cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…