Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzz avrupada millet nasil tepkili o diziyee b.ku cikti artik izleyemiyoruz dizi tamamen sapiklik tecavuz uzerine kurgulaniyo diyeee

S.kekilli fena canmmm
O sari da cok fena

kızz ben onu twiterde takip ediyorum çok güzel paylaşımları filan
ama dün görünce yuh dedim ne gerek var yahuu öle bişeye neden yaparsın sanırdımki ödül aldı yaa o filmde açık sahnesi var ondan öle diyolar
yoo resmen :131:

Evett oyle zatenn daha ben lisedeyken meşhurdu o
Baya bildigin p. Yildizi

hadi yaaa yuh bee kalabalıkmı bari
sırri gidici bence

Kalabalik kizz buranin halki akp li
Ama cok cahiller belediye baskani ise yaramaz adamin teki sirf bunun icin yine o adama oy verecekler agriyi yine 5 yil pok goturecek
Başa baş gitti gecen seçimde sirrinin şansi var insallah o alır valla partiden degill yani bu baskan berbatt gitmeliii
Azcik akli olsaydi adayini degistirirdi

yelizimmm inşallah tez vakitte pılınızı pırtınızı toplar kaçarsınız ordan yaaa ama ihaleler işler var onları bırakıp gidemicenize göre bitne kadar ordasın demi
inşallah miniğin gelir tez vakitte uğuruyla çekip gidin

bizim barajlar boşalmışşş yazın da burayı pok götürcekkk sıcakta kokuşcazzz

bizim barajlar boşalmışşş yazın da burayı pok götürcekkk sıcakta kokuşcazzz

Fundam aslinda biz bi işleri rayina oturtsak burda iş sadece yazın.koca kışi burda gecirmenin anlami yok aslinda ama biz dugunden beri toparlanamadik bide eski hastanenin borclari falann bizi zora soktu..ama Allah nasip ederse bir iki iş alalim sonra doggru Ankara..esim hep oyle diyor hayirlisi bakalimm
Kizz buraya gelin burda su çokk

Anamm bide yehova şahitleri cikti şu kadinın intihariyla cikti yine..

şu köprüden çıplak attı kadın kendini onu diyon demi
o neymiş kızzzz

kız buraya su dayanmaz kentsel dönüşüm dediler bütün binaları yıktılar düşünsene yıkım yeniden yapım giden suyu denizlerden arıtsalar yetmez
küresel ısınma felakettt gelcekkk yicez ayvayı

Ne bilemm yahudilikle hristiyanlik karışimi bi dinmiş.Hz. İsa'nın 1934 yilinda mi ne dunyaya zaten inmiş olduguna inaniyolarmış
Valla haklisin canm sizin şehre su yetişmez..Zaten bi riyaveye göre ahir zamanda cikacak tarihin en buyuk savaşı su için olacakmış :26:

Kizz benoss yazmis ya face e yerim degisti şukur diyeee

Son düzenleme:
he kız burda yaptık ya muhabbetiniii
kız dedi giderken ne diyim o sıfatsızlara
sosyal bişey deme hoşçakal de dedi
bende söv g.t et dedim

kız fazla okumakta iyi değil haaa oku okuuu bil sonra sıyır
bide durumum çok iyi olsun istemem ben amaç kalmıyo

he kız burda yaptık ya muhabbetiniii
kız dedi giderken ne diyim o sıfatsızlara
sosyal bişey deme hoşçakal de dedi
bende söv g.t et dedim

kız fazla okumakta iyi değil haaa oku okuuu bil sonra sıyır
bide durumum çok iyi olsun istemem ben amaç kalmıyo

akşama ne yemek var gençler bi el atın hele

Aa ben onu kacirmisim bakkk

Haa dimii
Gecen eşimle konusuyoz is adami var burali esimin akrabasi.Biara buraya geldiginde bana CV gonder sana iş ayarlayayim Ankaraya gelin burda ne işiniz var falan demişti onu arayalim falan diye konusuyodukk
Gecen konusuyoz Antalyada ozel marinada bilmemkac tane yatı var dio.Dedim okadar zengin olmak nasil bi duygu acabaa insan yapacak bisey bulamaz ne icin ugrasacan hizmetcin var cocuk bakicin var temizlikcin var ozel ucagin var.hicbisey yapmiyosun ürkütücü geliyo bana nedense :26:

Sosyalimm hicbisey yapmadım :26:
Ve sabahtan beri tek aklimda olann sizin gunlerdir konustugunuz meret aha simdi yine konusu acilacakk

Son düzenleme:
yelizden bana hayır yok anlaşılmıştır sıradaki öneri

ben çok zengin olmak isterdim ama sağlıklı, huzurlu ve mutlu bi zengin

akşama ne yemek var gençler bi el atın hele

felaket acıktım sosyalim bugün nedense

ben gerdan çorbası yapcam haşlamıştım dünden hemencik terbiyesini vercem köfte makarna bide ne zamandır yapmıyorum
ablamda geliyo şöle kocişimle ablamla yyem

yaaa yelizim hatunlar elini suya tek yıkanmak için sürüyoo düşün herşeyleri hazır tabi bakımlı güzel olıurlar demi

sorma kız onu bende yapacam ablamla kalırken yarın yaparım heral marketten eksikleri alimde dilim zeytin fiilan yapcem bende

afiyet olsun güzel menü

canlarrr ben geldımmm

yelızım hayırlar olsun..bebiş ugrastrmadan gelsın kuzumm..
fundaaamm sosyalımmm benosummm aysemm

bnde yemekte izmır köfte yapıyım dıorumm

kızlar bnde gecenlerde sütlü salcalı un corbası yaptımm benımkı begenmedıı hıccc zeytınyagı yla yaptım dıee agır bı tadı vardı.. hakiki zeytınyagı kokusu bı tuhaf...

cano sende kuzu eti ile haşlama çorba neyin yap bak çok faydalı
sen ne yapcannnn

off çok acıktım yahuu karnımda gök gürlemesi oluyo

kemik suyuna çorba çok faydalıymış ama yeni yeni koku hassasiyeti geçiyor ya canım yapacağım inşallah onlarıda kuzum

bezelye makarna yapayım bari ne yapayım yanına yeşillik yoğurt yeriz işte

anam sende yoğurtlu ayranlı yap süt neymiş en güzeli yopurtlu çorba beyaaaa missss

gerçi onu bende yapıyom ama güzel oluyoo :44: unlu salçalı şehriyeli
normal sıvı yağ koy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…