Kizzz avrupada millet nasil tepkili o diziyee b.ku cikti artik izleyemiyoruz dizi tamamen sapiklik tecavuz uzerine kurgulaniyo diyeee
S.kekilli fena canmmm
O sari da cok fena
Mitinge baksaniza tv den ..kadinlarla erkeklerin arasinda barikat var
kızz ben onu twiterde takip ediyorum çok güzel paylaşımları filan
ama dün görünce yuh dedim ne gerek var yahuu öle bişeye neden yaparsın sanırdımki ödül aldı yaa o filmde açık sahnesi var ondan öle diyolar
yoo resmen :131:
hadi yaaa yuh bee kalabalıkmı bari
sırri gidici bence
yelizimmm inşallah tez vakitte pılınızı pırtınızı toplar kaçarsınız ordan yaaa ama ihaleler işler var onları bırakıp gidemicenize göre bitne kadar ordasın demi
inşallah miniğin gelir tez vakitte uğuruyla çekip gidin
bizim barajlar boşalmışşşyazın da burayı pok götürcekkk sıcakta kokuşcazzz
Fundam aslinda biz bi işleri rayina oturtsak burda iş sadece yazın.koca kışi burda gecirmenin anlami yok aslinda ama biz dugunden beri toparlanamadik bide eski hastanenin borclari falann bizi zora soktu..ama Allah nasip ederse bir iki iş alalim sonra doggru Ankara..esim hep oyle diyor hayirlisi bakalimm
Kizz buraya gelin burda su çokk
Anamm bide yehova şahitleri ciktişu kadinın intihariyla cikti yine..
şu köprüden çıplak attı kadın kendini onu diyon demi
o neymiş kızzzz
kız buraya su dayanmaz kentsel dönüşüm dediler bütün binaları yıktılar düşünsene yıkım yeniden yapım giden suyu denizlerden arıtsalar yetmez
küresel ısınma felakettt gelcekkk yicez ayvayı
he kız burda yaptık ya muhabbetiniii
kız dedi giderken ne diyim o sıfatsızlara
sosyal bişey deme hoşçakal de dedi
bende söv g.t et dedim
kız fazla okumakta iyi değil haaa oku okuuu bil sonra sıyır
bide durumum çok iyi olsun istemem ben amaç kalmıyo
akşama ne yemek var gençler bi el atın hele
akşama ne yemek var gençler bi el atın hele
Aa ben onu kacirmisim bakkk
Haa dimii
Gecen eşimle konusuyoz IC Holding varya İbrahim Çeçen burali esimin akrabasi.Biara buraya geldiginde bana CV gonder sana iş ayarlayayim Ankaraya gelin burda ne işiniz var falan demişti onu arayalim falan diye konusuyodukk
Gecen konusuyoz Antalyaya gitmiş orda ozel marinada bilmemkac tane yatı var dio.Dedim okadar zengin olmak nasil bi duygu acabaa insan yapacak bisey bulamaz ne icin ugrasacan hizmetcin var cocuk bakicin var temizlikcin var ozel ucagin var.hicbisey yapmiyosun ürkütücü geliyo bana nedense :26:
Sosyalimm hicbisey yapmadım :26:
Ve sabahtan beri tek aklimda olann sizin gunlerdir konustugunuz meretaha simdi yine konusu acilacakk
felaket acıktım sosyalim bugün nedense
ben gerdan çorbası yapcam haşlamıştım dünden hemencik terbiyesini vercem köfte makarna bide ne zamandır yapmıyorum
ablamda geliyo şöle kocişimle ablamla yyem
yaaa yelizim hatunlar elini suya tek yıkanmak için sürüyoo düşün herşeyleri hazır tabi bakımlı güzel olıurlar demi
sorma kız onu bende yapacam ablamla kalırken yarın yaparım heral marketten eksikleri alimdedilim zeytin fiilan yapcem bende
afiyet olsun güzel menü
cano sende kuzu eti ile haşlama çorba neyin yap bak çok faydalı
sen ne yapcannnn
off çok acıktım yahuu karnımda gök gürlemesi oluyo
canlarrr ben geldımmm
yelızım hayırlar olsun..bebiş ugrastrmadan gelsın kuzumm..
fundaaamm sosyalımmm benosummm aysemm
bnde yemekte izmır köfte yapıyım dıorumm
kızlar bnde gecenlerde sütlü salcalı un corbası yaptımm benımkı begenmedıı hıccczeytınyagı yla yaptım dıee agır bı tadı vardı.. hakiki zeytınyagı kokusu bı tuhaf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?