Ağlayakta gözden mi olak???

Ahh cnm üzülme bende eşime üzülüyorum belli etmiyorum ama nasıl seviniyor ovu testine bile olacak inş hepimizin üzülme lütfen en uzun benim sanırım bebek düşünen aranızda

canım benim ne kadar çok istiyoruz ne kadar çok bekliyoruz ama gelmiyorlar demek ki zamanı değil, bide kızlarda ne güzel maşallah diyeyim ardarda hamile kalıyorlar sevinçtende olabilir bu duygusallığım yaa ne güzel Allahımm ne kadar güzel bir başlık oldu bu
haydi halayaaaaa

Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi

Evet ard arda oldu ne güzell

ya nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım :44: sat 26 ekim , mesela yarın gitsem kese görünür mü canımm

bak yine beni gaza getiriyorsunuzz

canım en sağlıklısı p.tesi bence :112:

çok karışık anlattığımı sanmıştım

Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi

doktor daha iyi bilir tabiki canım biz ne desek seni teselli etmek için. Sabret,dua et,bekle yoktan var etti Rabbim bi bakarsın pazartesi sana süpriz yapar o zaman daha kıymetli olur. Nazlı bu bebişler bizi kıvrandırıp duruyorlar bi gelsinler sorarız bunların hesabını

değerin düşük canım daha geç döllenme olmuş sanırım, sen yinede bence pazartesi doktora git o sana yardımcı olur alttan bakmak isterse baktırma :26:

bence 6 haftalık değil 1500 ün üzerinde olması lazım kesenin görünmesi için 5 haftalıktır canım senin minişin

Yoo gayet açık

Valla seninki hiç nazlı gelmemiş 2aylık evlisin daha nolsun

sedosum canım tebrik ederim öğleden sonra giremedim yeni gördüm inş en kısa zamanda keseyide bebişide görürsün kendim hamileymişim gibi heycan yaptım

Yoo gayet açık

Valla seninki hiç nazlı gelmemiş 2aylık evlisin daha nolsun

doktor beni de infertiliteye yönlendirdi, tedavisiz olmaz dedi
bende olana kadar çok stres yaşadım nazlandı işte
çok şükür Rabbim ol derse oluyo zamanını biz belirleyemiyoruz işte. hemen olacağını bilseydim beklerdim böyle hemencecik yapmazdım ki hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…