Ahh cnm üzülmebende eşime üzülüyorum belli etmiyorum ama nasıl seviniyor ovu testine bile olacak inş hepimizin üzülme lütfen en uzun benim sanırım bebek düşünen aranızda
aysenurumm test yaptırrakşam yaptır hemde
Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedikarnından mı baktı canım diğer türlü de baktı mı? dur hemen paniğe kapılma 1500 üstü görülüyor ama çokta fazlası değil seninki. Hem dış gebelikte değer bu kadar yükselmiyor diye biliyorum yanlış mıyım kızlar?
canım benim ne kadar çok istiyoruz ne kadar çok bekliyoruz ama gelmiyorlar demek ki zamanı değil, bide kızlarda ne güzel maşallah diyeyim ardarda hamile kalıyorlar sevinçtende olabilir bu duygusallığım yaa ne güzel Allahımm ne kadar güzel bir başlık oldu bu
haydi halayaaaaa
Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi
Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi
maşallah canım değerin süper.6 haftalık olduğuna göre keseyide görürsün sanırım. dr ne zaman gideceksin tatlım.görünce ve o minik kalbini duyunca eşinde sende inanırsınız artık bebeğinizin sizinle olduğuna
bak yine beni gaza getiriyorsunuzz
Yaptımm
ya nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım :44: sat 26 ekim , mesela yarın gitsem kese görünür mü canımm
canım en sağlıklısı p.tesi bence :112:
çok karışık anlattığımı sanmıştım
ya nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım :44: sat 26 ekim , mesela yarın gitsem kese görünür mü canımm
Yoo gayet açıkya nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım :44: sat 26 ekim , mesela yarın gitsem kese görünür mü canımm
doktor daha iyi bilir tabiki canım biz ne desek seni teselli etmek için. Sabret,dua et,bekle yoktan var etti Rabbim bi bakarsın pazartesi sana süpriz yapar o zaman daha kıymetli olur. Nazlı bu bebişler bizi kıvrandırıp duruyorlar bi gelsinler sorarız bunların hesabını
başka doktora gitmedin mi kuzum
Canım suan sakaryadan dr ayarladim bu aksam muayene edecek ablam dgm evinde hemsire oda beni tatmin edecek seyler dermezse istanbula gidecegiz
sbry sende batı söyle bacı tabloya yazayım
Yoo gayet açık
Valla seninki hiç nazlı gelmemiş 2aylık evlisin daha nolsun
2aralık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?