Ağlayakta gözden mi olak???

ben bu ay yum. olduğunu hissetmiştim yazmıştım size de

8.gününden çalışmalar başlayıp 16. günde bırakmıştık çünkü 14.15. veya 16. gününde hissetmiştim regl ağrıları olmuştu bu üç günde :))

sıra sizde çabuuuukk gelin

gün aşırı mı yapmıştınız canım o 3gün arka arkaya mı yoksa

inşallah canım ama sorun varki bu kadar uzuyor benim baksana yaa doktora gidim hele
günaşırımı hergnmü canooo
sen günaşırı diyodun amaa

yaa ama günaşırı olayıda bana güvensiz geliyo sanki kaçırcakmış gibi günleri
ben bu ay ovü. testi ile hemde sıksık denedim o halde olmadı yok yaaa olacaksa tek seferdede oluyo :44:

bilmiyorum ki kuzu yaa haklısın aslında akışına bırakalım

gün aşırı mı yapmıştınız canım o 3gün arka arkaya mı yoksa

inşallah canım ama sorun varki bu kadar uzuyor benim baksana yaa doktora gidim hele
günaşırımı hergnmü canooo
sen günaşırı diyodun amaa

gün aşırı canlarım :78:

fundoşumm öyle düşünme gelecek bir zamanı var onu bekliyor miniğinn
inşallah bu önümüzdeki ay

kızı hamile olduğuna pişman ettik sorgu memuru gibi sorular bitmiyor

Son düzenleme:
bilmiyorum ki kuzu yaa haklısın aslında akışına bırakalım

haklısın canım hiç bişeyi hesaplamamak lazım.düşünüyorumda eskiden kadınlar yum falanmı hesaplıyorlardı sanki.hala bile doğuda köylerde kayınvalide kayınpeder elti görümce vs ile aynı evde yaşıyanlar neye ne kadar dikkat edebiliyorlarki.tek odada 3-4 çocuk uyuyunca 1-2 dk işi hallediyorlarmış.biz yok yum hesapla yok kürler yap yok ayaklarını kaldır offfff oldumu olmadımı stresi

canım bilemiyorum ki ya anlamıyorum zaten zamanı var deyip oturuyorum bakalım herşeyin hayırlısı :18:

sedosum kah tahlili yaptirdiginda kacinci gunundu hesaplama yapiyorumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…