Ağlayakta gözden mi olak???

Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm

kocişşş hala inanamıyorum diyor 6 haftalık demişleeer

ayşenuur kıız nerdesinn

canım benin sırf senin için girdim işim o kadar çok ki bide üşenmeden okudum hepsini ama diğer atkadaşlara akşam yazıcam..

Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin .. Darısı başımıza ve bizese dua et.. Halayımı öncesen çekmiştim telden zor oluyoda :)))

eketencim lutfen uzulmee. arkadasimin son adet tarihi 11 ekimdi. ve keseyi dun gormusler daha dusun. sen doktorlara kafani takma onlar hemen en kotu ihtimali soyluyorlar

sosyalcim ben hamis miyim bilmiyorum. beni listeye simdilik ekleme istersen

ezoo sizdeki heyecana hastayim zaten

ya benim basim cok donuyor diger hamislerde var mi bas donmesi. birde sag kasigim batiyor. sanki sag kasigimda tas var. cok agirlik yapiyor

sosyaalcimm anca beraber kanca beraber. bu yola birlikte ciktik. hep destek tam destekk

sed senide opeyim barii birde fundosu

Sen ne kadardır istiyordun sedcan hap felan kullandınmı merak ediyorum dr.a felan gitmişmiydin?

canım bu 3. aydı...hap kullanmadım hiç , dr. gittim ağustos ayında herşey temiz korunmayı bırakır bırakmaz eşinde de sorun yoksa hamile kalırsın demişti :))

hamiş yazdım seni banane banane

yerimm seniii , benayycanımm gördüm halayını çook sağol bitanemm , sizin haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorum :109: :103:

iyi kiii varsınıııız

Son düzenleme:

Ayşenurdaaa hamile yazzz bi türlü inanamıyor o şokta sosyalcan evet hiç sorma heyecanlı aileyiz biz hergün ovu testine nasıl bakıyoruz görmen lazım helede eşim ben yapıp bırakıyorum o gidip gidip bakıyor garibimm

kızlar aklıma gelenleri yazdım diğer arkadaşlarda söylesinler

ama hamişler bizi yalnız bırakmayın haa başka topiclere gidin ama bizide unutmayın arada girin burayada

ayy kıyamam ya yazmayın böyle şeyler valla çok duygusalım bugün ağlayacağım yaaa

hahaha yazmis bilee acaba yrn kan tahlili yaptirsam mii:26: ayy cok kararsizim yaa:26:

geç bile kaldınnnnn hemen yaptır

ayy kıyamam ya yazmayın böyle şeyler valla çok duygusalım bugün ağlayacağım yaaa

geç bile kaldınnnnn hemen yaptır

Ahh cnm üzülme bende eşime üzülüyorum belli etmiyorum ama nasıl seviniyor ovu testine bile olacak inş hepimizin üzülme lütfen en uzun benim sanırım bebek düşünen aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…