Ağlayakta gözden mi olak???

Aynenn bugun ben de sesli bi maşallah dedimm o miniğe
Cok tatli bi bebek cok guzel Allah bagislasin vee nazardan korusunn

amin yelocummm sagolasinnn.

senin k.validede fenaaa

artik sira kizlarda zaten. pek bi nazli cikti namussuzlarr

senin amacin ne yaa,cirkin bi uslupla geliosun yaziosun. ne cevap vermemizi bekliosun o yazinin karsisinda. cidden sorunlu bi kisiliksin. bos islerle ugrasmazsan lafta yemezsin. hadi canim bak artik isine...

Namıssızlarmııııı
yaaa bencedee çook yakındır haaa annii demeye gelceklerrr

Gunaydin kizlarr bugun bu saatte benden baska kimse olmaz heralde

kizz lizoo 1 saattir ne yazionnn

Aysecan tam yaziyordum koca geldi napion sen sedi birden kapattim yazdiklarimi ve eski yazdiklarimi gorsun istemedim bide su kusumu kescem diyen kisiyi hic anlamadim onla ilgili de biseyler yazdiydim adam konustugunuz seylere bak dicek

hadi gelin ben bugun yalnizim bu seferde ben mutfakta hamaratlik yapip sizle paylasim

Günaydınnn kızlarrrr

Bugün ben nöbetçiyimm inşallah çok iş gelmez yaa sinir oluyorum şu nöbet işlerine ama elimiz mahkum yapacak bişi yok

Ama pc tüm gün nete girmeye hafta sonu izin verdiği için burdayım telden zor oluyor çünkü..

O kuşlu bayan sorunlu boşverin kızlar...

dün gece bi gelmedim neler olmuş aslında çok kafaya takılacak bi şey değil sallayın gitsin

biz bu topici açtığımızda sizlerden onay aldıkta açtık gerisini boş verin o güzel kafalarınızı bozmayın boş yere

bana gelince dün dosyalarımı düzenledim, ev çok dağınıktı onu topladım çamaşırlar falan derken gelemedim, bu arada benim ki de bugün gidiyor

çantasını toplamam lazım ütü falan var

benayım kolay gelsin, siz bu nöbetçilikte fazladan mesai alıyormusunuz canım :26:

yolu açık olsun enişte beyin
hadi ya sende kurtuluyon demek ki eşinden

yok kız ne fazladan parası saolsun devletimiz olan paramızı kesti.. normalde 1 yıl öncesi alıyorduk mesai parası adı altında hem akşamları kalıyorduk falan hafta sonu geldiklerimiz nöbet hep içindeydi.. şimdi onlar yok malesef hep zarar yani tabiiki buna şükür diyorum ya en kötü kurum bizimki en düşük maaş alanıda eminim bizimkidir

lizim kız sen ne yapcan bugün bakalım anlat hele gerçi ayşe okumasın hemen harekete geçiyor

benoşş kız ne mesaisi cumartesi devlet işi mi oluyomuş ya ben işin ilginci o tabiri anlamadım ne demek kusu kesmek
sosyalcan yorma kendini yaptır kocaya gider ayak alıştır şimdiden ilerleyen haftalara antreman olsun

aklımdan börek yapmak geçiyor şöyle etli bezelyeli ama hiç yufka açmadım ilk denemem olcak baktım olmuyor poğaçaya çeviririm
ayşe ya geziyo ya yemek yiyo zaten

önceden vardı hatırlıyorum ama ben maliyede tapuda falan alıyorlardı sonra kesildi yine vereceğiz falan dedilerde o yüzden merak ettim canım

sağol canım inşallah hayırlı gitsin gelsin tek temennim bu

yapıyor zaten sağolsun , gider ayakta yaptırmayayım kız yazık adama

aklımdan börek yapmak geçiyor şöyle etli bezelyeli ama hiç yufka açmadım ilk denemem olcak baktım olmuyor poğaçaya çeviririm
ayşe ya geziyo ya yemek yiyo zaten

hazır alsana uğraşma bence yufka açmak zor olur , kalın açarsan bu seferde böreğin tadı olmaz tabii yine sen bilirsin

amanda kocasına kıyamazmışş gidecek diye de hüzünlenirmişş
hazır alsana uğraşma bence yufka açmak zor olur , kalın açarsan bu seferde böreğin tadı olmaz tabii yine sen bilirsin

hazır alınca kimse beni övmüyor hamaraqt demiyorlar bi denicem

amanda kocasına kıyamazmışş gidecek diye de hüzünlenirmişş

hazır alınca kimse beni övmüyor hamaraqt demiyorlar bi denicem

yok kız kıyamamak değilde gider ayak yaptırmayayım diye şeyy etmiştim

lizim ilahi güldürdün beni hamarat olsan ne olur olmasan ne olur alan almış satan kaytından kurtulmuş

Canlarim Merhaba dün giremedim notlarla ugrastim ..
Kizkardesime kahvaltıya geldik ..

Nasilsinz cnlarim

Istanbulda duyduğunuz yada bildiginiz iyi bi kadın doğumcu var mı kuzularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…