Titili sezonu bu yaz acilcak insallah siz pipilileri doguradurun ben fında benos twin de heralde titiliyle gelirizz arkanizdann
Kvdeye anneler gunu hediyesi verdimm bi hafta gecikmeyle bana allah sana erkek cocuk versin diye dua etti yine
Ben de yok kiz olsunn insallah dedimm kadin nasil korkuyoo tovbe once erkek olsun diyo
Ya kizin yeri ayri gercektenn bende erkek cocuk sempatisi de yogun evlendigimden beri ama kiz cocuk gorunce de hep icimden kiz cocugum oldugunu hayal ediyorumşoyyyle teyzeleri gibi kivircikk anasi gibi kücuk burunlu babasi gibi ela gözlü
Siparişi verdimm
Aynenn bugun ben de sesli bi maşallah dedimm o miniğe
Cok tatli bi bebek cok guzel Allah bagislasin vee nazardan korusunn
Benim gözler kayıyooooo
Haydi tükanı kapayak öleyse daha kimse gelmezz
kizz lizoo 1 saattir ne yazionnn
dün gece bi gelmedim neler olmuşaslında çok kafaya takılacak bi şey değil sallayın gitsin
biz bu topici açtığımızda sizlerden onay aldıkta açtık gerisini boş verin o güzel kafalarınızı bozmayın boş yere
bana gelince dün dosyalarımı düzenledim, ev çok dağınıktı onu topladım çamaşırlar falan derken gelemedim, bu arada benim ki de bugün gidiyor
çantasını toplamam lazım ütü falan var
benayım kolay gelsin, siz bu nöbetçilikte fazladan mesai alıyormusunuz canım :26:
yolu açık olsun enişte beyin
hadi ya sende kurtuluyon demek ki eşinden
yok kız ne fazladan parası saolsun devletimiz olan paramızı kesti.. normalde 1 yıl öncesi alıyorduk mesai parası adı altında hem akşamları kalıyorduk falan hafta sonu geldiklerimiz nöbet hep içindeydi.. şimdi onlar yok malesef hep zarar yanitabiiki buna şükür diyorum ya en kötü kurum bizimki en düşük maaş alanıda eminim bizimkidir
lizim kız sen ne yapcan bugün bakalım anlat hele gerçi ayşe okumasın hemen harekete geçiyor
yolu açık olsun enişte beyin
hadi ya sende kurtuluyon demek ki eşinden
yok kız ne fazladan parası saolsun devletimiz olan paramızı kesti.. normalde 1 yıl öncesi alıyorduk mesai parası adı altında hem akşamları kalıyorduk falan hafta sonu geldiklerimiz nöbet hep içindeydi.. şimdi onlar yok malesef hep zarar yanitabiiki buna şükür diyorum ya en kötü kurum bizimki en düşük maaş alanıda eminim bizimkidir
lizim kız sen ne yapcan bugün bakalım anlat hele gerçi ayşe okumasın hemen harekete geçiyor
benoşş kız ne mesaisi cumartesi devlet işi mi oluyomuşya ben işin ilginci o tabiri anlamadım ne demek kusu kesmek
sosyalcan yorma kendini yaptır kocaya gider ayakalıştır şimdiden ilerleyen haftalara antreman olsun
aklımdan börek yapmak geçiyor şöyle etli bezelyeli ama hiç yufka açmadım ilk denemem olcakbaktım olmuyor poğaçaya çeviririm
ayşe ya geziyo ya yemek yiyo zaten
amanda kocasına kıyamazmışş gidecek diye de hüzünlenirmişşönceden vardı hatırlıyorum ama ben maliyede tapuda falan alıyorlardı sonra kesildi yine vereceğiz falan dedilerde o yüzden merak ettim canım
sağol canım inşallah hayırlı gitsin gelsin tek temennim bu
yapıyor zaten sağolsun , gider ayakta yaptırmayayım kız yazık adama
hazır alsana uğraşma bence yufka açmak zor olur , kalın açarsan bu seferde böreğin tadı olmaz tabii yine sen bilirsin
amanda kocasına kıyamazmışş gidecek diye de hüzünlenirmişş
hazır alınca kimse beni övmüyor hamaraqt demiyorlar bi denicem
Canlarim Merhaba dün giremedim notlarla ugrastim ..
Kizkardesime kahvaltıya geldik ..
Nasilsinz cnlarim
çok şükür canım uğraşıyoruz sana da afiyet olsunnotlarıda bol bol ver kız yazık çocuklara 0 cı hoca olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?