Ağlayakta gözden mi olak???

Yok kuzum zaten çok düşük vermiyom

Sosyalcan bişey danisicam sana

Ist da dra gidersek ürolog a mi gitsek yoksa kadın doğumcuya mi

canım önce kadın doğumcuya gidin orada yaptırdığınız bütün testleride yanınızda götürün zaten dr yönlendirir sizi diye düşünüyorum :26:

Fundos

Tam cikiodum geldin
Nasilsn cnm
Kuzum sorumu gördün mü cnm ist da iyi bi dr ariom kadın dogumcu

Bana haaa lizo hanımmm

yaa ani baskın olduu yazamadımmm

tqinimm çok dr var canım yaa ne tarafta olacaksın avrupa a6adolu gerçi önelmi değil gelirsinde
Teksen çamlıbel diye bi dr varmış bende arkadaştan duydum birine sende umut yok artık uğraşma demişler onda kalmış:44:
ama hangihastaneydi unuttum yimdi yazışmamıza baktım adını hatırlamak için bana söylemişti bu arkadaş
ama hiç araştırmadım ve gitmedimde

Selam kizlarrrrr
Yaa benim yine basladi gece uyuyamamalarr :26: neden dersenizz cunkuu ameliyatin korkusu sardı üc bucuk atiyomm
Anamı da ucakla gelmeye ikna edemiyoruz ben binmem diyoo yazik 23 saat otobusu goze aliyo kadinn ucakla antalyadan 4 saat sonra burda olcak onu istemiyo korkuyo galiba

Bugun hava cok guzell ama benim biyere cikasim yokk yemek de yapasim yokk temizlik de :26: naspsak acepp nereye bulaşsam bugun

Canımm ben gibisin r.filminden önce öleydim yok yere üçbuçuk attırıyozzz kendimizi kasıyoz yaa

Benim anamda öle kızz elazığa uçak bileti bide aşırı ucuz otobüsten ucuz kadın 18 saat o ağrıyan dizlerle razı kadın uğraşmayın benle diyoo
nenem hasta diye gidecek oda kadın ikna olmuyo kalpten gidermişşş

yaa bende sıkıldımm ablam arkadaşlarıyla önceden planlı kahv. Gitti

aa ayşemm maltepede ablamm sizin ordaa

Annemle oturuyorumm

Ben de oyle dusunuyodum cok korkardim ama o rahata alisinca da ozel arabayla bile gitmem diyorum yani

Kizz annem dedi ki o corbayanin terbiyesine yumurta da katt

Ayyy gittim yatak alezi aldım burda çeşit çok ve ucuz
ben koymuyom normal ayranlıya koyuyomda buna koymuyom
yapıyonmuu

Ayyy gittim yatak alezi aldım burda çeşit çok ve ucuz
ben koymuyom normal ayranlıya koyuyomda buna koymuyom
yapıyonmuu

He kizz yapiim diom bakim nasil olcakk
Aleze benim de ihtiyacim varrr :26:
Bide koltuk örtüsü
Gecen ölçüyle hesaplattim mubarek koltuk fiyatina geldi
Burda cok pahali

He kizz yapiim diom bakim nasil olcakk
Aleze benim de ihtiyacim varrr :26:
Bide koltuk örtüsü
Gecen ölçüyle hesaplattim mubarek koltuk fiyatina geldi
Burda cok pahali

Yaparsın güzel inşallah seversiniz ama:26:
ya bizim ırdada çok pahalı herşey burda uygun
şu yeni bazaya göre bulemadım ama 1,20 lik yatak bayan eminmisin o ölçüde yatakmı olurdio evet öle aldık büyük diyorum ölçseydin diyo ölçtam ben teknikerim meraklanma yanlış yok dedim
kendi yatağımda koruyucu var ama germuarlı sök çıkar bide sentetik galiba
bu iyi oldu pamıklı

Evet benim yatak da buyuk stamdart nevresim takimlari kucuk geliyo oyizden bikac takim kendim diktirmistim :26:
Ama alez hic kullanmadim simdi de pismanim kullanmadigima

Evet benim yatak da buyuk stamdart nevresim takimlari kucuk geliyo oyizden bikac takim kendim diktirmistim :26:
Ama alez hic kullanmadim simdi de pismanim kullanmadigima

Fenalardayim yapacak yemek bulamiyorum:26:

He kızz çarşaf tam girmiyo benimde yetağın altınaa
arkadaşımın yeni tip alçak kenarlarda mobilya var sıkıştırıyo benim kociş evlenmeden almıştı kendine tk 5eğil o yüzden yüksek bide

ya ter lekesi filan oluyoo koruyucu yoksa kötü sarı duruyo ben söküp lıkıyom hemen ama bazılarında yok işte

Bisürü çeşit var halbuki kızz evde ne var ne yok ona göre tavsiye verek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…