Ağlayakta gözden mi olak???

merhaba yavrularimmmm, anca gelebildimmm. bugun pazara gittiktee pazara gitmeyi ozlemisimmm,ucuza ne guzel seyler varrr

sosyosumm ayrildigin gibi kavusasinnnn

yelizim seeninde ellerine saglik,eminim corban cok lezzetli olmusturrrr
fundos sen nasilsinn,nasil gecio gunun annenlerde

benosumm sende bugun mesaideymissin, Allah kolaayliklar versin sanaa

lizoss sende borek mi actin kizzz
twinimm doktor sormussun. ben doktorumdan cok memnunum. asiri ilgili. anadolu yakasinda ama. istiyosan ozelden hastane ve doktor ismini atayim.

fundosss maltepe miii kiz ben oralarda buyudummm. babamin dukkanida ordaaa

Ayşemmm zümrütevlere gelmişşşş

ben yürüyüşe gidiyom bizim tombişlerlee parkadaya sn. Başbakanın attan düştüğü yere

gelince burda olunn

Aysemm sagolasin gonderdik benimkini az bi sey fena koydu ozleyecegim herhalde
Pazar mi dedin bende cok severim pazar gezmesini izmirde belki giderim fundos bilir bostanli pazarina

Aysemm sagolasin gonderdik benimkini az bi sey fena koydu ozleyecegim herhalde
Pazar mi dedin bende cok severim pazar gezmesini izmirde belki giderim fundos bilir bostanli pazarina

ne zaman donecekti seninkiii:26:
bende ozlerimm yaaa,daha hic ayri kalmadik biz,ama giderse kotu olurimmm

ben uzun zamandir pazara gitmiodum. burasida sosyete pazariymisss. ne kiyafetler vardii. magazada oylesini bulamazsinn. ama kendimi kaybetmisimm. kac saat bel agrisindan dogrulamadimm

Haftaya pazar insallah burada olacak canim, cok dolasmasaydin sen zaten bel agrilarin cok olur
Izmir pazarlarindada cok iyi seyler oluyor aynen magazada bulamayacagib seyler var

Haftaya pazar insallah burada olacak canim, cok dolasmasaydin sen zaten bel agrilarin cok olur
Izmir pazarlarindada cok iyi seyler oluyor aynen magazada bulamayacagib seyler var

1 hafta su gibi akip gecsin insallahhh

yaa birde pazarda gezmenin zevki ayriii, birdee tezgahlara kadinlar nasil saldirioo bu ara heybetli oldugum icin bi kac teyze yanimda ezilme tehlikesi gecirdiii

izmir pazarlarininda namini duymustummm,sende gidince bol bol gezzzz.

Ezilme tehlikesi mi aslinda seninle gitmek gerekir pazara aysem sen tezgahi kapatirsin ben alisveris yaparim rahat rahat

Ayşemmm bende çok yoruldum ayaklarım çok ağrıyooo ter içinde keldımm

Sosyalimm epey kalcakmışş inş. Çabucak geçer
benimkide aradı sıkılmışlar çok yaa diyo 2 gan yeeter bu ne böle diyo
bende çok özledimm bide her sene zorunlu off

Hemenn yayilll
Ayaklari tuzlu suya gomm
Survivordaki oyun cok heyecanliiiii

Hemenn yayilll
Ayaklari tuzlu suya gomm
Survivordaki oyun cok heyecanliiiii

Yapıştım kanepeyeee
ay yok onu yapamam öle tutmaya aşenirim yıkadım ayaklarımı serin serin uzattım havaya
ben bu sezon hiç izlemedim yaa onu

Puuhh bi foto eklicem beceremedim telden simdi kim accak laptopuuuu
Survivori izlerken dogurcam hee benmi oynuyorum onlarmi belli degil :))

Selammm kızlarr bizim resmen canımız çıktı.. Ben böle nöbet görmedim..
Size iyiki pc den yazıcam dedim
Saat 11 de bi girdim ifadeye saat 5 de bitti.. Evrak gelmedi Allah'tan da yarım saat kadar ara verip yemek yedik ve sonra gene yoğunluk saat 8.30 de bitti. Topladık ettik 9 da çıktık ve şu anda resmen yerimden kalkamıyorum

Yine tavuk olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…