Ağlayakta gözden mi olak???

Puuhh bi foto eklicem beceremedim telden simdi kim accak laptopuuuu
Survivori izlerken dogurcam hee benmi oynuyorum onlarmi belli degil :))

Diye diye açtırdınız hee

ne fotosu lizommm
kocan görevdemi canım:26:

Offf napmislarrr size boylee benosumm. Birde cumartesi cumartesi sende hemen yayill. Cay yorgunlugunu alirr. Hemen cayini al elinee

Yuh beee o kadar saat ne ifadesikii:44:
çok kötü olmuş şimdi sen bu emeğinin karşılığında mesai almıyomusun yaa
gerçekten işin kötü ha
bol bol dinlen canımm

Aynen ddiğin gibi yayıldık

Nöbet zor yaa hiç yapmadığımız şeyleri yapıyoruz çünkü..

Lizim sen ne resmi eklemeye çalışıyon anam.

Fındaaa napıyon ananın yanında mutlusundur
Ayşemm sen ne yiyon

Hay ben boyle isin bi saattir yazi yazip foto eklemeye calisiyorum android uygulamasiymis ne haltmis sinirlendim :))
Yaptigim pogacanin fotosunu eklicektim boregi gozum yemedi :))
Gerci yedirip tattiracak kimse yok da kendi kendime yiyip not verdim .kocam gorevde sabah 7 de gitti bugun gelmez heralde
Benos kiz valla sasirdim uzat ayaklarini esine masaj yaptir veya suya koy. Yinede beterin beteri vardir diye avut kendini canim

Yuh beee o kadar saat ne ifadesikii:44:
çok kötü olmuş şimdi sen bu emeğinin karşılığında mesai almıyomusun yaa
gerçekten işin kötü ha
bol bol dinlen canımm

Sorma yaa ilk olay olduğundaki ifade.. Zor oda.. Bide emniyet talepleri geliyo paso.. Eşimde işi çok bilmiyo ben daha eskiyim ya ben daha çok uğraştım garibim yapıyo ama eksik olmuş üzüldü beni yordu diye ama öğrendi biraz

Evet mesaimizi kesmeseler iyiydi ama yapacak bişi yok.. Allah'tan izin hakkımız var bi gün.. Onuda işte cuma günü kuzenin düğününe kullancam..

Napim kızz ye iç yat
şimdide kahve içtik falcıbacıya yollıycaz

lizom börek poğaçayamı döndü buzluğa at çoksa canım çıkarıp çözdürüp ısıtabilirsin

yelo nerde yaa

Fundos bende cok sikiliyorum kiz toplantilarda egitimlerde esine hak veriyorum yani
Benos pazartesi rahatvedeceksin artik
Aysemmm biz dedikodu yapmaktan izleyemedik yarismayi
Yeliz nerede kizz en son corba yapiyordu

Lizimm yazık eşimde yoruldu kıyamam onada uzattık ayakları yatış modu

Fında oohh hayat sana güzel be.. Bide falcu bacınız eksikti
Benim arkadaşlarda çok yapıyo ama bana saçma geliyo..

Ayşe kız bizde kavgayı izledik.. Eşimde tuhaf haa oturdu fatih harbiye izliyo aç diyorım yok diyo

Cok heyecanli dimii fundoss sanki bende onlarla oynuyorum.dudaklarimi isiriyorumm

kapattıkk baştan izlemedim yaa tat vermiyoo
Kimleri tutuyon pekii

benoşşşşş nöbettemi beraberrrr anam yapşık ikizler
neyse izin varmış yine ama olmalı bencede

Napim kızz ye iç yat
şimdide kahve içtik falcıbacıya yollıycaz

lizom börek poğaçayamı döndü buzluğa at çoksa canım çıkarıp çözdürüp ısıtabilirsin

yelo nerde yaa
Falcibaci mii

Allahtan benim pogacam varrr fotoyu rahat rahat paylasabilirsin lizooo

Benoss bir gunde olsa izin alma hakkinin olmasi iyi. En azindan kafan rahat cikarsin.

Yeloya gerdan agir geldi galibaa

Benos iyi kiz yerine bigun izin veriyolarmis bari
fundos caktirma borek isi beni asar :)) egerki gelirse zorla agzina tikcam :))
Yaa aslinda soyle guzel sofra hazirlim ormantik yemek yiyelim diye dusundum de sonra bu koca gobusle ne giycemde cekici gozukcemki diye dusunup vazgectim zatende gelmedi
Fundacan annendemisin sen

Fundos bende cok sikiliyorum kiz toplantilarda egitimlerde esine hak veriyorum yani
Benos pazartesi rahatvedeceksin artik
Aysemmm biz dedikodu yapmaktan izleyemedik yarismayi
Yeliz nerede kizz en son corba yapiyordu

Yaa sizindemi sürekli oliyor
ya çok fazla birde düşün araçlarla gittiler yarın 11 gibi çıkacaklarmış
akşam burdalar 8 9 gibi beni elıp gidicez yatacak dinlenemeden tam
işe sabah

biz cnn izliyoruz çok güzel bi belgesel adanadaki yayladaki pambık tarlalarındaki çocuklar filan

kapattıkk baştan izlemedim yaa tat vermiyoo
Kimleri tutuyon pekii

benoşşşşş nöbettemi beraberrrr anam yapşık ikizler
neyse izin varmış yine ama olmalı bencede

Kız sormaaa yeminle Adam dibimden ayrılmıyo.. İlk iş günü başladı bu tamam mı eğitim veriyolar 15 gün sonra yerleri belirlenecek ama hep bizim kaleme gelip çalışıyo iş öğreniyo dalan neyse sonra yerleri açıklancak beklyorıçuz nereye verilcek diye aradı beni hayatım tahmin et nereye verildim dedi bende sayıyorum şıra şura falan diye yok sonra dediki sizin oraya

Biz 2 ay beraber aynı yerde çalıştık evlenince ayrıldık
Herkes zaten diyo farklı bi kaderiniz var diye bursaya gitmeyi o yüzden çok istiyorum evde durmaz gider arkadaşlarına bende rahat ederim

Annemdeyim curcunaa
babam çok komik bugün bebek gibi ilgileniyo kızıma pirzola aliyimmi diyo bide sanki minik bi kız çocuğu gibi şımarığım bugün

Bence yorgun gelip görmez zaten çekici olsanda yırulmuştuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…