Benos iyi kiz yerine bigun izin veriyolarmis bari
fundos caktirma borek isi beni asar :)) egerki gelirse zorla agzina tikcam :))
Yaa aslinda soyle guzel sofra hazirlim ormantik yemek yiyelim diye dusundum de sonra bu koca gobusle ne giycemde cekici gozukcemki diye dusunup vazgectim zatende gelmedi
Fundacan annendemisin sen
Kiz ben degildim o twin baci sordu hadi benayim sen yuzunu yika dogru yataga belli cok yorulmussunKıızZ sen o halinlede seksin de kocan gelir mi işte o muamma
Hazır yufkadan yapsan fıstık gibi börek olursu senin neyine hamur açmak
Sosyalll aklıma yeni geldi sen doktor sormuşsun ya kelin ilacı olsa başına sürermişanam ben bulamadım birini sana nasıl şu iyi derim
Kiz ben degildim o twin baci sordu hadi benayim sen yuzunu yika dogru yataga belli cok yorulmussun
Kız sormaaa yeminle Adam dibimden ayrılmıyo.. İlk iş günü başladı bu tamam mı eğitim veriyolar 15 gün sonra yerleri belirlenecek ama hep bizim kaleme gelip çalışıyo iş öğreniyo dalan neyse sonra yerleri açıklancak beklyorıçuz nereye verilcek diye aradı beni hayatım tahmin et nereye verildim dedi bende sayıyorum şıra şura falan diye yok sonra dediki sizin oraya
Biz 2 ay beraber aynı yerde çalıştık evlenince ayrıldık
Herkes zaten diyo farklı bi kaderiniz var diyebursaya gitmeyi o yüzden çok istiyorum evde durmaz gider arkadaşlarına bende rahat ederim
Bizde surekli oluyor gerci bizim avantajimiz beraber gidiyoruz egitimlere ama yine de cok sıkıcı
Olsun biz seNi boyle seviyoruzHadi yaa hele bende dedim ki sosyal napcak ki doktoru burda diyorumherhalde arkadaşı için diye düşündüydüm
Neremle okuduysam artık
Mumkunse beni bi yereAaa istesen çıkmaz haaa şansa bakk
kızz ölede rahatsız olursun bu defa benle vakit geçirmiyor diyee
aman yalnız gitsin sosyalim değişiklik olur ama siz güzün gitmiştiniz sankii ıyy çok sıkıcıı
ben hiç sevmedim bide kemerii
Ya bide kışın afyon var garibim yaaa
Aaa istesen çıkmaz haaa şansa bakk
kızz ölede rahatsız olursun bu defa benle vakit geçirmiyor diyee
aman yalnız gitsin sosyalim değişiklik olur ama siz güzün gitmiştiniz sankii ıyy çok sıkıcıı
ben hiç sevmedim bide kemerii
Ya bide kışın afyon var garibim yaaa
Olsun biz seNi boyle seviyoruz
Mumkunse beni bi yere
Gondermesinler evimde oturayim
Yok yok yeter 2 yıl kıç kıça insan sıkılıyo haa süpriz yapamıyoruz birbirimize yaa yeterr
Annemdeyim curcunaa
babam çok komik bugün bebek gibi ilgileniyo kızıma pirzola aliyimmi diyo bide sanki minik bi kız çocuğu gibi şımarığım bugün
Bence yorgun gelip görmez zaten çekici olsanda yırulmuştuur
Aman sen gez zaten biz yatarizİnsan evini çok özlüyoır yaa yatağını düzeniniii
kız ben otel tatilini hiç sevmiyorum yaa yüz duş al ye yat amaan
ben turcu gezmeci hatun:86:
Kizlar babalarinin herzaman minik prensesidir allah basimizdan eksik etmesin
Aradi simdi araba yok gelemiyorum subede kalcam zaten sabah 7 de gelcez geri dedi offf off
Ben yatim ust katta sabah insaat varmis erkenden adam geldi izin istedi bide esiniz gorevden gelecekse rahatsiz etmeyelim dedi saat 7 gibi acarim topigi kizlar opuldunuzz hepinizz
Bende diyom poğaça yemeye gitti kesinn açgöz
ayrımı yedinizzsalla amaaan mınotınlaşmış ertık 3 yıla yaklaşınca öle
Falcı bacı bizi şok etti yalnızzz süper bi falll bakmışşşş
pogacalarimi yemis bitirmiss,onada ayri sinir oldum zatenn
aynennn, arada kusmekte iyi oluyor,iliskiye hareketlilik katiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?