Ağlayakta gözden mi olak???

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn

bugün napıyosunuz kızlar, istanbuldada yağmur varmış gezemezsiniz oohhh

Gunaydin kizlar burada hava cok guzel ama ben bugun gidip evi temizleyecegim
Aysem gelseydin dedikodu yapardik

Günayddıınnnnn kızlarr

Sosyal başkan Ben dün uyaykalmışım gece o saatlerde yazdıklarınızı okudum nasılsa kimse yok diye bişi yazmadıydım tühhh

Sabah sallanır vaziyette uyandım deprem oldu mu rüya mı bilemedim eşimi uyandırmaya çalışıyordum ama sesimi duyuramıyodum gibiydi

Lizim kiz sen 15 gunluk evliyken mi hamile kaldin

31 ağustosta evlendim 11 eylülde regl oldum sonra 16 ekimde regl oldum bidahada olmadım sosyoşum şimdi kaç günlükken hamile kalmış oluyorum
o doktor bana olmaz bebişin dedi tedavi dedi bende ilacı bıraktım oldu ikincide

Gunaydin benay reis
Kiz yatakta donduysen deprem sanmissindir
Dun yelizde hic gelmedi

Nerden baksan 1, 5 ay sonra gelmis bebis ben ilk 4 haftayi hesaba katmadim ama pardon kiz o dr a sonra gittin mi hamleyim diye

benoşcan sana karabasan çökmüş çok yoruldugundan heralde. bilinç açık oluyodu ama beyin yarı uyku halinde oldugundan felc gibi bişi oluyodu şimdi hatırlayamadım lisedeykene benim konumdu sunum yapmıştım

gitmedim sosyoşum Allahın işi hemen olacağını bilsem biraz evliliğimin tadını çıkarıp gezip tozmak isterdim ama kaderimizde varmış korktum ya olmazsa sonra isteyince diye

Hep bu fundoşun yüzünden deprem diye diye bak benim bilinçaltıma yerleştirmiş

Lizim kız öle düşünme benim kuzen ilk geceden kaldı hamile ne mutlu bana diyo en güzeli olmuş..

Sosyalimm temizlik mi yapacan hemen yapta bari öğleden sonra gel muhabbetin dibine vuralım ben şimdi kahvaltı hazırlıyorum öğlen müsaitim yapmıycam hiç bi iş

siizz zateeen sosyoşlaaa muhabetiiinn dibineee vuruuunn

zaman ne çabuk geçiyor daha yeni hamileyim dedin erken test yaptım 3-4 haftalıktır dedin 17. haftaya geldin maşallah 3 hafta sonra yolu yarılıyosun
Zaman gercekten cabuk geciyor ama gecerken bazi zamanlar bizi cok yoruyor

Daha kahvalti yapmadim yapayim da hemen gidecegim eve aman aman temizlik yapmayacagim kiz kuzenim supurecek ben silecegim

Seninlede yapariz kiz

Zaman gercekten cabuk geciyor ama gecerken bazi zamanlar bizi cok yoruyor

Daha kahvalti yapmadim yapayim da hemen gidecegim eve aman aman temizlik yapmayacagim kiz kuzenim supurecek ben silecegim

Seninlede yapariz kiz

Oyyy lizimmm hamişlerimiz alıngan
Canım sen dün burda olurmuş gibi yazdıydın şimdide burdasın tüm gün nasılsa burda olursun diye sosyale dedim o temizlik yapacak diye..

Ay hava cok kotiu,alisverise gittik geldikk. Arabaya binene kadar sirilsiklam oldummm.
Lizo hava yagisli olabilir ama ayse gezmeden geri kalmazz. Bi arkadasa gidecez. Ev ziyaretii:)

Benosss cok yoruldugun icin olmustur o bugun butun gun ayaklari uzatt,yayil yayilabildigin kadar

Sosyosss ben 3-4 saat uyuyamadim. Ter basti sureklii
Fundoslaa yelooo nerelerdee

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr
kızz benoş unutmuştum depremi ne hatırlattın yineee

Bizde dışarı çıkacaz balat tarafına

Canlarimm Nasılsıniz
Bnde kv ler deyim bugün kahvaltıya gitmiştik hala ordayım artık ne zmn eve gidersek

Ayşem kuzum dr ismini bana özelden yazsana ben Bülent tıraş bide teksen Çamlıbel i araştırdım ticarete dökmusler diye okudum ..

Fundosum dediğin dr a baktım ama baya olumsuz yorum vardı tabi isinde iyi olabilir ama ticari işler bozuo işte ..
Bilemedim yani aslında ist da olduğum dönemde adetli fln da değilim boşuna gitmiyyim mi napıyım :44:

Sosyalim benosum lizom

Oyyy lizimmm hamişlerimiz alıngan
Canım sen dün burda olurmuş gibi yazdıydın şimdide burdasın tüm gün nasılsa burda olursun diye sosyale dedim o temizlik yapacak diye..

kız bi evde dur çocugu da kendin gibi gezginci yapcan

twinimm sen istanbuldaki doktorlar daha iyidir diyemi orda gitmek istiyosun. bulundugun sehirde tıpta ilerlemiş biyer bence devamlılık olmayınca gittiğin doktorun pek bi anlamı yok orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…