Uyuyamadim kiggizzz
Lizim kiz sen 15 gunluk evliyken mi hamile kaldin
Gunaydin benay reisGünayddıınnnnn kızlarr
Sosyal başkan Ben dün uyaykalmışım gece o saatlerde yazdıklarınızı okudum nasılsa kimse yok diye bişi yazmadıydım tühhh
Sabah sallanır vaziyette uyandım deprem oldu mu rüya mı bilemedim eşimi uyandırmaya çalışıyordum ama sesimi duyuramıyodum gibiydi
Nerden baksan 1, 5 ay sonra gelmis bebis ben ilk 4 haftayi hesaba katmadim ama pardon
31 ağustosta evlendim 11 eylülde regl oldum sonra 16 ekimde regl oldum bidahada olmadım sosyoşum şimdi kaç günlükken hamile kalmış oluyorum
o doktor bana olmaz bebişin dedi tedavi dedi bende ilacı bıraktım oldu ikincide
Iyi yapmissin canim gelecegi varmis bebisin gelmis iste
Hep bu fundoşun yüzünden deprem diye diye bak benim bilinçaltıma yerleştirmiş
Lizim kız öle düşünme benim kuzen ilk geceden kaldı hamile ne mutlu bana diyo en güzeli olmuş..
Sosyalimm temizlik mi yapacan hemen yapta bari öğleden sonra gel muhabbetin dibine vuralımben şimdi kahvaltı hazırlıyorum öğlen müsaitim yapmıycam hiç bi iş
Zaman gercekten cabuk geciyor ama gecerken bazi zamanlar bizi cok yoruyorzaman ne çabuk geçiyor daha yeni hamileyim dedin erken test yaptım 3-4 haftalıktır dedin 17. haftaya geldin maşallah 3 hafta sonra yolu yarılıyosun
Hep bu fundoşun yüzünden deprem diye diye bak benim bilinçaltıma yerleştirmiş
Lizim kız öle düşünme benim kuzen ilk geceden kaldı hamile ne mutlu bana diyo en güzeli olmuş..
Sosyalimm temizlik mi yapacan hemen yapta bari öğleden sonra gel muhabbetin dibine vuralımben şimdi kahvaltı hazırlıyorum öğlen müsaitim yapmıycam hiç bi iş
siizz zateeen sosyoşlaaa muhabetiiinn dibineee vuruuunn
siizz zateeen sosyoşlaaa muhabetiiinn dibineee vuruuunn
Zaman gercekten cabuk geciyor ama gecerken bazi zamanlar bizi cok yoruyor
Daha kahvalti yapmadim yapayim da hemen gidecegim eve aman aman temizlik yapmayacagim kiz kuzenim supurecek ben silecegim
Seninlede yapariz kiz
Oyyy lizimmmhamişlerimiz alıngan
Canım sen dün burda olurmuş gibi yazdıydın şimdide burdasın tüm gün nasılsa burda olursun diye sosyale dedim o temizlik yapacak diye..
kız bi evde dur çocugu da kendin gibi gezginci yapcanAy hava cok kotiu,alisverise gittik geldikk. Arabaya binene kadar sirilsiklam oldummm.
Lizo hava yagisli olabilir ama ayse gezmeden geri kalmazz. Bi arkadasa gidecez. Ev ziyaretii:)
Benosss cok yoruldugun icin olmustur obugun butun gun ayaklari uzatt,yayil yayilabildigin kadar
Sosyosss ben 3-4 saat uyuyamadim. Ter basti sureklii
Fundoslaa yelooo nerelerdee
Canlarimm Nasılsıniz
Bnde kv ler deyim bugün kahvaltıya gitmiştik hala ordayım artık ne zmn eve gidersek
Ayşem kuzum dr ismini bana özelden yazsana ben Bülent tıraş bide teksen Çamlıbel i araştırdım ticarete dökmusler diye okudum ..
Fundosum dediğin dr a baktım ama baya olumsuz yorum vardı tabi isinde iyi olabilir ama ticari işler bozuo işte ..
Bilemedim yani aslında ist da olduğum dönemde adetli fln da değilim boşuna gitmiyyim mi napıyım :44:
Sosyalim benosum lizom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?