kız bi evde dur çocugu da kendin gibi gezginci yapcan
twinimm sen istanbuldaki doktorlar daha iyidir diyemi orda gitmek istiyosun. bulundugun sehirde tıpta ilerlemiş biyer bence devamlılık olmayınca gittiğin doktorun pek bi anlamı yok orda
Benayim cok is yapmadim aslında ama ayakta dikilmekten oldu heptoz falan aldim sildim yatagimi falan havalandirdim derken bi baktim belim agriyor:26:
Haftan sonu olunca çok boşlanıyo burası
Sosyal dikkat et kendine derdine ne temizlik..
Twinn burda doktor bulmak gerçekten zor. Mıayene parası hem yüksek bide yetmezmiş gibi yaptıkları hiç bişi yok. Yada 3-5 dakika muayene ben sevemedim istanbul insanını
ben geldimmm kizlarrrrAnam bi temizlik yapayim dedim belim koptu ya la
Gezintiler daha gelmediniz mi
Yok aysem teyzemlerde kalacagim sagol canim bu arada bi yuzden temiz yaptik izmire gidip geleyim eve bi bayan alip dip bucak yapacagim artik
Sen nereleri gezdin bakalim
Ohh gezmisSin ne guzel , evet canim yarin zor gelecek bana hayirlisi artikEvde yalniz kalma ztn cnm. Yarinda ilk is gunu.biraz agir gelebilir basta
Esimin arkadasina gittik cnm. Ne zamandir cagiriyolardi gidemedik bi turlu. Bugunde onlarla gecti.
Hosbulduk benayimm. Ohh simdi keyif zamani diosunnbende bi sallama cay yapayim kendime.
Bugun hangi dizi vardi
Selam canlarrr
Kv lerdeyim bi size bakiim dedim hala evime gidemedim
Benimki sayım alaninda sanki pok var
Sabah oyumuzu kullanip kahvaltiya gittik sonra beni anasi gile birakti simdi de getiremiyom adami evime gideyim arkadas
Herkes iyi miiii :26:
Evde yalniz kalma ztn cnm. Yarinda ilk is gunu.biraz agir gelebilir basta
Esimin arkadasina gittik cnm. Ne zamandir cagiriyolardi gidemedik bi turlu. Bugunde onlarla gecti.
Hosbulduk benayimm. Ohh simdi keyif zamani diosunnbende bi sallama cay yapayim kendime.
Bugun hangi dizi vardi
Haftan sonu olunca çok boşlanıyo burası
Sosyal dikkat et kendine derdine ne temizlik..
Twinn burda doktor bulmak gerçekten zor. Mıayene parası hem yüksek bide yetmezmiş gibi yaptıkları hiç bişi yok. Yada 3-5 dakika muayene ben sevemedim istanbul insanını
twinim bostanci anadolu yakasinda. kadikoy tarafina yakin. cok yogun bi hastane degil ama ben gebe takibinde gordum sadece bu doktoru. hamilelik oncesi ilgi alakasi nasildir hic bilmiyorumm:26:
yelizimm sonunda secim olayiniz bitti. artik karisiklik biter insallah.
bu arada bende k.valide candir diorummm
Kizlar ben yatiyorum cok yorulmusum yarinda is var yoksa kalip sizinle sohbet etmek isterdim iyi geceler opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?