Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum zaten Ist a gidicez bide orda bi dra görünem dedim ..lizom bilmiomki vazgeçicem gibi üstüne düşmek de istemiyorum belki gitmem de.. :44:

Haftan sonu olunca çok boşlanıyo burası

Sosyal dikkat et kendine derdine ne temizlik..

Twinn burda doktor bulmak gerçekten zor. Mıayene parası hem yüksek bide yetmezmiş gibi yaptıkları hiç bişi yok. Yada 3-5 dakika muayene ben sevemedim istanbul insanını

Benayim cok is yapmadim aslında ama ayakta dikilmekten oldu hep toz falan aldim sildim yatagimi falan havalandirdim derken bi baktim belim agriyor:26:

Benayim cok is yapmadim aslında ama ayakta dikilmekten oldu hep toz falan aldim sildim yatagimi falan havalandirdim derken bi baktim belim agriyor:26:

Anam bi temizlik yapayim dedim belim koptu ya la
Gezintiler daha gelmediniz mi
ben geldimmm kizlarrrr
twinim doktor adini sana ozelden yazdim,haberin olsun canimmm

sosyoss ellerine saglikkk,temizlikler yapilmiss,sen evde yalniz mi kalacan:26:
benos sen naptin dinlenebildin mii

Yok aysem teyzemlerde kalacagim sagol canim bu arada bi yuzden temiz yaptik izmire gidip geleyim eve bi bayan alip dip bucak yapacagim artik
Sen nereleri gezdin bakalim

Hoşgeldin ayşemm

Bn valla bayaa dinlendim şimdi banyomu yapıp oturdum

Yemekte yedik dizi vakti..

Sosyalimm gerçi ev işi hemen yoruyo bi toz bile yetiyo.. Güle güle kirlet canım.. Yarın iş var ne kötü

Yok aysem teyzemlerde kalacagim sagol canim bu arada bi yuzden temiz yaptik izmire gidip geleyim eve bi bayan alip dip bucak yapacagim artik
Sen nereleri gezdin bakalim

Evde yalniz kalma ztn cnm. Yarinda ilk is gunu.biraz agir gelebilir basta
Esimin arkadasina gittik cnm. Ne zamandir cagiriyolardi gidemedik bi turlu. Bugunde onlarla gecti.

Hosbulduk benayimm. Ohh simdi keyif zamani diosunn bende bi sallama cay yapayim kendime.
Bugun hangi dizi vardi

Selam canlarrr
Kv lerdeyim bi size bakiim dedim hala evime gidemedim
Benimki sayım alaninda sanki pok var
Sabah oyumuzu kullanip kahvaltiya gittik sonra beni anasi gile birakti simdi de getiremiyom adami evime gideyim arkadas
Herkes iyi miiii :26:

[QUOgezmissiay_06;35554762]Hoşgeldin ayşemm

Bn valla bayaa dinlendim şimdi banyomu yapıp oturdum

Yemekte yedik dizi vakti..

Sosyalimm gerçi ev işi hemen yoruyo bi toz bile yetiyo.. Güle güle kirlet canım.. Yarın iş var ne kötü[/QUOTE]
Sagol canim yarin benimde isim var kiz bakalim iyi mi olacak kotu mu

Ohh gezmisSin ne guzel , evet canim yarin zor gelecek bana hayirlisi artik

Kiz kim kazaniyormus orada, her zaman soylerim kv candir

Güneşi beklerken izliyrum canım..

Hoşgeldin sende yeliz

Bende sosyale katılıyo ve kayınvalide candır diyorum
Benimde kv ile bi problemim yok iyi kadın bi tek çok titiz o da bana uymuyo malum evi çoğu zaman ook götüriyii

Evet kuzum gerçekten öyle yorum lar i okudum herkes aynı şeyi soyluyo kuzum belki burdaki daha iyidr ya ben en iyisi 1 seneyi bekliyim kendi druma gideyim ist da 1 hafta kalicaz onuda hastanelerde gecirmiyiyem

Ayşem bakıyorum kuzum sagoll

Yelizimmm aynı durumdayım benimki bıraktı kvlere çıktı evden hala daha gelmedi gelsede gitsek

Sosyalim kendini çok yormasaydın kuzum oglusu unutma

Fundos dışarda fink atıo yine

Ayşem baktım cnmm hastane kalabalık değil dimi cnm bide Bostancı hangi tarafta ..

Bencede twin altı üstü bir hafta gelicen onda da hastanede geçirme derim tabii karar senin..

Orda da mutlaka iyi doktor vardır.. Ben inanıyorum ki bir yıl olmadan gelecek bebişin..

Hosbulduk aysemmm
Twincann nasilsinn
Sosyalim bdp kazandii
Benosum sosyalim He he kayin valide candirr
Her zaman diyorum benim kv beni cok sever ama benn pekk karsilik veremiyorumm
Ama aramiz iyidir yani arkamdan konusur genelde

twinim bostanci anadolu yakasinda. kadikoy tarafina yakin. cok yogun bi hastane degil ama ben gebe takibinde gordum sadece bu doktoru. hamilelik oncesi ilgi alakasi nasildir hic bilmiyorumm:26:

yelizimm sonunda secim olayiniz bitti. artik karisiklik biter insallah.
bu arada bende k.valide candir diorummm

Kizlar ben yatiyorum cok yorulmusum yarinda is var yoksa kalip sizinle sohbet etmek isterdim iyi geceler opuyorum hepinizi

İyi geceler sosyall

Bende etrafı toplayıp yatıcam bendende iyi geceler kızlarr

Kizlar ben yatiyorum cok yorulmusum yarinda is var yoksa kalip sizinle sohbet etmek isterdim iyi geceler opuyorum hepinizi

Evet aysem bitti cok sukur..hayirlisi olur insallah
Agrida ilkkez bdp secim kazandi akp şokta

İyi geceler sosyalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…