Günaydın canlarım
Fundoşum kefir iyi gelir sana dr u ihmal etme ..
Sosyalim benosum ayşem lizim yelizim saram
Günaydııııın kızlar
ayşemmmm iyimisin biraz toparladın diye coşma hemen bol bol dinleneceksincanıııım
ne tatil ne bebek mideme odaklandımo düzelsinde zaten bebiş 2 ay unut tatil matil yattı bizim iş
benoşşşş 100 tl olmuş pazar günü toplantı olmuş kimsede gıkını çıkarmamış sinir oldum bi hizmette yok ne güvenlik ne havuz ne alaka bu kadar ödim yaa
pislikler
canıımm
sevdim tadını kefirin içiyorum canım bakalım
dr. a gitmedim ama
biraz daha beklimde bakalım
Iyiyim fundam sen nasilsinn. Yok yok bugunde esim anneme birakti zaten. Yatiorum yine. Burnum durmuo ztn:).bugunde dinlenirsem yarina birseyim kalmaz insallahh
Nee 100 mucok degil miii kizz
Twinn hosgeldinn canimmmm
Hosbulduk ayşem nasıl oldun cnmm
Ohh iyi kuzumDaha iyiyim canim.
Sen okulda misinn
Daha iyiyim canim.
Sen okulda misinn
Ohh iyi kuzum
Yok kuzum sabah dersim vardı bitti eve geldim kahvaltı için. .öğlen bi daha gidicem
Derste yok İşte öğrenciler gelmiyo öyle boş boş gecio
Ayse limonu sk yavasca yutkun bogazini yaksin limon suyu cok iyi geliyor
Son gunler daha sikici oluo ztn. Gecmekte bilmio. Ogrenci olmasada okula gitmek zorundasin. Biz son hafta jenga,tavla falan oynuoduk. Zaman gecsin diye
Ayin kacinda kapanio okul
Evet kuzum sorma 13 ünde kapanıyo ama bide sonra 2 hafta seminer dönemi başlıyo 1 temmuza kdr okula gidicez..
Dun beni limonla karabiber ayaga kaldirdi ztn. Karabiber bogaz agrisina birebir. Aninda agriyi aliyor. Yinede sagol canim.
Birde annem bi karisim hazirlamisti. Bal,zencefil,karanfil,ceviz,tarcin. Onu sabah aksam bi kasik yedim. Oda cok iyi geldi.
Cevizle tarcin harika zaten cok svrim normal insanlar ble hap kullanmamali bnce gripi btkilerle meyvelerle atlatmali
hayat sana güzel twinimmm
Ayşemmmm iyi bakmış anacığın sanaaa Allah uzun ömürler versin
hem iş yapıyom hem sizi takip ediyom
Evet ayşem aynen öyle şu tatilde olmasa çekilmez vallaNeyse 1 hafta kalmis sayilirrr:)
Iyo bari ramazanda evdesin. O zaman okul hic cekilmezzz.
Hic dikkatimi cekmedi esiminkinde:44: kac milyon cikti pekiYa canlarım sperm testinde immotil diye bişey var % 45 yazio karşısında bu normalmi aklıma takıldı da :44:
%58 yaziyor cnm ne acaba bnde merk ettim:44:
Cnm baktım şimdi nette n hareketsiz anlaminda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?