Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarım
Fundoşum kefir iyi gelir sana dr u ihmal etme ..

Sosyalim benosum ayşem lizim yelizim saram

canıımm
sevdim tadını kefirin içiyorum canım bakalım
dr. a gitmedim ama
biraz daha beklimde bakalım

Iyiyim fundam sen nasilsinn. Yok yok bugunde esim anneme birakti zaten. Yatiorum yine. Burnum durmuo ztn:).bugunde dinlenirsem yarina birseyim kalmaz insallahh

Nee 100 mu cok degil miii kizz

Twinn hosgeldinn canimmmm

Iyiyim fundam sen nasilsinn. Yok yok bugunde esim anneme birakti zaten. Yatiorum yine. Burnum durmuo ztn:).bugunde dinlenirsem yarina birseyim kalmaz insallahh

Nee 100 mu cok degil miii kizz

Twinn hosgeldinn canimmmm

Hosbulduk ayşem nasıl oldun cnmm

Ohh iyi kuzum
Yok kuzum sabah dersim vardı bitti eve geldim kahvaltı için. .öğlen bi daha gidicem
Derste yok İşte öğrenciler gelmiyo öyle boş boş gecio

Son gunler daha sikici oluo ztn. Gecmekte bilmio. Ogrenci olmasada okula gitmek zorundasin. Biz son hafta jenga,tavla falan oynuoduk. Zaman gecsin diye
Ayin kacinda kapanio okul

Ayse limonu sk yavasca yutkun bogazini yaksin limon suyu cok iyi geliyor

Dun beni limonla karabiber ayaga kaldirdi ztn. Karabiber bogaz agrisina birebir. Aninda agriyi aliyor. Yinede sagol canim.
Birde annem bi karisim hazirlamisti. Bal,zencefil,karanfil,ceviz,tarcin. Onu sabah aksam bi kasik yedim. Oda cok iyi geldi.

Son gunler daha sikici oluo ztn. Gecmekte bilmio. Ogrenci olmasada okula gitmek zorundasin. Biz son hafta jenga,tavla falan oynuoduk. Zaman gecsin diye
Ayin kacinda kapanio okul

Evet kuzum sorma 13 ünde kapanıyo ama bide sonra 2 hafta seminer dönemi başlıyo 1 temmuza kdr okula gidicez..

Dun beni limonla karabiber ayaga kaldirdi ztn. Karabiber bogaz agrisina birebir. Aninda agriyi aliyor. Yinede sagol canim.
Birde annem bi karisim hazirlamisti. Bal,zencefil,karanfil,ceviz,tarcin. Onu sabah aksam bi kasik yedim. Oda cok iyi geldi.

Cevizle tarcin harika zaten cok svrim normal insanlar ble hap kullanmamali bnce gripi btkilerle meyvelerle atlatmali

hayat sana güzel twinimmm

Ayşemmmm iyi bakmış anacığın sanaaa Allah uzun ömürler versin

hem iş yapıyom hem sizi takip ediyom

Cevizle tarcin harika zaten cok svrim normal insanlar ble hap kullanmamali bnce gripi btkilerle meyvelerle atlatmali

hayat sana güzel twinimmm

Ayşemmmm iyi bakmış anacığın sanaaa Allah uzun ömürler versin

hem iş yapıyom hem sizi takip ediyom

Evet saracann cok faydali besinler. Antibiyotiklerin yan etkisi cok. Bir gunde dogal besinlerle atllattim cok sukurr.

Amin fundamm. Annelerimizz nimet
Kolay gelsin sanadaa.burayida hic birakmazzzz

Ya canlarım sperm testinde immotil diye bişey var % 45 yazio karşısında bu normalmi aklıma takıldı da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…