Evet cnm bnde okudum simdi %100olanlar varmis allahtan ole degil
Kac milyn cikti peki senn esinde :26:Cnm baktım şimdi nette n hareketsiz anlaminda sanırım
Ya canlarım sperm testinde immotil diye bişey var % 45 yazio karşısında bu normalmi aklıma takıldı da :44:
Kac milyn cikti peki senn esinde :26:
Aynen cnm çok şükür öyle değil
Kac milyn cikti peki senn esinde :26:
30 milyondu sanırım cnm
canim bu konuda hic bilgim yok.sen bu konuda forumlara baksana. İns. İyi sonuclar cikmistirr
Iyi sorun ykmus senin esinde bzimkinde skinti var
Canim testine baktımda aklıma takildi 1 kere yaptı 1 sene önce yenilemedi testi. .baktım kuzum hareketsiz lik anlamında hareketli % 55 ..
Bittigi zamab almiyorku cnm az bi artis oldu 20 gun ictigi halde getirmiyokiKeçi boynuz u fln icirsene cnm gerçi seninki onda da bi sorun çıkarır şimdi. .
Evet cnm ole yinede o hareketlilerdn konar ins
Inss cnm inş ss
Valla seninki tam dayaklik yaa ..
pelin karahan 3 aylık hamileymiş hemde 2 ay anlamamış vaybeee
gelde isyan etme kıskanmaaa
Selam yoldaşlarrr
Nassızz eyisizz insallahhh
Twincan ben senin tedavi gordugune yada doktora gittigine dair hicbisey okumuyorumm napion sen kizz :26: biara ist da dr soruyordun bi onu hatirliyorumm sen doktora gidiyomusun duzenli :26:
Sara sana hic bulasmiom senin koca dayaklik zatenn
Ama emin ol bi gun gelicek cok yakin arkadasi yada aileden birine ozenip hemen yogun bi tedaviye baslayacak bencee simdi yaşiniz da genc diye sallamiyo ama sonra gorurum ben onuuu
Fındam gecen yazdim yaa onceki boşanma olayindan hukuki evlenmeme gununu iptal ettirmek icin mahkemeye basvurmus hamileymis diyee.1 ay oldu herhall ama ozaman dedikodudan ibaretti gercekmis demekki
Yalniz kaşta kardesimin calistigi kampta kaliyordu esiyle ozaman gormustum oyle bi yuz guzelligi olmamazz bebek gibiydi yaaa cok kiskanmistimmm
Kizlar benimkine biseyler oluyo buara bi sac stili degistirmelerr top sakal bilmemne denemeleri falannnnnooluyo len sana orta yaş bunalimina mi girion dedimm
Anamm nolii ki acepp :26:
Selam yoldaşlarrr
Nassızz eyisizz insallahhh
Twincan ben senin tedavi gordugune yada doktora gittigine dair hicbisey okumuyorumm napion sen kizz :26: biara ist da dr soruyordun bi onu hatirliyorumm sen doktora gidiyomusun duzenli :26:
Sara sana hic bulasmiom senin koca dayaklik zatenn
Ama emin ol bi gun gelicek cok yakin arkadasi yada aileden birine ozenip hemen yogun bi tedaviye baslayacak bencee simdi yaşiniz da genc diye sallamiyo ama sonra gorurum ben onuuu
Fındam gecen yazdim yaa onceki boşanma olayindan hukuki evlenmeme gununu iptal ettirmek icin mahkemeye basvurmus hamileymis diyee.1 ay oldu herhall ama ozaman dedikodudan ibaretti gercekmis demekki
Yalniz kaşta kardesimin calistigi kampta kaliyordu esiyle ozaman gormustum oyle bi yuz guzelligi olmamazz bebek gibiydi yaaa cok kiskanmistimmm
Kizlar benimkine biseyler oluyo buara bi sac stili degistirmelerr top sakal bilmemne denemeleri falannnnnooluyo len sana orta yaş bunalimina mi girion dedimm
Anamm nolii ki acepp :26:
Selammmm kızlarrr
Fundam sizin siteye kocaman bi ohaaa diyorumm ben 60 verirken çok diyorum her ay söyleniyrum 100 olsa kafayı yerim herhalde
Valla nasıl hemen hamile kalıyorlar bende anlamıyorum.. Eşim bu durumda söylediği tek şey bunlar ne yiyo içiyo da oluyo bizde yesek
Yani düşündürüyo insanı
YeliZzz kız senin koca senden korkar kötüyü düşünmemek lazım adamın bakıma ihtiyacı varmış demekki :1;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?