Ağlayakta gözden mi olak???

pelin karahan 3 aylık hamileymiş hemde 2 ay anlamamış vaybeee
gelde isyan etme kıskanmaaa

Selam yoldaşlarrr
Nassızz eyisizz insallahhh
Twincan ben senin tedavi gordugune yada doktora gittigine dair hicbisey okumuyorumm napion sen kizz :26: biara ist da dr soruyordun bi onu hatirliyorumm sen doktora gidiyomusun duzenli :26:

Sara sana hic bulasmiom senin koca dayaklik zatenn
Ama emin ol bi gun gelicek cok yakin arkadasi yada aileden birine ozenip hemen yogun bi tedaviye baslayacak bencee simdi yaşiniz da genc diye sallamiyo ama sonra gorurum ben onuuu

Fındam gecen yazdim yaa onceki boşanma olayindan hukuki evlenmeme gununu iptal ettirmek icin mahkemeye basvurmus hamileymis diyee.1 ay oldu herhall ama ozaman dedikodudan ibaretti gercekmis demekki
Yalniz kaşta kardesimin calistigi kampta kaliyordu esiyle ozaman gormustum oyle bi yuz guzelligi olmamazz bebek gibiydi yaaa cok kiskanmistimmm

Kizlar benimkine biseyler oluyo buara bi sac stili degistirmelerr top sakal bilmemne denemeleri falannnn nooluyo len sana orta yaş bunalimina mi girion dedimm
Anamm nolii ki acepp :26:

pelin karahan 3 aylık hamileymiş hemde 2 ay anlamamış vaybeee
gelde isyan etme kıskanmaaa

Selammmm kızlarrr

Fundam sizin siteye kocaman bi ohaaa diyorumm ben 60 verirken çok diyorum her ay söyleniyrum 100 olsa kafayı yerim herhalde

Valla nasıl hemen hamile kalıyorlar bende anlamıyorum.. Eşim bu durumda söylediği tek şey bunlar ne yiyo içiyo da oluyo bizde yesek

Yani düşündürüyo insanı

YeliZzz kız senin koca senden korkar kötüyü düşünmemek lazım adamın bakıma ihtiyacı varmış demekki :1;

evet yaa bend ehamileliğini kıskanıyom yüzünü görmedim aman aman gelmiyodu bana demek öle haaa

kızzz noluyo hakket enişteye senin yaş genç tabii ondan belkide kızzz topsakal denemesimi o denemelerde çok komik oliler yaaa

benoş sorma dün çıldırdım söylendim durdum eşi mdiyoki yaa takma miden ağrıyo zaten hep böle takıyosun diye
e dedim kimse ses çıkarmıyo ne koyun millet yaaaa
nasıl razı gelmişler sormamışlarmı hizmet ne ne için
kız çöpü bile 5 de alıyo yetişemiyorum diye kendim atıyorum normalde akşam yemeğinden sonra filan alınıyo 8 gibi bu bizimki tam paşa
helal etmiyorumm hakkım geçiyorsaaaa

off evet yaa sorma isyan değil ama insan yinede kızıyor neden bunlar daha evli bile değil böyle kolay ben 1,5 yıldır her ay itinayla

Yelizim ben 4 farklı dra gittim hiç biri bi sorun görmedi en son 2 adet önce gitmiştim dr bişey yok dedi rahim filmi de çekildi bişey yok bnde oluruna bıraktım en son gittigm dr aşılama deniyelim dedi erken diye yok dedik ..

Fundam sorma bnde diorum ama zamanı var istee ne yapalım sıkma sen o güzel canını ..
Ama adet olmayınca anlamamismi 3 aylık bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…