Ağlayakta gözden mi olak???

Benosum zaten dün lafi dolandirip aldatmaya getirdim hani baskalarinin hayatlarindan bahseder gibii ben olsam öldürürdüm falann

Fındaa hic sormaa bide arkadaslari aksam ariyolar yeliz seni eve almamistir bu halde kapida kaldiysan gelip alalim diye dalga geciyolar
Bide dioki bana sadece biyik mi biraksamm.Dedim once bosanma dilekceni yazz sonra birak biyigi asla senle yasamam ondan sonraa kizz bidee yakissa neysee yakismiyoki benimkine parlak surat yakisiyoo adamda kollar haric kıl namına bisey yokk benden bile az yani o parlakliga sakal biyik gitmiyo yanii delirtcek benii takmiş şimdi bakalim nezaman geccek hevesi

Kizimm o ha diye hamile kalanlar bikere bizim kadar sansli degiller bence biz cift cizgi cikan testi bile opecek duruma gelmişiz
Bide sonra gelen cocuk haberinde bizim kadar mutlu olamazlar
Bizim cocuklar şansli daa bi gelseler

Bizim apt aidatı kışın 50 yazın 40

Yaa evett sen soyleyince hatirladim
Canm hayirlisi olsun bi vakti zamani var işte deee biz sabirsiziz

Zatenn o hamileligini 3 aylikken ogrenenleri ben gercekten anlamiyorumm inanamiyorum daa ve ozeniyorum da o nasil bi kafa rahatligidır yahuuu

Kuzum ne kdr çok dusunursm kendimi o kdr çok halsiz yorgun hissediyorum en iyisi takmamak ..
Olcak olcak sabrin sonu Selamet Allah başka dert vermesin. .

Ben yine ruyamda bebek gördüm ama bu sefer Kızkardeşim hamile ydi karnina fln dokunuyodum tekme atıo du sonra güya doğmuş bi kız çocuğu..

twinim bide derler yaa r. filminden sonra hamile kaldım hemen hani nerde
yok anam biz aşılama bi deneyek bak sen bi denesen aslında kız bide hamileymişsin seeen anaaam du bakalım belli olmaz

kafa rahat ya canım ne anlıycak

kızzzz yelo onu bende yapıyorummmm benimkide iş ark. dan bahsetmişti takılma onla filan dedim ben asla kabul etmem delimi ne o kadın dedim

bıyıkmıııııııııııı bide ilk başlarken az çıkıyo ya bademmm
hadi yaa genelde kirli sakal top sakal hoştur erkekte parlak iyi oda he
anam kıllıda duruyo haaa kara ya

yelom o çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi geliyoo

anam güvenlik olur havuz olur tamam derim hizmet 0 :95:

Evet fundam güya öyle derler anam bizim herseyimiz zor be bnm cekildigim zaman 2 kişi de cektirmisti ikiside hamileymis. .

Kuzum yarın test yapabilirm ama sancım fln yok bugün Galiba gelcek kırmızılar ..

Kuzum bnm adama da sakalı yakistriom ben ya öyle cillop gibi begenmiom

Fundamm kız bizimki de 90 kızz sanki napiolar bi çöp alio ekmek fln getrmk yok bahçeye bakio bina flnn işte

Ama tasinicaz ya diğer evin ne kdr olur bilmiom

Hayir olsun twincann benim de annem hamileydi bu gece ruyamda

Kiz fundaa benim koca benden açık tenli

Gorcen canm cift cizgiyii az kaldiiiii bana sanki o cift cizgiyi boyle erkenden test yapip umut ettigimizde degil dee nasilsa yoktur dedigimiz zaman gorucez supriz olacak gibi geliyoo..film işte oyle olur yaaa

Kizz bide dun ruyamda kocaman bi siyah kopekk.disleri nasil buyuk sivrii.saga sola saldiriyo bana hırlıyo.ipinden tutmustum ben ama korkuyodum ayni zamanda
Bu ruyamı kocamın ailesine armagan ediyorum

hadi yaaa ozaman bizim kocalardan be canımmm kendimizi yiyip bitiriyoruz halbuki

yaa heralde sitede daire sayısı az olunca daha pahalı oluyo daire sayısı arttıkça rakamda düşük oluyo
anam ben çöpe bile yetişemiyorum
ev konusunda karar verdinizmi siz

Amin kuzum ..annen mi

Bnce de biz hiç ummadığımız anda gelicek bakalım ne zmn

sende açıkmı o yanındaki kim öleyse başka biri herhal
kız hep öle diyorlar haaa hiç ummadığın zamanda kalacaksın diye :44:

len sen daha öncede köpek görmemişmiydinnn
neee

Evet kuzum sanırım ondan daire sayısı az ..

Evet cnm 3 haftaya kdr cikicaz kiraya

sende açıkmı o yanındaki kim öleyse başka biri herhal
kız hep öle diyorlar haaa hiç ummadığın zamanda kalacaksın diye :44:

len sen daha öncede köpek görmemişmiydinnn
neee

O yazın fazla kararıyo oyuzden ben koruyucu kullaniyom
Teni benden açık kizz
Yeaaa ben ameliyattan her an vazgecebilirimmm :26: korkuyorumm

Sağol canommm ay ben acıktım yine

Kız yakinda dobiş olucam

yaa sorma kışın öğlen yediğimle duruyodum akşam eve gidene kadar tutuyodu şimdi saat 3-4 başlıyorum acıkmaya havadanmı acaba
anam bende 21/25 haziran bikini giycem :18::18::18: koca bi popo selilütlü istemiyorummm :84:

twinim beee sen adet olursan denesen ya şu aşılamayı ne kaybedersin kızzz
bide acaba 2. gün başlıyosun ya iğnelere yine 14. gün filanmı yapıyolar aşılamayı
benim tatil etkilermi diye düşünüyorumda yada bayrama hepte ters anasını satim

Teni benden açık kizz

Yelizimmmm kuzum o korkunu yenmeye çalış biraz Allah korusun daha kötü bişey olursa kendin i suçlar durursun ..

Evet günler uzun ya ondan anam bikini mi Kuzu kiskanmiyo mu seninki

Canom aşılama işini konuştuk çok erken dioruz yok yere ilaç iğne biraz daha geçsin Istiyorum kendiliğinden gelir belki
Kuzum yumlara bakiolar çatlatma ignesinden sonra birakiolar spoşlar i yumlarin ne kdr büyüdüğüne bağlı 12.gün büyürse o zmn bırakırlar kuzum işi şansa bırakma bnce bi de denk gelmez fln boş yere ilaç stres :44:

Teni benden açık kizz

yelizimmm sakınnn ol bitsin şu süreç hızlansın kuzum

he kızz çok kıskançtır aslında denizli tur bu gidemezsin dedi ya denizde ne işim var ben girmicem dedim
bana haşema alcakmış öle dyo yada etekli mayo giycekmişim

ozaman bayram öncesi tutturabilirimmm şu gelecek adete bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…