Selammmm kızlarrr
Fundam sizin siteye kocaman bi ohaaa diyorumm ben 60 verirken çok diyorum her ay söyleniyrum 100 olsa kafayı yerim herhalde
Valla nasıl hemen hamile kalıyorlar bende anlamıyorum.. Eşim bu durumda söylediği tek şey bunlar ne yiyo içiyo da oluyo bizde yesek
Yani düşündürüyo insanı
YeliZzz kız senin koca senden korkar kötüyü düşünmemek lazım adamın bakıma ihtiyacı varmış demekki :1;
evet yaa bend ehamileliğini kıskanıyom yüzünü görmedim aman aman gelmiyodu bana demek öle haaa
kızzz noluyo hakket enişteye senin yaş genç tabii ondan belkide kızzztopsakal denemesimi o denemelerde çok komik oliler yaaa
benoş sorma dün çıldırdım söylendim durdum eşi mdiyoki yaa takma miden ağrıyo zaten hep böle takıyosun diye
e dedim kimse ses çıkarmıyo ne koyun millet yaaaa
nasıl razı gelmişler sormamışlarmı hizmet ne ne için
kız çöpü bile 5 de alıyo yetişemiyorum diye kendim atıyorum normalde akşam yemeğinden sonra filan alınıyo 8 gibi bu bizimki tam paşa
helal etmiyorumm hakkım geçiyorsaaaa
off evet yaa sorma isyan değil ama insan yinede kızıyor neden bunlar daha evli bile değil böyle kolay ben 1,5 yıldır her ay itinayla
Yelizim ben 4 farklı dra gittim hiç biri bi sorun görmedi en son 2 adet önce gitmiştim dr bişey yok dedi rahim filmi de çekildi bişey yok bnde oluruna bıraktım en son gittigm dr aşılama deniyelim dedi erken diye yok dedik ..
Fundam sorma bnde diorum ama zamanı var istee ne yapalım sıkma sen o güzel canını ..
Ama adet olmayınca anlamamismi 3 aylık bide
Yaa evett sen soyleyince hatirladim
Canm hayirlisi olsun bi vakti zamani var işte deee biz sabirsiziz
Zatenn o hamileligini 3 aylikken ogrenenleri ben gercekten anlamiyorumm inanamiyorum daa ve ozeniyorum da o nasil bi kafa rahatligidır yahuuu
Yelizim ben 4 farklı dra gittim hiç biri bi sorun görmedi en son 2 adet önce gitmiştim dr bişey yok dedi rahim filmi de çekildi bişey yok bnde oluruna bıraktım en son gittigm dr aşılama deniyelim dedi erken diye yok dedik ..
Fundam sorma bnde diorum ama zamanı var istee ne yapalım sıkma sen o güzel canını ..
Ama adet olmayınca anlamamismi 3 aylık bide
Benosum zaten dün lafi dolandirip aldatmaya getirdimhani baskalarinin hayatlarindan bahseder gibii ben olsam öldürürdüm falann
Fındaa hic sormaa bide arkadaslari aksam ariyolar yeliz seni eve almamistir bu halde kapida kaldiysan gelip alalim diye dalga geciyolar
Bide dioki bana sadece biyik mi biraksamm.Dedim once bosanma dilekceni yazz sonra birak biyigi asla senle yasamam ondan sonraa kizz bidee yakissa neysee yakismiyoki benimkine parlak surat yakisiyoo adamda kollar haric kıl namına bisey yokk benden bile az yanio parlakliga sakal biyik gitmiyo yanii delirtcek benii takmiş şimdi bakalim nezaman geccek hevesi
Kizimm o ha diye hamile kalanlar bikere bizim kadar sansli degiller bence biz cift cizgi cikan testi bile opecek duruma gelmişiz
Bide sonra gelen cocuk haberinde bizim kadar mutlu olamazlar
Bizim cocuklar şansli daa bi gelseler
Bizim apt aidatı kışın 50 yazın 40
twinim bide derler yaa r. filminden sonra hamile kaldım hemen hani nerde
yok anam biz aşılama bi deneyek bak sen bi denesen aslında kız bide hamileymişsin seeen anaaam du bakalım belli olmaz
kafa rahat ya canım ne anlıycak
kızzzz yelo onu bende yapıyorummmm benimkide iş ark. dan bahsetmişti takılma onla filan dedim ben asla kabul etmem delimi ne o kadın dedim
bıyıkmııııııııııııbide ilk başlarken az çıkıyo ya bademmm
hadi yaa genelde kirli sakal top sakal hoştur erkekte parlak iyi oda he
anam kıllıda duruyo haaa kara ya
yelom o çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi geliyoo
anam güvenlik olur havuz olur tamam derim hizmet 0 :95:
Kuzum ne kdr çok dusunursm kendimi o kdr çok halsiz yorgun hissediyorum en iyisi takmamak ..
Olcak olcaksabrin sonu Selamet Allah başka dert vermesin. .
Ben yine ruyamda bebek gördüm ama bu sefer Kızkardeşim hamile ydi karnina fln dokunuyodum tekme atıo du sonra güya doğmuş bi kız çocuğu..
twinim bide derler yaa r. filminden sonra hamile kaldım hemen hani nerde
yok anam biz aşılama bi deneyek bak sen bi denesen aslında kız bide hamileymişsin seeen anaaam du bakalım belli olmaz
kafa rahat ya canım ne anlıycak
kızzzz yelo onu bende yapıyorummmm benimkide iş ark. dan bahsetmişti takılma onla filan dedim ben asla kabul etmem delimi ne o kadın dedim
bıyıkmııııııııııııbide ilk başlarken az çıkıyo ya bademmm
hadi yaa genelde kirli sakal top sakal hoştur erkekte parlak iyi oda he
anam kıllıda duruyo haaa kara ya
yelom o çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi geliyoo
anam güvenlik olur havuz olur tamam derim hizmet 0 :95:
Evet fundam güya öyle derler anam bizim herseyimiz zor bebnm cekildigim zaman 2 kişi de cektirmisti ikiside hamileymis. .
Kuzum yarın test yapabilirm ama sancım fln yok bugün Galiba gelcek kırmızılar ..
Kuzum bnm adama da sakalı yakistriom ben ya öyle cillop gibi begenmiom
Fundamm kız bizimki de 90 kızz sanki napiolar bi çöp alio ekmek fln getrmk yok bahçeye bakio bina flnn işte
Ama tasinicaz ya diğer evin ne kdr olur bilmiom
Hayir olsun twincann benim de annem hamileydi bu gece ruyamda
Kiz fundaa benim koca benden açık tenli
Gorcen canm cift cizgiyii az kaldiiiiibana sanki o cift cizgiyi boyle erkenden test yapip umut ettigimizde degil dee nasilsa yoktur dedigimiz zaman gorucez supriz olacak gibi geliyoo..film işte oyle olur yaaa
Kizz bide dun ruyamda kocaman bi siyah kopekk.disleri nasil buyuk sivrii.saga sola saldiriyo bana hırlıyo.ipinden tutmustum ben ama korkuyodum ayni zamanda
Bu ruyamı kocamın ailesine armagan ediyorum
Hayir olsun twincann benim de annem hamileydi bu gece ruyamda
Kiz fundaa benim koca benden açık tenli
Gorcen canm cift cizgiyii az kaldiiiiibana sanki o cift cizgiyi boyle erkenden test yapip umut ettigimizde degil dee nasilsa yoktur dedigimiz zaman gorucez supriz olacak gibi geliyoo..film işte oyle olur yaaa
Kizz bide dun ruyamda kocaman bi siyah kopekk.disleri nasil buyuk sivrii.saga sola saldiriyo bana hırlıyo.ipinden tutmustum ben ama korkuyodum ayni zamanda
Bu ruyamı kocamın ailesine armagan ediyorum
hadi yaaaozaman bizim kocalardan be canımmm kendimizi yiyip bitiriyoruz halbuki
yaa heralde sitede daire sayısı az olunca daha pahalı oluyo daire sayısı arttıkça rakamda düşük oluyo
anam ben çöpe bile yetişemiyorum
ev konusunda karar verdinizmi siz
Evet kuzum sanırım ondan daire sayısı az ..
Evet cnm 3 haftaya kdr cikicaz kiraya
inşallah en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz canıım
Sagol cnm Kendi evimizi bırakıp kiraya çıkioz kuzum
Benimkinn dayisnn evi güzel bi site bizim evin kirasi kadr kira vericez ınss hayırlı olur
heeeeöle deseneee
inşallah daha iyi olur canım
sende açıkmı o yanındaki kim öleyse başka biri herhal
kız hep öle diyorlar haaa hiç ummadığın zamanda kalacaksın diye :44:
len sen daha öncede köpek görmemişmiydinnn
neee
Sağol canommm ay ben acıktım yine
Kız yakinda dobiş olucam
O yazın fazla kararıyo oyuzdenben koruyucu kullaniyom
Teni benden açık kizz
Yeaaa ben ameliyattan her an vazgecebilirimmm :26: korkuyorumm
yaa sorma kışın öğlen yediğimle duruyodum akşam eve gidene kadar tutuyodu şimdi saat 3-4 başlıyorum acıkmaya havadanmı acaba
anam bende 21/25 haziran bikini giycem :18::18::18: koca bi popo selilütlü istemiyorummm :84:
twinim beee sen adet olursan denesen ya şu aşılamayı ne kaybedersin kızzz
bide acaba 2. gün başlıyosun ya iğnelere yine 14. gün filanmı yapıyolar aşılamayı
benim tatil etkilermi diye düşünüyorumda yada bayrama hepte ters anasını satim
O yazın fazla kararıyo oyuzdenben koruyucu kullaniyom
Teni benden açık kizz
Yeaaa ben ameliyattan her an vazgecebilirimmm :26: korkuyorumm
Evet günler uzun ya ondan anam bikini miKuzu kiskanmiyo mu seninki
Canom aşılama işini konuştuk çok erken dioruz yok yere ilaç iğne biraz daha geçsin Istiyorum kendiliğinden gelir belki
Kuzum yumlara bakiolar çatlatma ignesinden sonra birakiolar spoşlar i yumlarin ne kdr büyüdüğüne bağlı 12.gün büyürse o zmn bırakırlar kuzum işi şansa bırakma bnce bi de denk gelmez fln boş yere ilaç stres :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?