Ağlayakta gözden mi olak???

aa açılmış bu konu biri 11. gün diyor biri 20. gün dediğin gibi yum. gelişime bağlı anaaam

Kuzum adam ne yapsın garibim sesini cikaramio demek yengeç burcu işte

Hasemami

Inss kuzum doğru zamanda olur ınss. .

Kız sen yumu anlamadin ya belki geç yum olmuştur testte çıkmaz

aa açılmış bu konu biri 11. gün diyor biri 20. gün dediğin gibi yum. gelişime bağlı anaaam

Evet kuzum ilaç fazla uyarirsa erkende catlama olabiliyo senin zaten normal de 14 gunde oluyo bide ilaçla adetten hmn sonra buyurmus bide

Kuzum adam ne yapsın garibim sesini cikaramio demek yengeç burcu işte

Hasemami

Inss kuzum doğru zamanda olur ınss. .

Kız sen yumu anlamadin ya belki geç yum olmuştur testte çıkmaz

kuzum hiç belirti yokki yaaa
ama eşim gittiğinde akıntım ve ağrım vardıozamanda olabilir tabi değerlendiremedik
öleyse adetimd egeç olur amaan sallaa

Tabii siz aşılamayı erteleyinn bana erteleme diyinnnn

Twincan fundosa katiliyorum keske aşilama yaptirsann.Ama tabi yaş aciliyett nekadar zamandir bekledigin de onemli bu kararda.Siz acele etmiyosaniz kafaniz rahatsa sorun yokk
Ahh keske biri beni bundan 1 yil oncesine goturseee..hicc sallamazdımm belki de bukadar sorun yasamazdimm

Ben size diim benim kist ameliyatindan sonra oldu ne olduysaa ozaman o karı yanlis bisey yapti da ustunu mu kapatti acepp.yada o ameliyatta tuplerim enfeksiyon kapti :26:
Olmak istemiyorum ameliyat yaz sonuna mi ertelesem diye dusunmuyo degilimm kardesimin dogumundan sonraya
Cok korkuyorumm ameliyatta tahtalıköyü boylarsam diye

Evet kuzum ilaç fazla uyarirsa erkende catlama olabiliyo senin zaten normal de 14 gunde oluyo bide ilaçla adetten hmn sonra buyurmus bide

Bekliyek göre k kuzum
Bnce de salla kafa bir milyon oldu valla

ayy evet ya klomenle çok olmuştu yaa bu defa iğne bide bencede olabilir heee
kesin olacağını bilsem valla bu ay yaptırcam yaaa

hiiç takmamm kafa nereye ben orayaa

Kuzum 1 buçuk senedir yanyanayiz erken dedik akisina birakicaz biraz daha en azından yıl sonuna kadr..

Cnm Allah korusun iyi şeyler düşün iyi olsun için rahat değilse ankaraya mi gitsen napsan :26:

yelizim sana hak veriyorum bi rahim filminde hemde anestezili olduğu halde kalpten gidiyodum yani seninki zor bi ameliyat ama anestezi alacan gözünü kapatıp açacan bitmiş
bence erteleme olmak zorunda nasılsa
kız ben taktım ha aşılamayaaa keşkeş temmuz başı alaydık turu

Ay canlarım bnde kacayim başım ağrıdi biraz hem açlık hem tel basımı agritti eve gidemde tikinam

Fundamm yelizimm

Fundamm tamam tamamm birak simdi asilamayii tatili yap stresini att simdi asilama yapsan tutsa tatile gidemezsin bikeree gitsen de icin rahat etmezz :26:
Ondan sonra rahat kafayla yaptır aşilamanii hem belki gerek bile kalmazzz kizzz

Twincan gorusuruz canmmmm

Yelizimmdoğru sölayon kızz

Anamm değişmişş değişmez sanıyodummm
kızz öğlen eçık sırakıp inmişim yemeğe bizim fadğl oturmuşşy
meraklııı fundagun gel bakalım dedi kalktıı
şimdisiteyiöğrendi yaa girer ıkur diye yaptım okuyosada burdan dötümü sallıyorummm
yalnız bu isimlede bulunmemmı yaaa

3isim istediler tüh bunu yapmışlar yaa

kız yönetimemsj atıyonn

Haaa okumus muuuu kim o kızzz

3 isim mi istedilerrr.ben sana yazdiktam sonra aradımm mesaja yonlendirdi bi isim yazdimm :26:

Haaa okumus muuuu kim o kızzz

3 isim mi istedilerrr.ben sana yazdiktam sonra aradımm mesaja yonlendirdi bi isim yazdimm :26:

Bidefa değiştirme hekkın vermışşş tüh yaa yine ele veriyom kendimii
çok fazla kullanıcı var diye olma ihtimali vardır oisim diye 3 alt.

yaa biri işte yazmim okurr ya sayfayıindirirken görmüşş baktım profildeydim

Neyseee bakalimm benimkini dikkate alcaklar mi :26:
Makarinoo yaptimm bukez sizin usül salçalı

Yönetime nerden atılıyo msj bende değiştirmek istiyorum

Bizde makarna yiyoruz salçalı ama yoğurtlu

Fındaa erkek milleti meraklı olur ama sonuçta takip edebilir topiğin adını aldıysa

Anam karılarla bisaattir kapıda laklak yapıloz biyerlerimizi yırttık ademların umrunda değilll
bi komşuda şişmiş bileklerini gösteriyo kolaymı kazanıyom ben 100 liraya ne hizmet yapmğşlar yeerr

salçalı makarna candırrrr

bende baget attım tavaya suyu6u çekmeye yakın patates attım kızardıtavuk suyuyla çeke çeke nefis bişey olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…