Ağlayakta gözden mi olak???

beni yazmamışsın saglık olsun hamişlerin de inş kucagı saglıklı hayırlı evlatla dolar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sedosum kah tahlili yaptirdiginda kacinci gunundu hesaplama yapiyorumdaa

bence hamişsinnnnn
teste gerek yok dr git bence hem genel kontrol gibi hemde aaa bebişşşş dersiniz
az bekle

ayşemmm soğan suyu jel :44: bunlarmı etkili oldu acep yoksa varmıydı olacağı zaten onlarsızda

17 kasımdan çok umutluydummmm

benim adet günümde gelmiş nerdeyse hiç farkında değilim

Çok geçmiş olsun canımm, hemen gidiyorsun dimi , inşallah önemli bir şey değildir...
gittikten sonra bize de haber ver unutma sakın...

Cnm bayan doktor arkadasim simdi idrar bakmayalim eritrosit cok cikar adetinin 4. 5. Gunu bakalim dedi maydanoz suyu ictim yavas yavas sökuluyorum yanmam gecti pazartesi kadin doguma muayene olcam

fundosum jel degilde sogan suyu etkili oldu bence. cunku alt tarafta yanmam vardi. simdi hic kalmadi. iltihap vardi onu temizledi bence. ama bak o jeldende al yine. hemde ucuz. adi gleit gelen. 13 lira.

benim aralıkta 2kere şansım var sonunda bidaha yakalıcam inş hamişimdirde gerek kalmaz :18:

Hayirli olsun cnmm cok tebrik ederim darisi basimiza doktora gitsen kese gorunur kiz

Hayirli olsun cnmm cok tebrik ederim darisi basimiza doktora gitsen kese gorunur kiz

canımm çok sağoll, kısa zamanda inşallaaahhh sizlerinde halayını çekeriz :)

4 haftalık canım , değer 139,43

sağlı.ocağ. eşime öyle söylemişler onun söylemesiyle o heyecanla yazdım

abooooooooowwww benide yazmış tşk etim canımmmmm

fundosum jel degilde sogan suyu etkili oldu bence. cunku alt tarafta yanmam vardi. simdi hic kalmadi. iltihap vardi onu temizledi bence. ama bak o jeldende al yine. hemde ucuz. adi gleit gelen. 13 lira.

ben şimdi 15 aralıkta tekrar başlıyorum kure
10 günmü yapacam bu defa :44:

ayyyyy sedommmm hamişşşşş yaaa

sedommmm ne hissediyosun eşin ne diyoo
şaşkınmı annengile söledinmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…