ekledimm benayyyy
hu huuuu kimse yok muuu
İyi akşamlar kızlar
Napıyosunuz bakalım tel.giriyorum geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bişey yoktur umarım
Kızlar bide şey sorcaktım bu ovulasyon testleri gebelik içinde oluyo demiştiniz ya ben günümde olmazsam onunla yapıyim diyorumda hamişleri görünce dayanamıcam galiba
Onu yine 2-3saat sıvı tüketmeden mi yapmak gerek yoksa gebelik testi gibi sabah ilk idrarla mı yoksa farketmiyo mu
Amma soru sordum haaaa
İyi akşamlar kızlar
Napıyosunuz bakalım tel.giriyorum geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bişey yoktur umarım
Kızlar bide şey sorcaktım bu ovulasyon testleri gebelik içinde oluyo demiştiniz ya ben günümde olmazsam onunla yapıyim diyorumda hamişleri görünce dayanamıcam galiba
Onu yine 2-3saat sıvı tüketmeden mi yapmak gerek yoksa gebelik testi gibi sabah ilk idrarla mı yoksa farketmiyo mu
Amma soru sordum haaaa
Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim
Cnm divi tuketmek cok etkiliyo ondan cikmsmistir uzulme calismaya devam
Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim
benimde öle olmuştu canım sıvı tüketmendendir bugün yap çıkar silikte olsa
Ama bende tam kopkoyu eşit yakalayamadım. ve regl oldum.. o kadarda çalıştık
Dün kvye gitmiştik yemeğe unutuverdim herzaman 6.30 7gibi yapıyorum ya dikkat ediyorum hiç su içmiyorum dün baya içmiştim moralim bozuldu hiç silikde görmeyince bizde öle teste bakmıyoruz illada genede umutlanıyor insan işte
Kahvaltımı yürüyüşümü yapıyım geliyim dr. Zayıfla demişti
çokmu kilon, ne güzel yürüyüş yapıyosun bravo sana
bende çok severim yürüyüş sabah akşam yürürüm
bende pazar günüydü bikaç yere gittik ikram ediyolar içmiyorum diyemedim çok içtim
ama sonraki günde koyu çıkmadı
silk çıktı
yinede çalışma oldu sonuç yokkk
doktor randevusu alıyorum bugün artık
Aslında benden kilolularda var ama dr öle dedi 76 çıktım boyumda 1.69 biraz verdim ama yok dışarda yürümüyorum cnm yürüme bandındaama genede baya faydası oldu 15dk yürüyorum sabah akşam çok bile değil fayda etti baya bide tabi işin ucunda bebiş olunca dahada azimliyim bu defa
Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.
slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr
Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.
slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?