Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim

Cnm sabah ilk idrarinla yap bhcg en yuksek o zaman oluyo

Son düzenleme:

Pardon cnm ben gebelik testi yapcan sandim onh bilmiyorum

Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim

Cnm divi tuketmek cok etkiliyo ondan cikmsmistir uzulme calismaya devam

Ovulasyon testiyle gebelik var mı yok mu bakıcam canım :)

Tabi hastalanmazsam...

benimde öle olmuştu canım sıvı tüketmendendir bugün yap çıkar silikte olsa
Ama bende tam kopkoyu eşit yakalayamadım. ve regl oldum.. o kadarda çalıştık

benimde öle olmuştu canım sıvı tüketmendendir bugün yap çıkar silikte olsa
Ama bende tam kopkoyu eşit yakalayamadım. ve regl oldum.. o kadarda çalıştık

Dün kvye gitmiştik yemeğe unutuverdim herzaman 6.30 7gibi yapıyorum ya dikkat ediyorum hiç su içmiyorum dün baya içmiştim moralim bozuldu hiç silikde görmeyince bizde öle teste bakmıyoruz illada genede umutlanıyor insan işte

bende pazar günüydü bikaç yere gittik ikram ediyolar içmiyorum diyemedim çok içtim
ama sonraki günde koyu çıkmadı
silk çıktı
yinede çalışma oldu sonuç yokkk
doktor randevusu alıyorum bugün artık

çokmu kilon, ne güzel yürüyüş yapıyosun bravo sana
bende çok severim yürüyüş sabah akşam yürürüm

Aslında benden kilolularda var ama dr öle dedi 76 çıktım boyumda 1.69 biraz verdim ama yok dışarda yürümüyorum cnm yürüme bandında ama genede baya faydası oldu 15dk yürüyorum sabah akşam çok bile değil fayda etti baya bide tabi işin ucunda bebiş olunca dahada azimliyim bu defa

Son düzenleme:

Valla ben uzmanada gittm doç de ama bişey yok deyip salıyorlar cnmm anlamadım bende her çeşit dr.a gittim bşeyh olsa der herhalde anlamadım bende valla

oda güzellll hava soğuk olunca dışarda zor zaten en iyisi bant
boyun iyi kilonda aşırı değil senden kilolular hamiş kalıyo
bi sorun yoksa kafaya takıyoz diyemi acaba canım yaaa
soğan suyu iç bu ayda

Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.

slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr

Neeeeeeee
dayanamsdın değilmiii kızzz sende hamile değilsen ben ne olimmm
ben burdayım canommmm 1 dede pusuda bekliyo olacam
halay başı benim kimseye vermemmm

günaydınnnnn çiçeğimmmm

Son düzenleme:
Günaydın herkesee

Canım bende saatinde yapamadım annemleri almaya gittik hiç bişi içmedim ama az bişi yemek yedim eve gelince yaptım silik gene.. Çalışma olmadı çok geç yattık çünkü. Sabah kalkınca yaptım hiç yok silik dahi değil bugün 14. Gün.. Sinir oldum

Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.

ayy inşAllah hayırlı haberi alacaksın ve bi halayda senin için çekilecek canım heyecan dorukta..

slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr

selam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…