ben şimdi 15 aralıkta tekrar başlıyorum kure
10 günmü yapacam bu defa :44:
ayyyyy sedommmm hamişşşşş yaaa
sedommmm ne hissediyosun eşin ne diyoo
şaşkınmı annengile söledinmiii
ben şimdi 15 aralıkta tekrar başlıyorum kure
10 günmü yapacam bu defa :44:
ayyyyy sedommmm hamişşşşş yaaa
sedommmm ne hissediyosun eşin ne diyoo
şaşkınmı annengile söledinmiii
fundoşş annemlere söylemedim , ablam biliyor , eşim biraz bekleyelim hemen söylemeyelim kimseye diyor haklı
eşim hiç beklemiyordu en büyük şoku o yaşadı
canoomm ben bir an önce sizlerden haber bekliyoruum , ki duygularımızı hissettiklerimizi beraber paylaşalım ,ben anlattıkça sende anlat , böyle buruk gibi geliyor işte... seni çoook seviyorum :103: ....hepinizi....
evet fundosum 10 gun yapacaksin. hic aksatmazsin tatlim. aralik ayii ugurlu gelir insallahhsana dua edecemm fundosummm
fundoşş annemlere söylemedim , ablam biliyor , eşim biraz bekleyelim hemen söylemeyelim kimseye diyor haklı
eşim hiç beklemiyordu en büyük şoku o yaşadı
canoomm ben bir an önce sizlerden haber bekliyoruum , ki duygularımızı hissettiklerimizi beraber paylaşalım ,ben anlattıkça sende anlat , böyle buruk gibi geliyor işte... seni çoook seviyorum :103: ....hepinizi....
cansin senn yaaince dusuncelii sedosumuzzz bende seni cok seviyomm
bendeeee ben ikinizdeee
biliyorum canım ediceni sağolll
oyyy ben dayanamazdım benimkide öle çok sakindir yaygarayı hiç sevmez banada kızar
benimkide sabah regl olduğumu öğrendi sağlık olsun üzülme sakın dedi bana hemen ama telde bi sesi gitti çok istiyooooo ölürüm ona yaaa
sakınnn öle düşünmeee tadını çıkar içinden geldiği gibi yaz nolur hayırlısı böleymiş canım zamanı değilmiş napalım
ama işte süreç uzayınca ister istemez canı sıkılıyo insanın
bende seni çok seviyorummm canımmmm bak bebiş annesine süpriz yaptı kötü gününde yanındaymışş
ne güzel yaaa
akşam kutlayınnn
kızlar ben çıkıyorum hafta sonu giremeyebilirim düğün falan var öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar.........
cansin senn yaaince dusuncelii sedosumuzzz bende seni cok seviyomm
fundosummm benimmsenide coooookkkk seviyorummm. hep birbirimize destek olalimmm ne kadar guzelll,hic bozulmasin insallahh
inşallah canımmm ama benim psikolojim malum bunalıma girersem destek olun taammışmdi iyiyimde dr gidip olumsuz bişey duyaaar yada yeniyıla bebişsiz girersem
benay fundoş sizde batlarınızı söyleyin
benay batı söyleeee
Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi
Ben kapatıyorum ufaktan gene geldi ağrılar gidip uzanim
sizde kendinizi yormayın kızz ayşenurummmm öle mutfak dolabı silmek filan bitti artık
hepiniz hamişler dikkatttt
bendee kaçıyoruummm hepinizii öpüyoruumm
iyi akşamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?