Ağlayakta gözden mi olak???

ben şimdi 15 aralıkta tekrar başlıyorum kure
10 günmü yapacam bu defa :44:

ayyyyy sedommmm hamişşşşş yaaa

sedommmm ne hissediyosun eşin ne diyoo
şaşkınmı annengile söledinmiii

evet fundosum 10 gun yapacaksin. hic aksatmazsin tatlim. aralik ayii ugurlu gelir insallahh sana dua edecemm fundosummm

ben şimdi 15 aralıkta tekrar başlıyorum kure
10 günmü yapacam bu defa :44:

ayyyyy sedommmm hamişşşşş yaaa

sedommmm ne hissediyosun eşin ne diyoo
şaşkınmı annengile söledinmiii

fundoşş annemlere söylemedim , ablam biliyor , eşim biraz bekleyelim hemen söylemeyelim kimseye diyor haklı

eşim hiç beklemiyordu en büyük şoku o yaşadı

canoomm ben bir an önce sizlerden haber bekliyoruum , ki duygularımızı hissettiklerimizi beraber paylaşalım ,ben anlattıkça sende anlat , böyle buruk gibi geliyor işte... seni çoook seviyorum :103: ....hepinizi....

cansin senn yaa ince dusuncelii sedosumuzzz bende seni cok seviyomm

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu giremeyebilirim düğün falan var öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar.........

evet fundosum 10 gun yapacaksin. hic aksatmazsin tatlim. aralik ayii ugurlu gelir insallahh sana dua edecemm fundosummm

biliyorum canım ediceni sağolll

oyyy ben dayanamazdım benimkide öle çok sakindir yaygarayı hiç sevmez banada kızar
benimkide sabah regl olduğumu öğrendi sağlık olsun üzülme sakın dedi bana hemen ama telde bi sesi gitti çok istiyooooo ölürüm ona yaaa

sakınnn öle düşünmeee tadını çıkar içinden geldiği gibi yaz nolur hayırlısı böleymiş canım zamanı değilmiş napalım
ama işte süreç uzayınca ister istemez canı sıkılıyo insanın
bende seni çok seviyorummm canımmmm bak bebiş annesine süpriz yaptı kötü gününde yanındaymışş
ne güzel yaaa
akşam kutlayınnn

canımm bende şuan zor duruyorum ama biraz zaman geçmesi daha iyi olacak , şu keseyi falan görelim inşallah ondan sonra yayarım duramam

Allah ne verirse hayırlısını versin :109: kız ben bekar ablamın yanında bile kötü oluyorum , hani o da evli olsun öyle rahat davranayım...çok garip huylarım var ama elimde değil....neyse fundoşuuum boşverelim bu konuyu balkıııızz

dimii ama ben o gün onuda üzmüşümdür ,

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu giremeyebilirim düğün falan var öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar.........

iyi akşamlar canıımm iy i hafta sonlarıı
cansin senn yaa ince dusuncelii sedosumuzzz bende seni cok seviyomm

güll annecik sende öylesin

fundosummm benimm senide coooookkkk seviyorummm. hep birbirimize destek olalimmm ne kadar guzelll,hic bozulmasin insallahh

inşallah canımmm ama benim psikolojim malum bunalıma girersem destek olun taammı şmdi iyiyimde dr gidip olumsuz bişey duyaaar yada yeniyıla bebişsiz girersem

Ben kapatıyorum ufaktan gene geldi ağrılar gidip uzanim
sizde kendinizi yormayın kızz ayşenurummmm öle mutfak dolabı silmek filan bitti artık

hepiniz hamişler dikkatttt

inşallah canımmm ama benim psikolojim malum bunalıma girersem destek olun taammı şmdi iyiyimde dr gidip olumsuz bişey duyaaar yada yeniyıla bebişsiz girersem

yeni yılaa bebişinle giricenn kııız duymadıysan bağırayım

not : :82: ajan sed

benay fundoş sizde batlarınızı söyleyin
benay batı söyleeee

süpersin sosyal yaaa.. canım benim 17. ama kaç aydır gecikiyor sen yinede 17 yaz ne olur ne olmaz

Alttan vajinal ultrasonla bakti p.tesi tekrar bakacaz eger 3000 küsür olursa hala kese gozukmezse univ hastanesine gidip mudahale ettircez dedi yada gebelik olursa sağlıklı olmaz düşer dedi

Eketencim sakın üzme kendini, başka doktoro gitmen kesinlikle senin yararına ve hemen panikleme ki bu da çocuğa zarar biliyorsun.. iyi düşün iyi olsun canım.. Eminim sana tutunmak için elinden geleni yapıyordur. Rabbim senin yüzünü soldurmasın inşAlllah.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. duanı eksik etme canım. sakın ağlama. üzülmek yok iyi düşünmek var canım..

Ben kapatıyorum ufaktan gene geldi ağrılar gidip uzanim
sizde kendinizi yormayın kızz ayşenurummmm öle mutfak dolabı silmek filan bitti artık

hepiniz hamişler dikkatttt

tamam tatlim dinlen sende, her zaman birlikteyiz insallahhh

opuyorumm seniii,ins agrilarinda hemen biterr. gorusmek uzeree fundosummm

Sed cnm hayirli olsun darisi basimiza inss cnm bu ay ayri biseyler yapmismiydin..

İyi akşamlar kızlar

Napıyosunuz bakalım tel.giriyorum geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bişey yoktur umarım

Kızlar bide şey sorcaktım bu ovulasyon testleri gebelik içinde oluyo demiştiniz ya ben günümde olmazsam onunla yapıyim diyorumda hamişleri görünce dayanamıcam galiba

Onu yine 2-3saat sıvı tüketmeden mi yapmak gerek yoksa gebelik testi gibi sabah ilk idrarla mı yoksa farketmiyo mu

Amma soru sordum haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…