Gercekten cok yorgunum kizlar gozlerim gidiyor ben okuyayim ama yazmayayim
Twincann hosbuldumm.Seninki yokmuş kizz aktifsin bu aksamm
Aysem evet kiz bizim fındık canm hakkaten erkek kiyafeti hic dikkat cekmiyo dimi
Yalniz bugun bi kiz cocuk sevdim o cocuga nazarim degmediyse iyii boyle bi tatlilik olamaz Allah bize de vere insallah
Sosyal basgann hosbuldukk nassin eyisinnn
Kiz benos nereye gidiyosunnnnnotobus yolculuklarini ozledim haaa ogrencilikte ne cektik beeee
Benim zamanimda tvli koltuk sadece ulusoyda vardi o da bizim guzargahta yoktu bide kamilin rahat hatlarda :26: mp3 calara talim ediyoduk
Benosum pastorize falan anlamam da ben hep ekici aliyorum tam yagli.Bide ondan baska peynir de yiyemiyorum.cok yumusak bi peynir ben oyle severim seni bilmem ama :26:
Fndkr yi taniyor muyuz acaba
Aynen geçmiyo ama yapacak bişi yok sevdiklerimiz için çekilen çile kutsaldır
Canım ilk zamanlar evet ama sonra bekleriz..
İnşAllah normal doğum olur.. Şahsım adına çok istiyorım ben normal ama kısmet oda.. Hayırlısı olsun önce tabiki..
Bu arada kızlar yaa siz peynir hangi marka alıyorsunuz yazılması doğru mu bilmiyorum ama illa pastorize olmak zorunda ya ben mova markanın kini çok beğendim her peyniri yiyemiyorum ama onunda üstünde pstorize yazmıyo..
Çok alakasız oldu ama aklıma gelmişken şey ettim
Oyy kuzum bitsin yaa bi an once ..ayniyim twinim yaaa. aksam daha bi halsizlik cokuyo. bugun butun gun yattim. haftasonuna kadar dinlenmeyle toplarim insallah.
sosyalim git dinlen sen canim. cok yorulmussun yinee
Aysem evet kiz bizim fındık canm hakkaten erkek kiyafeti hic dikkat cekmiyo dimi
Yalniz bugun bi kiz cocuk sevdim o cocuga nazarim degmediyse iyii boyle bi tatlilik olamaz Allah bize de vere insallah
Kiz benos nereye gidiyosunnnnnotobus yolculuklarini ozledim haaa ogrencilikte ne cektik beeee
Benim zamanimda tvli koltuk sadece ulusoyda vardi o da bizim guzargahta yoktu bide kamilin rahat hatlarda :26: mp3 calara talim ediyoduk
Benosum pastorize falan anlamam da ben hep ekici aliyorum tam yagli.Bide ondan baska peynir de yiyemiyorum.cok yumusak bi peynir ben oyle severim seni bilmem ama :26:
Yelizim bi iyiyim ki sorma 15000 m maraton kosasim var
Aysem simdi uyursam gece uyuyamiyorum
Benayim peynir hakkinda ki goruslerimi daha az yorgun oldugum zamanda aciklayacagim
evet erkeklerin hep klasik. tulum,gomlek,kravat,papyonama kizlarin pembisli ne elbiseleri ne etekleri varr. bende yegenlere aliorum dayanamiorum vala,onlari gorunce
bende kamille giderdim genelde,birde tek sira koltuklari vardi.onlar cok rahatti. yaninda kimse yok. koltukta genis,yayila yayila giderdim.ikili koltuklarda genelde benim yanima tombul teyzeler denk gelirdi hep birde yol boyunca butun torunlarini,cocuklarini ekstrem hikayelerini anlatirlardi
topigimize findik kurdu dadandiii
Oyy kuzum bitsin yaa bi an once ..
Evet kuzum gelmedi daha artık ne zmn gelirse bnde kalkiyim bi kahve yapim
Falcı bacıya yolluyum findigin tavsiyesi
Saol tatlımmBenos sana iyi yolculuklar canim
Yeliz hosgeldin
Aysemm
Ohh o sızmak ne güzel dr yaa
Eve t kuzum alışamadı belki çocuk olursa eve alışır.
insallah canim hayirlisi neyse o olsun diyorum hep. gonlum normalden yana. bakalim kismetimizde ne var.
canim benimkinin peynir takintisi var. yillardir aldigi peynircisi var. onun disinda hicbir yerden peynir almaz. ezine ve sert peynir olacak. onunda markasi yok ustunde.adam kesip veriyo bize. biraz pahali ama takinti iste. yoksa ben her peyniri yerimm. sert,yumusak hic onemli degil.
Yelizim bi iyiyim ki sorma 15000 m maraton kosasim var
Aysem simdi uyursam gece uyuyamiyorum
Benayim peynir hakkinda ki goruslerimi daha az yorgun oldugum zamanda aciklayacagim
sosyalll kiyamamm dinlen kizz ama dogru diosun simdi uyusan gece döner durursun yatakta :26:
Ben en iyisi sizinkilere iki cift laf edeyim
Aysemm ben gülüyorum kendi kendime o elbiselere bakarkenn mini etekler falan varyaa 6 aylik icin elim kadar nekadar tatli ve komiklerr.Kardesime diyorum bize annemin kucukken gitdirdigi ip askili dantelli atletlerden alicam ipini de baglarsın tam gelsin diye
Kizz sinavlar bittigi gun binerdim ben hemen kendimi eve atayim diye yanima kim otursa ustunde uyurdum yol boyuncakamilin teklileri cok rahatti evet ama o internetin bi kez olsun yol boyinca calistigina sahit olamadım
Findik kurdu muu
Twincan tadini cikarr
Kiz benim telde de var o falci baci bende hep sacmaliyo ama :26:
Saol tatlımm
Aman gıcık herif de geç mecbur alışaak..
Anladım canım parasında değilim kız bulsam iyi bi tane alıcam da pastörize kısmına takılı kaldıydım ona sebep
Kız kuzenimin düğünü var ona gidiyorum ankaraya
Bende severim yolculuğu rahat hattan başkası yalan zaten.. Kamil amca ile pamukkaleui de yek geçerim üstüne tanımıyorum
Son zamanlarda hiç birinin tv si iyi değil bi çözüm bulamadılar ama..
Hımmm ben yumuşak sevmiyorum ki
Tamam yorgun savaşçı
Yelizimm kurtarsan kurtarsan sen beni kurtarirsin zaten
Gıcık mi
Yok kız gıcık degildr herif ya hakkini yeme
Çok kaldı mı cnm ankaraya.. ctesi benim ki de gelicek
Bak hemen herifini nasılsa korurmuş
Daha yeni moladan çıktı canım.. En az 3 saat var
oksur oksur icim ciktii aa dostlarrr:2:
oksur oksur icim ciktii aa dostlarrr:2:
Tek başına çok sıkıcı oluyo yolculuk dimi cnm sağ salim var ank ya cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?