Ağlayakta gözden mi olak???

A dost Kıyamam sana ilaçta atamiosun uzamasin iyilesme sürecin ınss

Kuzum sırtına karabiber sur zeytinyağı fln azalır öksürüğün çok batio ama ...
garibim oğlus ta rahatsız oluyodr şimdi

ay bunu ilk defa duydum. benimkine surdureyim hemen. sonrada dusa girerim. sagol canimm.
oda bi yana cekilmistir heralde,tirsmistir cocuk

Benayim hepiniz gelirseniz olmaz kiz yazik adama
Ahh aysem ahhh nerdeenn kaptin bu hastaligi

aman dikkat edin kendinizee,sakin dus alip ince pikeyle yatip birde ustune cami acmayin
sagolun canlarimmm

Kuzum bekarlik sultanlik ama ..

ay bunu ilk defa duydum. benimkine surdureyim hemen. sonrada dusa girerim. sagol canimm.
oda bi yana cekilmistir heralde,tirsmistir cocuk

Ayşem annem bize küçükken yapardi biraz kalsın havlu fln koy isinir iyice ınss iyi gelir. .

Oy Kıyamam ona yavrum bnm

Kizz sosyall ver telefonlarini ariim bi carliim
Benimki ben carlayinca hemen telefonu yuzume kapatiyo sesim fena yani bidaha duymamak icin seni rahat birakabilirler

Benosum iyi yolculuklarrr..ben artik otobus yolculugu yapamiyorum kuyruk kemigimden dolayı :26: bi hafta kalkamiom sonra agridann

Aysemm kendi kendine ettin bunu haa.Hem banyo yapip bide pencereyi aciyosun yatarkenn.tam dayakliksin haa

Twincann gonderdin mi ne diyo falci bacii

Yeni bitirdim cnmm kahveyi yollarım birazdan hemen cvp veriomu bu gacilar

Son 2 haftadir herkes esinden ayriliyor hayrolsun insallah
Yelizim bizim daireye gel kavga edelim beni alsin dosyalardan

Evet cnm gerçekten o sekilde çarpıo ama sen biraz daha dikkatli olmalısın

kendim ettim kendim buldumm gul gibi sarardim soldummm eyvahhhh eyvahhhh
ya hic yapmayacagim bisey aslinda,basiretim mi baglandi nedirr
falci bacii

kendim ettim kendim buldumm gul gibi sarardim soldummm eyvahhhh eyvahhhh
ya hic yapmayacagim bisey aslinda,basiretim mi baglandi nedirr
falci bacii

kuzum kocanda mi bişey demedi kızz neyse geçsin gitsin bi daha gelmesın hastalık

Son düzenleme:
kocalarin gitmesi ayni tarihlere denk geldi. bu topikten kaynaklanan bi neden mi bu basi fundos cektiiii
fuindaaaaa nere gitti yaa

Kiz bizim topik böyle yaa aynı zmn larda kavga ederiz aynı zmn da kociş ler gider aynı zmn da hamis kalak kızlar Inn benoş funda yeliz

aman dikkat edin kendinizee,sakin dus alip ince pikeyle yatip birde ustune cami acmayin
sagolun canlarimmm

Valla afedersin ama ayşem büyük eşeklik yapmışsın ceremesini çekiyorsun şimdi ..

Gerçi diyen akşam ne yaptı banyo yaptım gece 12 ye geldi havlıya sardım saçımı uyudum sabah kalktığımda saç halaa ıslak ve baş ağrıyo üşengeçlik işte

Kuzum bekarlik sultanlik ama ..
Yanii onuda kabul ediyorum ama bekar olunca şartlarda başka oluyo ama kocalar yinede iyi ki varlar

kocalarin gitmesi ayni tarihlere denk geldi. bu topikten kaynaklanan bi neden mi bu basi fundos cektiiii
fuindaaaaa nere gitti yaa

oda zaten tam olması gereken zamanda olmaz haa. Ne yapıyo allah bilir

Kizz fundoss bunlar degistirmiyoo ismimi sinir oldum hep ayni maili gonderiyoo mrb kizlar bu arada

Evet kuzum kabul ettim onu onlarsız olmaz

Fundoss nerde ki acaba gerçekten ne yapıo yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…