A dost Kıyamam sana ilaçta atamiosun uzamasin iyilesme sürecin ınss
Kuzum sırtına karabiber sur zeytinyağı fln azalır öksürüğün çok batio ama ...
garibim oğlus ta rahatsız oluyodr şimdi
Ayy kıyamam yaaa çok iyi biliyorum hamileyken insan daha bi kasıyo bebeğe bişi olmasın diye
Allah'ım yardımcın olsunn bi an önce iyileş canım..
Hemde ne sıkıcı kocaya alışmışım hep onla gidiyoduk ya bakarlığı unutuvermişim :))
Benayim hepiniz gelirseniz olmaz kiz yazik adama
Ahh aysem ahhh nerdeenn kaptin bu hastaligi
Ayy kıyamam yaaa çok iyi biliyorum hamileyken insan daha bi kasıyo bebeğe bişi olmasın diye
Allah'ım yardımcın olsunn bi an önce iyileş canım..
Hemde ne sıkıcı kocaya alışmışım hep onla gidiyoduk ya bakarlığı unutuvermişim :))
ay bunu ilk defa duydum. benimkine surdureyim hemen. sonrada dusa girerim. sagol canimm.
oda bi yana cekilmistir heralde,tirsmistir cocuk
Evet cnm gerçekten o sekilde çarpıo ama sen biraz daha dikkatli olmalısınaman dikkat edin kendinizee,sakin dus alip ince pikeyle yatip birde ustune cami acmayin
sagolun canlarimmm
Kuzum bekarlik sultanlik ama ..
Kizz sosyall ver telefonlarini ariim bi carliim
Benimki ben carlayinca hemen telefonu yuzume kapatiyosesim fena yani bidaha duymamak icin seni rahat birakabilirler
Benosum iyi yolculuklarrr..ben artik otobus yolculugu yapamiyorum kuyruk kemigimden dolayı :26: bi hafta kalkamiom sonra agridann
Aysemm kendi kendine ettin bunu haa.Hem banyo yapip bide pencereyi aciyosun yatarkenn.tam dayakliksin haa
Twincann gonderdin mi ne diyo falci bacii
Yeni bitirdim cnmm kahveyi yollarım birazdan hemen cvp veriomu bu gacilar
twincan bekarlik sultanlik ama bu saatten sonrada kocasiz hayat gitmezzayy biz cumartesi ayrilacazz
Evet cnm gerçekten o sekilde çarpıo ama sen biraz daha dikkatli olmalısın
Kizz sosyall ver telefonlarini ariim bi carliim
Benimki ben carlayinca hemen telefonu yuzume kapatiyosesim fena yani bidaha duymamak icin seni rahat birakabilirler
Benosum iyi yolculuklarrr..ben artik otobus yolculugu yapamiyorum kuyruk kemigimden dolayı :26: bi hafta kalkamiom sonra agridann
Aysemm kendi kendine ettin bunu haa.Hem banyo yapip bide pencereyi aciyosun yatarkenn.tam dayakliksin haa
Twincann gonderdin mi ne diyo falci bacii
kendim ettim kendim buldumm gul gibi sarardim soldummm eyvahhhh eyvahhhh
ya hic yapmayacagim bisey aslinda,basiretim mi baglandi nedirr
falci bacii
kuzum kocanda mi bişey demedi kızz neyse geçsin gitsin bi daha gelmesın hastalık
kocalarin gitmesi ayni tarihlere denk geldi. bu topikten kaynaklanan bi neden mi bubasi fundos cektiiii
fuindaaaaa nere gitti yaa
aman dikkat edin kendinizee,sakin dus alip ince pikeyle yatip birde ustune cami acmayin
sagolun canlarimmm
Yanii onuda kabul ediyorum ama bekar olunca şartlarda başka oluyo amaKuzum bekarlik sultanlik ama ..
kocalarin gitmesi ayni tarihlere denk geldi. bu topikten kaynaklanan bi neden mi bubasi fundos cektiiii
fuindaaaaa nere gitti yaa
oda bana destek olduuuo gunde cok sicakti amaa. hatta sabah onunda bogazi aciodu ama o hemen ilac icti. ben g.t gibi kaldimm
Valla afedersin ama ayşem büyük eşeklik yapmışsın ceremesini çekiyorsun şimdi ..
Gerçi diyen akşam ne yaptı banyo yaptım gece 12 ye geldi havlıya sardım saçımı uyudumsabah kalktığımda saç halaa ıslak ve baş ağrıyo üşengeçlik işte
Yanii onuda kabul ediyorum ama bekar olunca şartlarda başka oluyo amakocalar yinede iyi ki varlar
oda zaten tam olması gereken zamanda olmaz haa. Ne yapıyo allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?