Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz bizim topik böyle yaa aynı zmn larda kavga ederiz aynı zmn da kociş ler gider aynı zmn da hamis kalak kızlar Inn benoş funda yeliz

Bizim topiğin güzel yanı o işte. İnşAal canım hepimiz kalalımda sıkıntı bitsinn

Kizz fundoss bunlar degistirmiyoo ismimi sinir oldum hep ayni maili gonderiyoo mrb kizlar bu arada

Selamm canımm
Senin kocada mı yok

Anam g.t gibimi

Ay kız Allahtan yok bnmki kahkahaya hayirdr diycek gerçi burda olsa giremem o da ayrı bi mevzu

Gıcık diyince kızıyon
Ne diye kızıyo anlamıyorum ne güzel şurda dertleşiyoruz. Hep gitsin sen gel hep

iki lafın belini kiriyoz dimi ..
Anam ne bilem internet konusunda hep böyleydi boşver canom ben her türlü giriyom risk alarak

Falci baci yazdı
Anam bu ne sacmalamis

Önümüzdeki hafta is hayatina dikkat onun karanlık demiş
Gelecek hafta misafirim varmış uzunca kalicakmis iki vakte kdr bi kutlama yapickmism hediye alicakmism kisada olsa tatile ihtiyacın var dio

Anam benimki geliomus kalkiyim ona patates kizartyim yememis bişey
Cnlarim öptüm hepinizi yine gelirim kaçak olarak

ne desen haklisin benoss
insallahh dedigin gibi olacak twincannnn
kizlar ben dus alip yaticam.yorganla ve cam kapali olarak tabiki
hepiniz opuyorummm,dustan sonraaa bi yerlerde sizmazsam gelirimm

Son 2 haftadir herkes esinden ayriliyor hayrolsun insallah
Yelizim bizim daireye gel kavga edelim beni alsin dosyalardan

Tamam kizz hemen ederimm
Bugunn toplantida yapi denetimcilerin de agzina ettim 3 kurusa proje aliyonuz diyee bidaki sefere bu gelmesin diye gizli toplanabilirler

Twincann senin tutmadi demekki

Ezo hosgeldin ben de isim degisikligi icin yazdim ama mail mi geliyo kizz :26:

Evet cnm bana mail geldi kac defa kizlar ben kactim

Haa 3 alternatif gondermek şarmış ezooo

Ben de gonderdim simdii yalniz sacmaladim yanii

Sağ salim geldim kızlar.

Twinn bacıya tatile kimin ihtiyacı yokki deseydin

Ben kendime yeni isim bulamadığımdan düşünmekteyim

Herkese iyi geceler

Bu erkekler nasil bu kadar genis olabiliyo o orda fosur fosur uyurken beni niye uyku tutmuyo
benoss esin icin ne hos bi sarki paylasmissin su siralar hic bıkmadan dinledigim bi parca gece gece sayende yine dinledim

günaydııııııııınnnnn

yeloyelo muuuuuuuuuuu kız seni yerim yaaa
lizo nen var kuzum

kızlar dün işimiz vardı gelemedim sory

ayyy ne parçası hemen girip bakıyoruuummmm face açmadım dahaaa

bişey yok fundoş kocaya kızdım uyuyamadım hakkını yemeyim saatlerce barışmaya çalıştı benim katır inadım tuttu sabah yumuşadım anca
irem derici- kalbimin tek sahibine ayyyy bayılıyorum bu parçaya
erkencisin canomm

hamilelikte normalmiş böle tripler nazlar duygusallıklar oda biliyo zaar benimkide öle horul horul uyur bakar bende iş yoksa kaşınıyoruz bizde
ayyy evet kızz sözler şahane herkeş kocasına paylaşıyo zaten

aa aşkolsun hep bu saatlerde burdayım

Sağ salim geldim kızlar.

Twinn bacıya tatile kimin ihtiyacı yokki deseydin

Ben kendime yeni isim bulamadığımdan düşünmekteyim

Herkese iyi geceler

ohhh çok şükür canımmm şimdi ailenle hasret giderme zamanı güzel bi kahvaltı yaparsınızzz
eşinin d.günü kutlu olsun romantik kadınnn yalnız ins. daki atışmanız çok hoş nasıl cevaplamış seniii e haklı adam

bacıya laf yok hep güzel şeyler sölüyo banaa beklediğim şeyleri

yaa değiştircekleri aklına gelmiyo o anlık bulamıyosun kii ben bileydim farklı bişey yapardım çok bişey değişmedi
bide en komiği sen onaylamadan değişiyolar bi bakıyon farklısın yelizin adına bak

kendime zarar verdim elime bi artı geçmedi ki, kızdım indim arabadan kaç kilometre yokuş çıktım bide hey allamm ne hormonmuş
bak hele yalana bu arada dün okudumda yazamadım yeni biyere geçiyomuşsun canım orda bilgisayar olmayacakmı artık gelmicekmisin

kızz nerden geldi bu isim değiştirme furyası

hemde km lerceee saffff
sağol canım inş. olmaz yaa böle iyyiydi ama olursa aslında daha rahat olacağım bide daha havalı kontrollük yapıcam tek projede laptopum olmazsa olmaz canım proje okuyup metraj çıkarıp iş yaptırcam ya

yaa burda biri öğlen yemekteyken oturmuş bilgisayara bende açık bırakmışım altta sayfayı güldü ben gelince bende huylandım arattığında bulur diye fundagun dediii
ben yaptım arkamdan ezo sarayı sevmedim değişcem nasıl yaptın derkeeen bugünlere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…