hemde km lerceee saffff
sağol canım inş. olmaz yaa böle iyyiydi ama olursa aslında daha rahat olacağım bide daha havalı kontrollük yapıcam tek projede laptopum olmazsa olmaz canım proje okuyup metraj çıkarıp iş yaptırcam ya
yaa burda biri öğlen yemekteyken oturmuş bilgisayara bende açık bırakmışım altta sayfayı güldü ben gelince bende huylandım arattığında bulur diye fundagun dediii
ben yaptım arkamdan ezo sarayı sevmedim değişcem nasıl yaptın derkeeen bugünlere geldik
wayyy kontrollük heehayırlı olsun canımm
sana kötü bi haberim var google a fundagun kadınlarkulubu yazınca çıkıyosun hala
Gunaydinn canlarr
Bugun hava cok serinn
Kacak fundoss aksam islerin mi vardi
Benoss sagsalim varmissin.hadi gozunaydinn
Yeloyelooo harika olmuss
düzeldin galibaaa hanııım hanıııım yine serinlikten coşkuyla bahsediyoon
evetttttt
yelooooo
Hanim hanimmm
Yok kiz halaa ayniyimmm. Bogazimda duzelme yok. Ama serin havayi cok seviorummmm
ben sevmiyommmnemli nemlii sabah gelmek çok zor oluyoo ne giyceni şaşırıyon
bide yağmurlu havada sigara kokan insanlar dolmuşa biniyo yaaa :120:
çok sıcaklar gelince özlerim ama
seneye yazın kavrulcakmışız kuraklık ve aşırı sıcak olcakmış son 30 yılın en sıcağımı neymiş kolay gelsin sana
Neeeeseneye yaza miiii
Bu senede cok sicak olacak dediler ama haziran geldi hala yagmur firtina seltemmuzda bole gecer insallahhh
Her havadaaa sigara kokan insanlar dolmustaki yerini aliyorrr. Midem kaldirmio oyle les insanlariiiii
Vala sigara konusu olunca tutamiyorum kendimi. Igreniyorum o seyden. Esime neler soyluyorum. Hic dayanamiorum kiz.kimse alinmasin bana. Benim sorunum sigarayla,kisisel degilyeloyelo duymasın kızzzzzzzzzzzzz
yaa evet ay boyu öle geçicekmişşşş turum kötü geçöesinnn
yaaa rihannanın ne hoş sesi var değilmiii video açıldı kendiliğindeeeen
Vala sigara konusu olunca tutamiyorum kendimi. Igreniyorum o seyden. Esime neler soyluyorum. Hic dayanamiorum kiz.kimse alinmasin bana. Benim sorunum sigarayla,kisisel degil
Insallah senin gittigin yerler gunesli olur kizzz
Rihannaya bayiliorum yaaa,sesi cok hos
Birde fransizca bi sarki var. Son gunlerde butun listelerde birinciymis. India miydi neydi soyleyen hatun. Onu bilion mu sen.
bide pahalı da haa yazık canımıza yaaa:
inşallah ama arkadaşın ailesi aydında yaşıyor aynı bura gibiymiş ve ay boyu böle olcak diyolar yaa
sesimii sadece poposuda erkekler tarafından pek bi sevilir
bilmiyom eşim bilirrr ben pek dinlemiyom yabancı yeloda bilebilir oda dinliyodu
Bak you to be a indila yazz. Cok guzel bi sarki. Ben lisedeyken turk hic dinlemezdim. Yabancilara merak sarmistim. Simdi o kadar degilimm. Esim yabanci dinler.
Ama bu sarki cok dinlendirio insani. Bakalim sen begenecek misin
hımmm çalıyo açtımm du bakammm
benimkideee hep dinler kesin bilir bilmiyosada sölesem merak edip açar
kızz çok güzelll zaten fransızcaya bayılıyommm
kız yazarken eşim aradı yarım kaldı yazım dinlettim ohooooo çoktaaan var o konuşur gibi sölüyo sevmiyom ben diyo
Bu sarki butun ulkelerde birinci olmus. Benimde gecenlerde arabada radyoda dikkatimi cekti. Ondan beri hergun dinliorum
müzik ruhun gıdasıdırrrbende ütü yaparken çok seviyom dinlemeyi o illet bi öle güzel geliyo bana
dün börek yapmıştım ya hazırmı aldın diyolar
Evet bayadir var bu sarkikonusur gibi soyluo ama cok begeniom ben yaa ben popda dinleyemiorum cogunun sozleri o kadar basitki. Silayi seviommm o kadinin tarzida cok hos
hamarat kizimmm benimmm. Birgunde biz borek istiyoruzzbak simdi borek dedin canim borek istediii
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2 tane kalmıştı hemen kuryeyle yolluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?