Bende seni yalniz birakmiom findaaaa,bak hasta halimde bile burdayimmm
Twincan aksam onu yapamadik cok uykum geldi cunku
Yeloyelooo hosgeldinn
Hosbulduk ayşoooo
Bende adimi ayşo mu yapsammmm
Benosssscuk hosgeldinn,kiz ne guzel iste serin serin evlenecek kizz
Fotolarini dort gozle beklioruz,elbiseni cok merak ediommm
Kız öle demee resmi falan oluyo dış çekim yağmurda gelinlik falan deme öle pazar yağsın
Bende çok merak içindeyim emin ol.. Öğleye kadar yapıştırırrım dediklerim olmayınca diktim
Arkasını yapamadım bile ama güzel oldu beğendim ama üstümde nasıl olur bilmiyorum
Bende seni yalniz birakmiom findaaaa,bak hasta halimde bile burdayimmm
Twincan aksam onu yapamadik cok uykum geldi cunku
Yeloyelooo hosgeldinn
Selamm kızlarr
Kuaföre geldim o boşlukta yazayım dedim
Yeloyelo harika olmuş isimkınayı akşama yakcaz inşAllah..
Bir yağmur var öle böle değil garibimin şansına Allah'tan yarın giycek gelinlik inşAllah yağmaz..
Fındaaa gene formundasın
Ayşemmm serinlik iyi ama senin için sadece bizler için kötü(
Eşim için iyi dileklerinize ayrıca tşk ediyorum ayrı olmak kötü oldu ama yapacak bişi yok.. Oda sabahtan beri dinliyormuş çok beğenmiş
Bende adimi ayşo mu yapsammmm
Benosssscuk hosgeldinn,kiz ne guzel iste serin serin evlenecek kizz
Fotolarini dort gozle beklioruz,elbiseni cok merak ediommm
Hah ben de dinledimmm.guzelmişş ama aşırı sevgi doluben pek haz etmiim oyle sarkilardan
Aysem Fundos buarada rihannayı tek geçerimm..hatun sapitik falan ama yani söylüyoogordunuz mu moda bilmemnesi ödülünde giydigi elbiseyi
Ben de genel anlamda yabanci dinlerim.turkce de turku cok dinlerim.pop da severim ama belli sarkilar vardir onlara takilip kaliyom hep.Kiz bide benim tlfn hep eski sarkilarla dolu haa onlardan vazgecemiyorum yerli yabanci
Amma fransizca sarkilardan hoslanmiom.bence fransizlar muzik yapmamali.Biarada bi hatun cikmisti ya adini hatirlamiom sokaklarda meshur olmustuona da uyuz oluyodum
Kilimci miiibenoooooo
ay bu da şey gibi olduuuu bizim bi köylü var gelince kim o diyon ya ben oooo diyoyada kilimciii
kızzz neyse benooo elbiseni çok merak ettim naptın anlamadım diktin yapıştırdın biçtin ama ne çıktı inşallah dikme yapıştırma seni yarı yolda bırakmaya
Kilimci miiiyaa funda bugun ne yedin yemekte benosss nickini kilimci yapsanaaa
Hatun becerikliii. Biz daha bi dugmeyi zor dikiyorken,hatun yurudu gittii
Diktin miii
Elbise mi diktinn
benoooooo
ay bu da şey gibi olduuuu bizim bi köylü var gelince kim o diyon ya ben oooo diyoyada kilimciii
kızzz neyse benooo elbiseni çok merak ettim naptın anlamadım diktin yapıştırdın biçtin ama ne çıktı inşallah dikme yapıştırma seni yarı yolda bırakmaya
Kilimci miiiyaa funda bugun ne yedin yemekte benosss nickini kilimci yapsanaaa
Hatun becerikliii. Biz daha bi dugmeyi zor dikiyorken,hatun yurudu gittii
heeee çok komik bi kadınnnn kim oo diyon ya kilimciii hele aç kapıyı buda kim o demeden açmaz diyo bide
karnıyarık niyekine
yaa hakkaten haaa şimdi napacam bilinmi benoşun nişan fotosunu bulcaaam elbiseye bakacam bide akşam yeni haline
napmış hele
kızzz sorma eşim whatsapptan arabada pant. fotosunu çekmiş fermuarın altı az açılmış bende mavi iple dikmişim
senin yüzünden rezil olcam yazmış gülerek çekmiş fotoyu koptummmm dedim demek akşam ben onu lacivert gördüm
Yaa benoss masallahh helal olsun valla
Ben de el işlerinde becerikliyim istesem yaparim ama istemiom yani işime gelmiyo
Ben de gelinligimin ustune bolero yapmistim burdaki dugun icin soguk olur diye herkes cok begenmisti
Yaa hala kahvalti sofrasinda oturuyom haa cay ice ice bi hal oldum canm hicbisey yapmak istemiyo
Kizarrr 12 haziran beraat kandilii ne olcagimiz ne yasicagimiz bir yil eceli gelenler yazilcakk :18::18:
Nekadar onemlii bi günn
Allahim insallah guzel kaderler yazsin hepimiz icinn
Cok dua edin o gece cok onemliiii
Bebis olcak mi olmicak mi 1 yil icinde o da yazilacakkk
Oyizdenn bol bol isteyelimmmm Allah kabul eder insallahh
Deli kadın yaaa
Anam bide adamı kandırıyoogaripler napsınlar ne versen yiyo ne versen giyiyolarr
Ben öle yapıcam atıcam instagrama zaten beğeni toplarsa
Yaa benoss masallahh helal olsun valla
Ben de el işlerinde becerikliyim istesem yaparim ama istemiom yani işime gelmiyo
Ben de gelinligimin ustune bolero yapmistim burdaki dugun icin soguk olur diye herkes cok begenmisti
Yaa hala kahvalti sofrasinda oturuyom haa cay ice ice bi hal oldum canm hicbisey yapmak istemiyo
Kizarrr 12 haziran beraat kandilii ne olcagimiz ne yasicagimiz bir yil eceli gelenler yazilcakk :18::18:
Nekadar onemlii bi günn
Allahim insallah guzel kaderler yazsin hepimiz icinn
Cok dua edin o gece cok onemliiii
Bebis olcak mi olmicak mi 1 yil icinde o da yazilacakkk
Oyizdenn bol bol isteyelimmmm Allah kabul eder insallahh
vallah ozaman yedin tezzeği avuçla
sosyal hala yiyo herhal gelemdi hala baksana hafta bitti
yaaa bencede herkes sevdiği işi yapsa nolurduuu dimi
ya maşallah ne beceriklisinizzz kızlar gurur duyuyorum tpiğimizle
yuh hala kahvaltı sofrasındamısın topla kızzz günah
yaa ben hiç bilmiyordum bunuu cidden bu dediklerinmi oluyooo :18:
bu arada benim başım dönüyoo gözlerim kararıyo
heeee çok komik bi kadınnnn kim oo diyon ya kilimciii hele aç kapıyı buda kim o demeden açmaz diyo bide
karnıyarık niyekine
yaa hakkaten haaa şimdi napacam bilinmi benoşun nişan fotosunu bulcaaam elbiseye bakacam bide akşam yeni haline
napmış hele
kızzz sorma eşim whatsapptan arabada pant. fotosunu çekmiş fermuarın altı az açılmış bende mavi iple dikmişim
senin yüzünden rezil olcam yazmış gülerek çekmiş fotoyu koptummmm dedim demek akşam ben onu lacivert gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?