Ağlayakta gözden mi olak???

Hah ben de dinledimmm.guzelmişş ama aşırı sevgi dolu ben pek haz etmiim oyle sarkilardan
Aysem Fundos buarada rihannayı tek geçerimm..hatun sapitik falan ama yani söylüyoo gordunuz mu moda bilmemnesi ödülünde giydigi elbiseyi
Ben de genel anlamda yabanci dinlerim.turkce de turku cok dinlerim.pop da severim ama belli sarkilar vardir onlara takilip kaliyom hep.Kiz bide benim tlfn hep eski sarkilarla dolu haa onlardan vazgecemiyorum yerli yabanci

Amma fransizca sarkilardan hoslanmiom.bence fransizlar muzik yapmamali.Biarada bi hatun cikmisti ya adini hatirlamiom sokaklarda meshur olmustu ona da uyuz oluyodum

Bende adimi ayşo mu yapsammmm

Benosssscuk hosgeldinn,kiz ne guzel iste serin serin evlenecek kizz
Fotolarini dort gozle beklioruz,elbiseni cok merak ediommm

Kız öle demee resmi falan oluyo dış çekim yağmurda gelinlik falan deme öle pazar yağsın

Bende çok merak içindeyim emin ol.. Öğleye kadar yapıştırırrım dediklerim olmayınca diktim

Arkasını yapamadım bile ama güzel oldu beğendim ama üstümde nasıl olur bilmiyorum

Diktin miii
Elbise mi diktinn

Bu aksam biri yemege cagirmiss esim de tamam demis ve ben o kadindan hicc hoslanmiyorum karnima agri girdi ne yapsam da iptal etsemmm :26::26:

Bende seni yalniz birakmiom findaaaa,bak hasta halimde bile burdayimmm
Twincan aksam onu yapamadik cok uykum geldi cunku
Yeloyelooo hosgeldinn

Bende adimi ayşo mu yapsammmm

Benosssscuk hosgeldinn,kiz ne guzel iste serin serin evlenecek kizz
Fotolarini dort gozle beklioruz,elbiseni cok merak ediommm

ayyy pc donduuuu kıl oldummm
sen gözümün önünden kaybolmaaaa

benoşşşş ne kadar iş olursa olsun ihmal etmek yokkk girmedimse bilinkiii dışarda fink atıyomm yağmur sağolsun
anam ne romantik adam dinliyomuymuş şarkıyı

ayşoooo

yeloooooo rhanna açmıştım yaaa şefin çok hoşuna gitmiş hele aç aç yine diyo oda özgün müzik dinler hep şok oldummm atlar koşan klipmi o diyo bide ahh bu erkeklerrr bide gülünce diyoki müzik evrenseldir

bende eski popu çok seviyom bendeniz yıldız sezen ilhan nazan ö. gibi gibi onun dışında türkü

ayşonun dediği klibe benziyo benzetmen sokaklarda dolaşıyodu o kız

benoooooo
ay bu da şey gibi olduuuu bizim bi köylü var gelince kim o diyon ya ben oooo diyo yada kilimciii

kızzz neyse benooo elbiseni çok merak ettim naptın anlamadım diktin yapıştırdın biçtin ama ne çıktı inşallah dikme yapıştırma seni yarı yolda bırakmaya

Benosss dis cekimde semsiye falan kullanir fotografci,nostalji olur hem
Ins yagmazz canim. Rahat rahat cekilirler fotolarinii

Rihannanin sesiiine asigim zaten. Hatun soyluyo
Fundosun dedigi gibi bende eski popu cok seviomm. 90s:118::118:

Kilimci miii yaa funda bugun ne yedin yemekte benosss nickini kilimci yapsanaaa

Hatun becerikliii. Biz daha bi dugmeyi zor dikiyorken,hatun yurudu gittii

heeee çok komik bi kadınnnn kim oo diyon ya kilimciii hele aç kapıyı buda kim o demeden açmaz diyo bide
karnıyarık niyekine

yaa hakkaten haaa şimdi napacam bilinmi benoşun nişan fotosunu bulcaaam elbiseye bakacam bide akşam yeni haline
napmış hele

kızzz sorma eşim whatsapptan arabada pant. fotosunu çekmiş fermuarın altı az açılmış bende mavi iple dikmişim
senin yüzünden rezil olcam yazmış gülerek çekmiş fotoyu koptummmm dedim demek akşam ben onu lacivert gördüm

Diktin miii
Elbise mi diktinn

Hee nişan elbiseme üst yaptımm

Yemin ederimm öldürüyon beni sen

Kız sus ağzından yel alsın
Olursa afedersin tezeği avuçla yerim

Sosyal nerde anam bak aklıma geldi

sabah anneme diyorum ki bendn modacı olurmuş ne diye dikişe yollamadın kadın diyo ki okuycam dedin diyo.. Ee okurkende gidebilirdim ablamı gönderdin de ne oldu benmişim asıl modacı ne bilim diyo yazık

Yaa benoss masallahh helal olsun valla
Ben de el işlerinde becerikliyim istesem yaparim ama istemiom yani işime gelmiyo
Ben de gelinligimin ustune bolero yapmistim burdaki dugun icin soguk olur diye herkes cok begenmisti

Yaa hala kahvalti sofrasinda oturuyom haa cay ice ice bi hal oldum canm hicbisey yapmak istemiyo

Kizarrr 12 haziran beraat kandilii ne olcagimiz ne yasicagimiz bir yil eceli gelenler yazilcakk :18::18:
Nekadar onemlii bi günn
Allahim insallah guzel kaderler yazsin hepimiz icinn
Cok dua edin o gece cok onemliiii
Bebis olcak mi olmicak mi 1 yil icinde o da yazilacakkk
Oyizdenn bol bol isteyelimmmm Allah kabul eder insallahh

vallah ozaman yedin tezzeği avuçla
sosyal hala yiyo herhal gelemdi hala baksana hafta bitti

yaaa bencede herkes sevdiği işi yapsa nolurduuu dimi

Deli kadın yaaa
Anam bide adamı kandırıyoo garipler napsınlar ne versen yiyo ne versen giyiyolarr

Ben öle yapıcam atıcam instagrama zaten beğeni toplarsa

ya maşallah ne beceriklisinizzz kızlar gurur duyuyorum tpiğimizle
yuh hala kahvaltı sofrasındamısın topla kızzz günah

yaa ben hiç bilmiyordum bunuu cidden bu dediklerinmi oluyooo :18:
bu arada benim başım dönüyoo gözlerim kararıyo

Deli kadın yaaa
Anam bide adamı kandırıyoo garipler napsınlar ne versen yiyo ne versen giyiyolarr

Ben öle yapıcam atıcam instagrama zaten beğeni toplarsa

ayyy kıyamam yaa dedim idare et bugünlük akşam hallederim
diyoki kız kim gözünü oraya dikicek hiç belli olmuyo ben arabada otururken trafikte dikkatimi çekti
bide diyoki atacam bunu yaaa çok güldüm öle diyince

tamam :82: modele bakıldı :82: not edildi :82: akşam kıyaslanacak :82:

Oyy maşallah sanada.. severim böle uğraşanları

Ayy evet berat kandilinin güzelliğini biliyorum rabbim inşAllah güzel yazgılar yazar hepimizi ve o yazgıda sağlıklı bebeişlerde olur inşAllah..

vallah ozaman yedin tezzeği avuçla
sosyal hala yiyo herhal gelemdi hala baksana hafta bitti

yaaa bencede herkes sevdiği işi yapsa nolurduuu dimi

Çok güzel olurdu

Sosyall iyice boş koydu burayı

Hadi inşAllah bebektendir diyelim tansiyona bak

Ahahahahaa fundaa yaa Allahta seni guldursun emii

Banada nisan elbisesinin eski halini whatsaptan atsana,bende kiyaslama yapimm

Benosum vala harcamislar senii,senin gibi cevher adliye koselerinde surunuyooo,oysaki simdi bir nur yerlitas olabolirdi aramizdaa. O zaman buralara takilmazdin gerci

Yelizimm amin insallahhhhhh,aynen cok onemli bol bol dua etmek lazim. Hatta herkes birbirinin adini soylerse daha makbul olurrr

amiiiiiiiiiiiiin benoşummmmmmmmmm
ne mübarek bir günn
ayşemmm öle diyosan ne kadar güzel bol bol dua benim adımı unutmayınnnn nolurrr

baanneee gir bak alla alla aç faceni gir bak bide tele kaydedip wht. yollayacam olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…