Sorma yelizim sabah 8 aksam 5sen nasilsin ne var ne yok
Afiyet olsun yeloo sagol canim bu aradagelecek hafta 2 hafta izine cikiyorum zaten biraz dinlenirin
Fundam sizin şefin karısı tup bebek yaptirmiş ama ne yaptirdigindan pek bihaber sanirim
Canm
Mikroenjeksiyon tup bebek icin yapilan bisey zatenn.tek fark lab ortaminda yumurta ve spermleri basbasa birakip kendiliginden döllenme yolu degill spermi alip yumurtanin icine birakma işidir.yani zorla döllendiriyolarmikroenjeksiyon;kendiliginden döllenmeye gore daha iyi degil cunku zorla yapiliyor.kendi haline birakilip yumurtanin begendigi soermin dollemesi daha saglikli.Ama sorunlu yum veya sperm varsa tup bebekte mikro yapiyorlar..ikisi de tup bebek yani
Kolay gelsin fundosumm
Bana neee ben diceeemi dedimmm
Hosgeldin sosyal basgann valla cok yogunsun Allah kolaylik versin canmm
Hosgeldin ezo sen nasilsin hala mesaj atmadin mi yonetimee at kiz bikac saate degistiriyolarr
Anaaaaaa herkes nerde beeeeeeeeeee :84::84::84:
Kız baktım yeşil ışık yanii ama sayfada yoksun girdim profiline tüp bebeğe yazıyo diyoo
yalnız çok ağladım beee şiştigözlerimmm değişik bi konusu var ama ben severim öle bağlantılı taaa 100 yıl önceden bu seneye geçiş
mucizelerle ilgili çok beğendim bee etkisinden çıkamam uzun süre
Ne guzel cikmissin oyleyalniz bana gulme ben resimde ki mavili bayani dizilerde gormus gibiyim
Dur canim resmini bulursam atayim:)) canım istanbılda evli olan kuzenim o benim benzetmişsin ama kime acaba
Yelizimm çok saol canımm ben koyarım yarın bir gün herkes çok beğendi benimde içim rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?