Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm attimda o uylik isimlerinden vat yazdilar yeniden attim bilmem degistirirlermi

Anaaaaaa herkes nerde beeeeeeeeeee :84::84::84:

Yelommmmm

kış masalı diye bi film izliyoz çok güzel yaa bide bikaç dk lık vil simit girdi o daha güzel yaptı hastayım yaa adamaa
ayy ağladım bee bi araa

Tüp bebek sayfasındaa geziyo yokuz diye yaa kıyamam
ayy filmi çok beğendim ama yaa boğazım 5üğüm düğüm çok etkilendimmm

Hosgeldin fundosumm
Nasil filmmis oo merak ettimm
Ben de will smith hastasiyim.man in black ten buyana

Napim kizz ben de bi tup bebek annesi adayiyim okuyom yazilanlari istee millet ne yapmis ne aşamalardan geciliyo falann cok merak ediyorum.hatta yazdim biyere benim gibi olanların tup bebek tutma şanslarini merak ediyorum :26:

Kız baktım yeşil ışık yanii ama sayfada yoksun girdim profiline tüp bebeğe yazıyo diyoo

yalnız çok ağladım beee şiştigözlerimmm değişik bi konusu var ama ben severim öle bağlantılı taaa 100 yıl önceden bu seneye geçiş
mucizelerle ilgili çok beğendim bee etkisinden çıkamam uzun süre

İlahii fundosss..artik bakiyom yavas yavass ogrenmem lazim bu işleri
Anamm o filmde colin farrell oynuyomusss cok severim kendisiniii

Sosyalimm valla bilemiom onuu azcik gozlerini yor oyun falan oyna tablette

Benossss

Benoosss evett ne hoş olmussun kizzz elbiseni de begendimmm cok yakismiss
Ama ben nişan foto bulamadigim icin kiyas edemeyecegimmm :26:

Konusunu okudumm guzell bide oyuncular superr
Göl evi vardı hatırlion muuu sandra bullock keanu reeves onu da cok severim hala denk gelse izliom
Bide not seni seviyorum.onda cok aglamistimm

Ne guzel cikmissin oyle yalniz bana gulme ben resimde ki mavili bayani dizilerde gormus gibiyim

:)) canım istanbılda evli olan kuzenim o benim benzetmişsin ama kime acaba

Yelizimm çok saol canımm ben koyarım yarın bir gün herkes çok beğendi benimde içim rahat etti

Benim kide dugun selfie si cektirmis cok lazimmis gibi arkada 5 tane kizla sonrada resim gelinin kuzeni tarafindan faceye atilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…