ya maşallah ne beceriklisinizzz kızlar gurur duyuyorum tpiğimizle
yuh hala kahvaltı sofrasındamısın topla kızzz günah
yaa ben hiç bilmiyordum bunuu cidden bu dediklerinmi oluyooo :18:
bu arada benim başım dönüyoo gözlerim kararıyo
ayyy kıyamam yaa dedim idare et bugünlük akşam hallederim
diyoki kız kim gözünü oraya dikicek hiç belli olmuyo ben arabada otururken trafikte dikkatimi çekti
bide diyoki atacam bunu yaaa çok güldüm öle diyince
tamam :82: modele bakıldı :82: not edildi :82: akşam kıyaslanacak :82:
Uyuzzzzzamiiiiiiiiiiiiin benoşummmmmmmmmm
ne mübarek bir günn
ayşemmm öle diyosan ne kadar güzel bol bol dua benim adımı unutmayınnnn nolurrr
baanneee gir bak alla alla aç faceni gir bakbide tele kaydedip wht. yollayacam olduuu
Kızlar selam.... umarım hepiniz iyisinizdir... kel alaka olucak ama birkaç arkadaşım kullanıcı ismini değiştirmiş nasıl yaptınız ??? ben bir türlü yapamıyorum da
Yonetime mesaj atiyosun 3 isim alternatif yaziyosun.onlar uygun olanini yapiyorlar
Evet fundosum oyle..Ayrica af dileyenin de gunahlarinin affedildigi gecedir.Yalniz Allaha ortak koşanlarla anne babaya asi gelenler haric tutulmuş :26: bide bizim dinimize laf ederler Allaha ortak koşmakla ani derece gunah sayılan şeye baksana nekadar önemli :26:
ben bu kandilde cok dua ederim Allah hayirli olanlari kabul etsin istedigimiz hersey bizim icin hayirli olmayabiliyo
İnsallah bu sene hamişlerimiz icin saglikli dogum bizim icin de saglikli hamilelikler yazilir kaderimizeee
Kizzz benimki kendi söküğünü de kendisi dikiyogecenlerde bi gomleginin dugmesi kopmustu dikecektim birakmadi ben dikerim sen beceremezsin dedi
Kiyafetleri cok kiymetlidir mudahale ettirmez kimseye
Kardesim buaksam otobuse binecekti kaştan evine dönüyo.kocasi aramis ruyamda sen dogum yapiyodun sonrada ölüyodun demiş
Yollar da kötü heyelan falan var ankara taraflarinda biletini erteletmiş
Kardesim de dioki beni dusunuyosa ne oliim hep cocuk icin
Uyuzzzzztamam be girip bakarimm bende dualarda senin adini unutabilirimm saka sakaa
Vaaaaaayyy whatsaapp falannn
Ben de face twitter kapatiim de görünnnn
oyyy canım arkadaşımmmmm allah razı olsunn bende edicemmmm ben zaten gül ağacının altına biliyonuz
aminn inşallah canım
yaa sen ne diyosunnn ben öle şeylerden çok korkarımm eşide niye sölüyo kıza yaa kız tedirgin olur tabi sizdeee
allah korusun inşallah sağselim gider evine sağlıkla doğumunu yapar kızcağız
ayşooooooooooooooo
bence unutmazsınnnnn
yok yok benim adet gelicek belli etti kendiniiii uyuzz
Kizz ben de yaptim ya onuu gece kardesimi uyandirdim şunu bunu yaz gul agaci var bizim bahcede oraya göm diyee
Bide bana ertesi sabah msj atmisti abla kagidin ucu gozukuyo cikarip tekrar gömsem bozuluru diye safımm
Evet ben de kizdim ama daha cok da komigime gittiinsallah canmm zaten artik bu son geliş artik gidemez eve kaldi orda bebek dogasiya biraz buyuyesiye 1 sene gecerr
Vaaaaaayyy whatsaapp falannn
Ben de face twitter kapatiim de görünnnn
demek tam gömmemişşşş gece gece
biz bi defa annemin kağıdını bulduk onun fotoğrafını çekmiştik kim görse altına işiyoduruyosa paylaşim burdan çoook komikkkk neler yazmış nele rçizmişş
annende anneanne oluyo ya kadıncağız bi yanına bi oraya gider kızz hep öle olur yaaaa
leeen ameilyat nolduuuu
bu arada eşinin yeğeni noldu canım :26:
yaa şırnaktada göçük altında kalanlar var kimsenin ruhu duymuyo ama onlarda can yazıkk günahhh
Yeloyeloooo,sen bizim herseyimizsinnnnn,benim face yok ztn. Twitter varda sizde ona takilmiyosunuzz
Kizz hakkat annem ne dusunuyo acabaa bide kucuk cocuklardan pek hazetmez kadinin artik kafasi kaldirmiyoo torununa nasil bakcek acepphele babamm dunyada babamla anlasamayan tek bi cocuk bulamazsinizz bide torunu olunca tepesine s.ctirir herhalde
Canmm ist.da dr akcigerindeki uru almamiz icin 3-4 saat ameliyat gerekiyo ve o ameliyatı kaldiramaz demis.Bunun bi lazer ameliyat teknigi varmis ama turkiyede bunu uygulayan dr yokmus(cocuklar icin cok risk varmiş)
İngilterede bi dr bu konuda cok iyiymiş onunla iletişime gecip o dr davet edicekler bu tedavi icin.kendi drları onla iletişime gecip durumu paylaşıp tedavi icin turkiyeye cagiracak yani..
Cok uzuluyorum valla Allah yardimcilari olsun insallah cok zor bi durum :26:
Şirnakta ne olmuss kizzzz
Ayşoayşoooo yemezlerrr whatsapp ayri bi olayy soylemeceydinizz
s.ctın bari sıvama
Kizz hakkat annem ne dusunuyo acabaa bide kucuk cocuklardan pek hazetmez kadinin artik kafasi kaldirmiyoo torununa nasil bakcek acepphele babamm dunyada babamla anlasamayan tek bi cocuk bulamazsinizz bide torunu olunca tepesine s.ctirir herhalde
Canmm ist.da dr akcigerindeki uru almamiz icin 3-4 saat ameliyat gerekiyo ve o ameliyatı kaldiramaz demis.Bunun bi lazer ameliyat teknigi varmis ama turkiyede bunu uygulayan dr yokmus(cocuklar icin cok risk varmiş)
İngilterede bi dr bu konuda cok iyiymiş onunla iletişime gecip o dr davet edicekler bu tedavi icin.kendi drları onla iletişime gecip durumu paylaşıp tedavi icin turkiyeye cagiracak yani..
Cok uzuluyorum valla Allah yardimcilari olsun insallah cok zor bi durum :26:
Şirnakta ne olmuss kizzzz
Ayşoayşoooo yemezlerrr whatsapp ayri bi olayy soylemeceydinizz
s.ctın bari sıvama
Fundam sizin şefin karısı tup bebek yaptirmiş ama ne yaptirdigindan pek bihaber sanirimayyy bizim şefin karısı geldi ikizleri varya mikroenjeksiyonlaa
anamm başımı şişirdi çok gevezedir zaten offf başım nasıl ağrıyooo
yalnız narkoz almamış yumurtalar alınırken tek tek saymış ne cesur kadınnn
yumurtaları görmüş giderken 7 taneydi diyo çok canı yanmış ama dayanmış izlemiş olayları
tüpbebek değil sakınn mikroenjeksiyon yaptır diyo çok iyiymiş o
sı.tın sıvamamııı
maden kazazı kızzz
ayy yazdıklarına cvp yazcaktım çıkıyoz acil iş var sonra eve
akşam yazarım hepinizi öptümmm
Bana neee ben diceeemi dedimmmYelocan deme oyle kizzzaz once yazdiklarimda gayet samimiydim haaa
Kiz torun cok farkli oluuomus. Annende ona karsi cok ilgili ve sabirli olur. Birde ilk torun olacak. Baldan tatli olur
Diger miniginde Allah yardimci olsun. Allahim sifalar v er sinn
Fundan kolay gelsin.aksam gorusuruzzzz
Hosgeldin sosyal basgann valla cok yogunsun Allah kolaylik versin canmmBen geldim canlarr yaa ben gelemiyorum amaszleri cok ozluyorum
Hosgeldin ezo sen nasilsin hala mesaj atmadin mi yonetimee at kiz bikac saate degistiriyolarrMrb canlar temizlij yapiyrdum giremedim nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?