Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz bizimkisi saf arabada onde oturmus demek arkadaki kizlardan biri resmimizi cek dediyse bizimkide cekti bayanlar evli yakniz ayni karede abisi ve kiz kardeside var acaba ben kiskanclikmi yaptim simdi

Anam bide kocalara kıskanç diyolar kendileri halbukii
kıskançç sosyoo kıskanç sosyoo

Benoşşş gelmeni bekliodum bende alakası yok o elbiseyle kızz ne güzel yapmışsın farklı olmuş ve çok güzel olmuşsun
aynen yaa bi oyuncuyabenziyo senin kuzenminik tatlı oğlanın anası o dimii

yelizimmm izle5sin bi ara çok değişik bi film yaa

Benim kide dugun selfie si cektirmis cok lazimmis gibi arkada 5 tane kizla sonrada resim gelinin kuzeni tarafindan faceye atilmis

Yaa şahsenn benn cok kiskancimm :26:
Yani oyle gunluk hayatimiza asla yansimaz ama bazi ortamlarda kuduruklugum tutarr
Mesela sosyalin durumu gibi benim olmadigim dugunler gibi

anamm kıskançlıktan kuduruyo buuu
anlıyorum kız senii şaka yapıyorum benimkide ing. Gittiğinde yengesi ingiliz yaa abisinin baldızı ile çocuklarla parkta foto koymuştu abisi
çıldırdım benimki gülüyo kucaklarında çocuklar kızda çıtır
kudurdummmm nasıl ağlamıştım ben burda bi başıma sen eğleniyon diyehemen sildirmişti abisinee
ayy aklıma geldi ne kabus günlerdiii

uzaklık çok kötü yaaa
evden çıkamıyodu benim yüzümdenn

Benayim fatma Öney diye aratsana netten
Kız yok kadın çirkin

Ayy canım benim çok saoll beğenmenize sevindimm

Evet kız o sıpanın anası ne kadar zayıf ben hariç hepsi kardeş bi tek onlarım var ankarada çok severim kuzen candırr

Kızz sosyo adamdan sor hesabını bende gelemem öle şeyee onlar bizim bırnumuzdan getiriyo ama

Aferin iyi yapmissinntakdir ettim seni canim arkadasim

Ayyyy komşularrrrrr bu sosyall fenaaa olmuşşş
Nasil söyleniyoooo

gideydiii oda bi başına yollamıyaydıııı
dosya derdine koca elden gidiyooo

Yelooo yemeğe gideceğdinizzz naptında iptal ettin cadııı

Sıra sana geldisosyaaaal bu lafsenindiiiiii

Hormonlaaar hormonlarrrr

Kızlar benim kocada çok kıskanç ben çok değilim ama bı tarz durumlarda çığrımdan çıkarımm sıkıyosa yapsın burnundan fitil fitil gelir

Şarj bittiyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…