beeeeeeeeeeeeeen
cumartesiden nefret ediyorum bu yüzdennnn
işine bak canım ama yorma kendiniii bebişii
hayırlı haberlerle gellll
hamişim dicen ve biz şaşırmıycaz ama
beeeeeeeeeeeeeen
cumartesiden nefret ediyorum bu yüzdennnn
işine bak canım ama yorma kendiniii bebişii
hayırlı haberlerle gellll
hamişim dicen ve biz şaşırmıycaz ama
aslında öyle anlamakta haklısın aklımız hep bebekte dolayısıyla bebek çalışmalarında :)))
tam günmü çalışıyorsun canım.ben 1 e kadar çalışıyorum ama yinede vakit geçmiyo c.tesi.1 den sonrada zaten hemen akşam oluyo.yazın yine iyide kışın sıkıcı
Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.
Sen ne işle meşgulsun cnm
Canıımm hayırlısı olsun hakkında ,
ama büyük ihtimalle bebişin seninleehaberini sabırsızlıkla bekliyoruz ayşenurumm :109:
ben dün aileme söyledim haberi dayanamadım
Canıımm hayırlısı olsun hakkında ,
ama büyük ihtimalle bebişin seninleehaberini sabırsızlıkla bekliyoruz ayşenurumm :109:
ben dün aileme söyledim haberi dayanamadım
muhasebeciyim canım.ama bürom yok bir şirketin muhasebesine bakıyorum
Anladım bende 1 yıl kadar bi büroda çalışmıştım beyin ne çok yoruluyor bi sürü evrak işle amaaan zor iş
büro çok daha zor bir sürü mükellefle uğraş dur.evraklar düzenli gelmez para vermezler.
ben büyük bir şirketteyim çok şükür sadece bunların muhasebesine bakıyorum.bozulmazsa düzenim iyi çok şükür.eşimde aynı şirkette.şimdilik rahatız
Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)
tam günmü çalışıyorsun canım.ben 1 e kadar çalışıyorum ama yinede vakit geçmiyo c.tesi.1 den sonrada zaten hemen akşam oluyo.yazın yine iyide kışın sıkıcı
Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)
hiç sorma benimde iş durumuna bağlı bazen işler oluyo akşamı buluyo ben inşaat firmasında teknikerim bizim iş belli olmuo bi bakmışsın trakyaya yada gebzeye
bazende 1 de kaçıyorum inşaat işi iğrenççç
bebişim gelsede bıraksammm
günüm mahvoluyo yarımda olsa
birde haftanın 6 günü çalışmak yorulmakta etkiliyo bebiş çalışmalarını
canım bebişlerimiz tek gelsinde her türlü çalışmaya razıyız dimi :)))
evetttttt yeterki gelsinnnnnn anası kurban olur onaaa
canım bebişlerimiz tek gelsinde her türlü çalışmaya razıyız dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?