Ağlayakta gözden mi olak???

beeeeeeeeeeeeeen
cumartesiden nefret ediyorum bu yüzdennnn

işine bak canım ama yorma kendiniii bebişii

hayırlı haberlerle gellll
hamişim dicen ve biz şaşırmıycaz ama

tam günmü çalışıyorsun canım.ben 1 e kadar çalışıyorum ama yinede vakit geçmiyo c.tesi.1 den sonrada zaten hemen akşam oluyo.yazın yine iyide kışın sıkıcı

Kizlar gunaydin. Simdi kan verdim sonucunu 1 de alacam. Bakalim birsey cikacak mi.. Sonucu alinca hemen yazacam.

Canıımm hayırlısı olsun hakkında ,

ama büyük ihtimalle bebişin seninlee haberini sabırsızlıkla bekliyoruz ayşenurumm :109:

ben dün aileme söyledim haberi dayanamadım

Canıımm hayırlısı olsun hakkında ,

ama büyük ihtimalle bebişin seninlee haberini sabırsızlıkla bekliyoruz ayşenurumm :109:

ben dün aileme söyledim haberi dayanamadım

iyi ettin canım bu müjde verilmezmi hiç.nasıl sevinmişlerdir kimbilir....

Anladım bende 1 yıl kadar bi büroda çalışmıştım beyin ne çok yoruluyor bi sürü evrak işle amaaan zor iş

büro çok daha zor bir sürü mükellefle uğraş dur.evraklar düzenli gelmez para vermezler.

ben büyük bir şirketteyim çok şükür sadece bunların muhasebesine bakıyorum.bozulmazsa düzenim iyi çok şükür.eşimde aynı şirkette.şimdilik rahatız

Orda birlikte çalıştığım arkadaşlar hala çalışıyor daha geç saatece hafta sonlarnıda çoğu zaman üstelik paralarını tam gününde alamazlar

Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)

bacımmm bebişin seninlee gec gebelikse anca belli olurr biraz bekle hayırlı inşşşş sıkı sıkı tutunurr evladınn sana inşşş korkulcak bişi olmazzzzzzz

tam günmü çalışıyorsun canım.ben 1 e kadar çalışıyorum ama yinede vakit geçmiyo c.tesi.1 den sonrada zaten hemen akşam oluyo.yazın yine iyide kışın sıkıcı

hiç sorma benimde iş durumuna bağlı bazen işler oluyo akşamı buluyo ben inşaat firmasında teknikerim bizim iş belli olmuo bi bakmışsın trakyaya yada gebzeye
bazende 1 de kaçıyorum inşaat işi iğrenççç
bebişim gelsede bıraksammm
günüm mahvoluyo yarımda olsa
birde haftanın 6 günü çalışmak yorulmakta etkiliyo bebiş çalışmalarını

güzel düşün güzel şeyler olsun canım.bebişin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah.dr amcalarına şaka yapıyordur.p.tesi güzel haberler vermeni diliyorum canım.endişelenme.

canımm senin bebişinde çok yaramaz Saklanbaç oynuyor sizinle

Miniğini pazartesi gördüğünde teyzelerinin selamını söyle unutma güzel annesi

canım bebişlerimiz tek gelsinde her türlü çalışmaya razıyız dimi :)))

inşallah güldürecek canımmm onun olduğunu düşün karamsar düşünme hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…