Günaydın canlarımmmmmm
felaketbel ağrısı ile uyandımm tutulmuş gibi halbuki yatak çok rahat çok ağrıyo yaa
benoşummm eşine çok kızdım seni çok huzursuz etmiş sen ne yapabilirsinki yaa uymak zorundasın onlara ve abin ordayanii
abine kızmadım ben yanında diye rahattır
yok yere zehir oluyo böle şeyler insana
ayşemm bende öleyim yaa biri geldimi kapıyı kapatmamm bizim net bağlandığında anlatmıştım bu zıkkımıda o gün hediye etmişlerdi işte
Adam geldi eşim spoorda arıyorumtel çekmiyo hemen o akşam geleceklerine inanamadık
haa bu arada benoşumm ablanın gebeliği hayırlıolsun sen üülsende paylaşmalıydı bence yaa
Annem damat adayına karşı önyargılıydıbazı sebeplerden dolayı ama çok sevmşoldu bu iş:
Kahvaltı hazırlıyımmm
Gunaydin kizlar
Benayim esin niye oyle yaptimki kuzum sonucta abin falan ordaymis seni bosuna germis bencesende bosuna sinirlenmissinn ahh su kiskancliklari yok mu bu erkeklerin
Gunaydin kizlarrrr
Benosumm esin seni cok germis ama keske abinde sana karsi biraz anlayisli olsaydi. Sonucta sende arada kalmissinhep erkekler iste. Abide olsa kocada olsa huy degismiyo.. senin icin uzuldum ama keske sonu daha guzel bitseymiss.
Sosyalim cok gecmis olsun. verdigin tarifi hatirlayamadim. Ama ben tavuk suyuna corba ictim bol bol. Karabiber ve limon ilaveli. Birde nane limon,bal,zencefil,karanfil. Ihlamurda gunde en fazla 2 bardak demisti doktor. Insallah cok uzun surmez seninkide..
Fundam sagoll valizden hala ses yok 1 haftaya bulunur diyolar. Bakalim gorecez.
Sizin gorusme nasil gecmis. Annen yeni damadi begenmis mi
Twincan bende nuray sayariyi dinlemistim. Bavullariniz kaybolabilir diyodu. Ama ben o kadini hic kaale almiorum ve sinir oluyorummm
Yelizimm eve digiturk servisinden gelmisler sanirim. Bende adamlarla yalniz kalmayi istemem. Esim yoksada komsu falan cagiririm. Oda yoksa kapiyi acik birakirim
Gecen besik gelecekti ya bize. O yuzden esim annesiyle babasini bize gonderdi. Adamda saat vermedi ogleden sonra gelirim dedi. Kayinvalide ile kayinpeder butun gun bizde kaldilar. Ne gelen var ne gidentabi 7 gibi esim geldi. K.valideler gitti. 9 da besik geldii bunuda paylasmak istedim
Günaydın canlarımmmmmm
felaketbel ağrısı ile uyandımm tutulmuş gibi halbuki yatak çok rahat çok ağrıyo yaa
benoşummm eşine çok kızdım seni çok huzursuz etmiş sen ne yapabilirsinki yaa uymak zorundasın onlara ve abin ordayanii
abine kızmadım ben yanında diye rahattır
yok yere zehir oluyo böle şeyler insana
ayşemm bende öleyim yaa biri geldimi kapıyı kapatmamm bizim net bağlandığında anlatmıştım bu zıkkımıda o gün hediye etmişlerdi işte
Adam geldi eşim spoorda arıyorumtel çekmiyo hemen o akşam geleceklerine inanamadık
haa bu arada benoşumm ablanın gebeliği hayırlıolsun sen üülsende paylaşmalıydı bence yaa
Annem damat adayına karşı önyargılıydıbazı sebeplerden dolayı ama çok sevmşoldu bu iş:
Kahvaltı hazırlıyımmm
Ohh hadi iyi bakalimm,yakin zamanda dugun var yani fundossablanin hakkinada en hayirlisi olsun.
Bugun annemlerde piknik planlari yapio,bakalim neresi olacak
Bu arada benimki simdi aradi. Valiz bulunmus. Aksam almaya gidecekmis
Saolun kızlarr boş yere geldim gerçekten ama eşimin kıskançlığından abimn rahatlığından oldu.. Eğlenemedim bile.. Neyse geldi geçti ama kötü anılar olarak kalıyo işte..
Ayşemm beşik olayını paylaşman güzelkayınvalideler için değişiklik olmuş işte
Ayrıca eşinin valizinin bulunmuş gözünüz aydın canım.. Kremler fazlay gelebilir bize yollayabilirsin
Kız bu havada ne pikniği
Fındaa geçmiş olsun tatlımm niçin acaba dün ağır bişiler mi yaptın ?
Hadi düğün var ozaman rabbim hayırlı etsin inşAllah..
Ablam içinde Ayrıca tşk ediyrum onuda anlıyorum olsun canı saolsun..
Sosyaliimm sen nasılsın bacım ?
Saolun kızlarr boş yere geldim gerçekten ama eşimin kıskançlığından abimn rahatlığından oldu.. Eğlenemedim bile.. Neyse geldi geçti ama kötü anılar olarak kalıyo işte..
Ayşemm beşik olayını paylaşman güzelkayınvalideler için değişiklik olmuş işte
Ayrıca eşinin valizinin bulunmuş gözünüz aydın canım.. Kremler fazlay gelebilir bize yollayabilirsin
Kız bu havada ne pikniği
Fındaa geçmiş olsun tatlımm niçin acaba dün ağır bişiler mi yaptın ?
Hadi düğün var ozaman rabbim hayırlı etsin inşAllah..
Ablam içinde Ayrıca tşk ediyrum onuda anlıyorum olsun canı saolsun..
Sosyaliimm sen nasılsın bacım ?
Evet canımm ee malum yaş 36uzatmanın anlamı yok
ohhh süpermiş iyi gelir sanada ama 6ava garip dikkkat et daha atlatmadan yi6e rötü olmaaa
anammmgözünüz aydınnn
Canım yola çıktınmııı
hava süper kızzzzz
yok kız dün hep dışardaydık elimi bişeye sürmedim yatağı ters çevircez bi hele
Seninde olacak hemencik bak görrr hemde çok sağlıklıı
Anamm kremleri cok onemlii. Daha bitmeden alir
Bu arada ablanin bebisi hayirli olsun.yazmayi unuttum az once. Darisi en kisa zamanlarda sizlere insallahh
Fundam gecmis olsun bu arada. Az once hizli hizli yazdim unutmusum bazi seyleribelki ters bi hareket ypmissindir:26:
Yaa burda hava cok guzel. Zaten gidersekte kalin kalin giyinirimmmm
Kiz ablaninda tam evlenme yasi istee. Hadi bakalimm hemen hizli hizli olur insallah herseyii. Bu isler acele olacak ztn. Uzayinca biseyi cikioooo
Haa tqinim bende nesiniri diyordum anlaşıldıı
yok canımgelmedii gelsede kurtulsam patlayacam yoksa
sağolun kızlar inş. Hayırlısı olur
Ayşemmmm kremmiiine kremi kızzzzbakımlı kocahaa vayyy
Oyyy kıskançlık haftasıı
Evet canım sorma ekimdede kuzenimin düğünü varr ablamında o zamanlar olur herhalde
evet kuzum ama gectı az once aramıs dıokı nıye aramıosun dıye bnde ısın var dedım
hayırlıısı olsun kuzum
cnm bn cıkıyorumm dısarı cıkcaz annemlerle öptumm
Kizlarrrrr neler oliyyyy
Benosum hic iyi olmamis senin icin aksam :26: uzuldum ama yaninda abin varmış oyle durumlarda sevgili yada eş kendini durdurmayı bilmelii bence :26: hatta ici rahat olmasi lazimdi abisi var diyee
Aysemm besiginiz hayirli olsun kigiiizzzzz
Twincan sen de mi girdin kiskanclar kervanina
Ayy funda dun yazmayi unuttumm anammm dimekk tanisma merasimiii :18: ayy cok heyecanli ve cok gergin oluyoo adam yazik anann begenmedi mi kizzzz
Sosyalite nerdeeeeeeee
Yaa tanışınca sevmiş dili var diyo
yaabisürü iş var yapamıyorum patlayacak gibiyim bi geleydi kırmızılar rahatlasaydımm off heptee işteyken oluyoo şimdi olsa ne güzel iştee
Bu arada honda civice karar kırıldı sonunda alıyozz bıktım valla bunların kararsızlığıından
Hayirlisi fundamm artik yaza bi dugun dahaa.ay kardeş dugunu de cok telaşlı haa oyle kuzen dugunune gitmeye benzemezz
Benim de sormaa halaa bahar temizligi yapilcakk halilar falann gonderilcek okadar useniyorum ki anlatamam :26:
Ee leke falan da mi gelmedi hic kizz c.tesi diodun yaa :26:
Hadi yaa bakalım nasıl olcakk
Halıları bi yolla ardı gelirr ben yıkattımda nolduu sermedim duruyo öle
böle çok sevdikk
yok kızz ama gelcek hisseiyorumm aman ne bilim bi gün gecikmesi normall
yaa bişeey olsa belirti olur yokkihiçbişey valla gelsin gecikmesin çok gergin oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?