Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin
Enayim gozunuz aydin saglikla sihhatle kucagina alir insallah ablanen yakin zamanda bi tanede bebis sana gelsin insallah
İste onun icin fazla olmasi lazim dolmanın ki sıkışık olsunn benim bu dolma dudukluye koysam corba olurdu heralde
Yelizim bencede zaman kaybetmeyin tedaviden sonra baslayin bebege
Anladım cnm Yine de aklında olsun belki bi gün çok yaparsın
Bu arada demekki seninki çok çocuk istiyo kuzum erteleme sakin ameliyatı bnce sonra gelsin tüp bebiş
Tamam kizz denerim biara dudukluylee
Canmm e ben de istiyorum da simdi ameliyat var zaten korkuyorum bi onu atlatayim da bakalim duruma gore cizecez yolumuzu
Haklısın kuzum hayırlısı neyse o olsun ..
Ameliyatını ol tez zmnda iyileste ..
Bnde aşılamaya bakiodum
Ben de bilac gundur tup bebek bolumune bakiyorum benim durumumda olanlara falann yani tupleri aldiranlara
Bide bazen biri bi hafta sonra test yapicam demis sayfa sayfa onu takip ediyorum sonucu neoldu acaba diye
Ben kaçtım yelom öptü m
Bencede hemen yaptır yelizz hiç bekleme inşAllah güzel olacak herşeyy..
Bu arada kızlarr benim dünyadan haberim yokmuş bizim eğlence kişi başı 80 miş ya
Yelizimm ameliyatını olda eylüle ne kaldı bencede ne zaman hazır hissedersen canımmm
kardeşinmi evleniyoo küçük değğilmi kızz peşpeşe gidiyonuz haa
benimde ablamınki bugün annemle tanışmaya gitmişşş
Heeee rüğün yazmışsın ne bileeem
twinim neye sinirlendin seen
yaa sızmıştım uyandımm açlıktan uyuyamıyorum şimdidee midem kazınıyoo kendimi tutuyorum yememekiçiinnn
Selam canlarımmmmm
bugün çok yoruldum dışardaydık hep test sürüşleri filan
Sosyalimmmm eyşan çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk atlatırsınızzz
ayşemmm eşinin bayına gelene çok üzüldüm inşallah bavul bulunur
ayrıcakızlar geçen hafta ben diyodum yaa insan evini özlüyor eski evi ailesie olsaallah eşlerimizi başımızdan eksik etmesinnnn
benoşşşş hiç hoş bişey değil benceşu eğlence işi yaaa zaten yol parası verdin masrafyaptın bide ona vercen en yakınlar çağrılır normalde
ve hesabı düğün sahibi öder zaten nikah yapıp masrafsız evlendiler yanii bide içki içmiyosan çok para içkili menü fiyatı o çünküübu arada çokşık olmuşsun nikahtada renk çok yakışmışşş
yelizimm dolma olayı benimdebaşıma gelmişti üzülmeee alışırsın
twinim eşin yok seninde değilmi ah kıyamamm ya size
Yelizimm ameliyatını olda eylüle ne kaldı bencede ne zaman hazır hissedersen canımmm
kardeşinmi evleniyoo küçük değğilmi kızz peşpeşe gidiyonuz haa
benimde ablamınki bugün annemle tanışmaya gitmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?