Ağlayakta gözden mi olak???

İste onun icin fazla olmasi lazim dolmanın ki sıkışık olsunn benim bu dolma dudukluye koysam corba olurdu heralde

Anladım cnm Yine de aklında olsun belki bi gün çok yaparsın

Bu arada demekki seninki çok çocuk istiyo kuzum erteleme sakin ameliyatı bnce sonra gelsin tüp bebiş

Yelizim bencede zaman kaybetmeyin tedaviden sonra baslayin bebege

Ya simdi daha once de ameliyat oldugumdan biliyorum ilk 2 ay adet duzenim normal degildi..adet oldummu olmadimmi anlamiyodum.oyuzden ben de tam duzene girince baslamak istiyorum aslinda..yani 3. Ay falan.bide ameliyat sonrası bayram var sonraki ay nasipse kardesimin dugunu.zaten eylule kadar olmaz sanirim o arada da toplarlanirim artik

Anladım cnm Yine de aklında olsun belki bi gün çok yaparsın

Bu arada demekki seninki çok çocuk istiyo kuzum erteleme sakin ameliyatı bnce sonra gelsin tüp bebiş

Tamam kizz denerim biara dudukluylee

Canmm e ben de istiyorum da simdi ameliyat var zaten korkuyorum bi onu atlatayim da bakalim duruma gore cizecez yolumuzu

Tamam kizz denerim biara dudukluylee

Canmm e ben de istiyorum da simdi ameliyat var zaten korkuyorum bi onu atlatayim da bakalim duruma gore cizecez yolumuzu

Haklısın kuzum hayırlısı neyse o olsun ..
Ameliyatını ol tez zmnda iyileste ..
Bnde aşılamaya bakiodum

Haklısın kuzum hayırlısı neyse o olsun ..
Ameliyatını ol tez zmnda iyileste ..
Bnde aşılamaya bakiodum

Ben de bilac gundur tup bebek bolumune bakiyorum benim durumumda olanlara falann yani tupleri aldiranlara
Bide bazen biri bi hafta sonra test yapicam demis sayfa sayfa onu takip ediyorum sonucu neoldu acaba diye

Ben de bilac gundur tup bebek bolumune bakiyorum benim durumumda olanlara falann yani tupleri aldiranlara
Bide bazen biri bi hafta sonra test yapicam demis sayfa sayfa onu takip ediyorum sonucu neoldu acaba diye

Yelo bnde öyle yapiom heyecanla bakiom ne oldu acaba hamilemi sayfaları tek tek okuyorum insan heyecanlaniyor yaa

Bencede hemen yaptır yelizz hiç bekleme inşAllah güzel olacak herşeyy..

Bu arada kızlarr benim dünyadan haberim yokmuş bizim eğlence kişi başı 80 miş ya

Selam canlarımmmmm

bugün çok yoruldum dışardaydık hep test sürüşleri filan

Sosyalimmmm eyşan çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk atlatırsınızzz

ayşemmm eşinin bayına gelene çok üzüldüm inşallah bavul bulunur
ayrıcakızlar geçen hafta ben diyodum yaa insan evini özlüyor eski evi ailesie olsa allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesinnnn

benoşşşş hiç hoş bişey değil benceşu eğlence işi yaaa zaten yol parası verdin masrafyaptın bide ona vercen en yakınlar çağrılır normalde
ve hesabı düğün sahibi öder zaten nikah yapıp masrafsız evlendiler yanii bide içki içmiyosan çok para içkili menü fiyatı o çünküü bu arada çokşık olmuşsun nikahtada renk çok yakışmışşş

yelizimm dolma olayı benimdebaşıma gelmişti üzülmeee alışırsın

twinim eşin yok seninde değilmi ah kıyamamm ya size

Son düzenleme:
Yelizimm ameliyatını olda eylüle ne kaldı bencede ne zaman hazır hissedersen canımmm

kardeşinmi evleniyoo küçük değğilmi kızz peşpeşe gidiyonuz haa

benimde ablamınki bugün annemle tanışmaya gitmişşş

Benosum fundoş haklı çokmuş yaa sanki ne getireceklerde

Findigim :3
Kuzum sorma yaa yalnizlar kervanına katıldım
Ama su an karnımda bir ağrı sinirden

Ay aysenin esinin bavulumu kaybolmuş kız Merkür geri gidiyomus ya 7 hazirandn 1 tem a kdr olckmis n.sayarı diodu bavullar kaybolabilir diye Bnde sabah benimkine diodum

Hosgeldin fındaaa
Yok kizz dugun degil doğum

Heeee rüğün yazmışsın ne bileeem
twinim neye sinirlendin seen

yaa sızmıştım uyandımm açlıktan uyuyamıyorum şimdidee midem kazınıyoo kendimi tutuyorum yememekiçiinnn

Heeee rüğün yazmışsın ne bileeem
twinim neye sinirlendin seen

yaa sızmıştım uyandımm açlıktan uyuyamıyorum şimdidee midem kazınıyoo kendimi tutuyorum yememekiçiinnn

Haa hic dikkat etmedim kizz yanlis yazmisim demekkii
Ben hayatta ac uyuyamam hic sevmedigim huyum da gece 12 de sandviç hazirlamak ama cok da tatli geliyo o saatte
Ben de yatam artikk ülkede son uyuyan olmak zorunda miyimm

Günaydınnn kızlarrr

Dün gece okudum ama yazamadım..
Funda öncelikle ablan ne yaptı meeak ettim beğenmiş mi annen

Bizim eğlence eğlenen için çok güzeldi ama ben çok sıkıldım çünkü sevmiyoruM böle yerleri.. Lüksçe bi yerdi ama gereksizdi..
Aynen funda dediğin gibi içkili menü o çünkü oraya giden çoğu insan içiyo sonrada sapıyo

12 ye kadr herşey iyiydi eşim trip atıyodu ama elimde olan bişey değil annem falan ayıp olur dedi bende en yakınım olmaz gitmezsem diye düşündüm ama gelinin kardeşleri 12 de gitti biz kaldık.. Abimin kız arkadaşı falanda var gidelim diyorum yok diyo eşim ordan saat kaç oldu diyo anlatıyorum eşim anlamıyı abime diyorum bırak o teli eşimden için aratma şimdi bana diyo arada kaldım sinirlendim.. Saat 1 geliyo halaa ordayıx burnumdan geldi Anlayacağınız..
Abimin böle yapacağı hiç aklıma gelmezdi bilseydim hiç gitmezdim
Abim inat edince eşimde bana yüklenince sinirden ağladım ağladığımı görünce kalktılar anlayacağınız burnumdn geldi.. Bi daha tövbe ettim zaten ne işim varsa böle yerlerde.. Ayıp olur diye gittim rezil oldum

Gunaydin kizlar
Benayim esin niye oyle yaptimki kuzum sonucta abin falan ordaymis seni bosuna germis bence sende bosuna sinirlenmissinn ahh su kiskancliklari yok mu bu erkeklerin

Gunaydin kizlarrrr

Benosumm esin seni cok germis ama keske abinde sana karsi biraz anlayisli olsaydi. Sonucta sende arada kalmissin hep erkekler iste. Abide olsa kocada olsa huy degismiyo.. senin icin uzuldum ama keske sonu daha guzel bitseymiss.

Sosyalim cok gecmis olsun. verdigin tarifi hatirlayamadim. Ama ben tavuk suyuna corba ictim bol bol. Karabiber ve limon ilaveli. Birde nane limon,bal,zencefil,karanfil. Ihlamurda gunde en fazla 2 bardak demisti doktor. Insallah cok uzun surmez seninkide..

Fundam sagoll valizden hala ses yok 1 haftaya bulunur diyolar. Bakalim gorecez.
Sizin gorusme nasil gecmis. Annen yeni damadi begenmis mi

Twincan bende nuray sayariyi dinlemistim. Bavullariniz kaybolabilir diyodu. Ama ben o kadini hic kaale almiorum ve sinir oluyorummm

Yelizimm eve digiturk servisinden gelmisler sanirim. Bende adamlarla yalniz kalmayi istemem. Esim yoksada komsu falan cagiririm. Oda yoksa kapiyi acik birakirim

Gecen besik gelecekti ya bize. O yuzden esim annesiyle babasini bize gonderdi. Adamda saat vermedi ogleden sonra gelirim dedi. Kayinvalide ile kayinpeder butun gun bizde kaldilar. Ne gelen var ne giden tabi 7 gibi esim geldi. K.valideler gitti. 9 da besik geldii bunuda paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…