mrb kızlarr fena hastayım boğazım çokk kötüüyatıyorum sürekli
Ayşem yaa hakkat çıkacak varmışş..
Özel kremleri mi varroyy maşallah
Sorma evdeyken git diyen adam şimdi daha gitmeden triplerde
Bide ben böle şeyleri sevmem açıkcası bar türü yeri ama elim mahkum yabancı değil ki.. Gelde adama anlat onun derdi bi bana bakacak mı durumu
Gerçekten güzel şarkı
Bu konuda haklısın canımm bende bağlarım psikopata ve güvenmem
Benim adam bu konuda senin dediğin gibi beni tek bırakmaz
Gecmis olsunn eysann
Benosum benimki de normalde yapmaz da iste bu sefer aptalligina geldi ben de sinir oldum ya bisey olacagindan degil tabi de dunyanin binbir turlu hali var iste
Haa seninki kiskaniyo demekki
Neyse canım sen sakin ol yinede..
Benimkinin kıskançlığı had safhada
Sinir eder bu huyuda.. beni napacaklarsa dünya güzeliyim sanki insanlarında işi gücü yok benaya bakalımda keselim derdinler
Bide yediğimiz içtiğimizi biz ödeyecekmişiznasıl bi eğlenceyse
Hahaaa damat pinti demekki
Ya ne bileyim biyandan eglenceye gelin damattan hersey densee bazi kisiler bokunu cikarabilir aslinda onu da dusunmek lazimm adamlar icecek eglenecek hesabi da adam odeyecek ona da yazik
Biz de gitmistik ama bi benim kardeslerim 2 de arkadasimiz vardi herkes ailedendi.ama eş dost arkadas kalabalik gidiliyosa damada da yazik
Atesim var kizlar bogazim cok kotu sanirim hasta olacagim affedersiniz s.ctim
Aysemm sen hastayken sana bi tarif vermistim o tarifi hatirliyor musun:26:
Ne yaptin yeliz adamlar gitti mi
Benayim o nasil is kiz oyle hayatimda hic duymadim oyle bir sey ahanda paran yok nasil olacak
Sosyalimm geçmiş olsun.. Bu havalardan hep bi iyi bi
Kötü.. Dikkat etmek lazım ama pek elde değil gibi.. Ihlamur içebiliyosun diye biliyorum.. Bol karabiber limonlu tavuk suyu çorba iç canım. Kötü olmuş
Walla bende anlamadım gidip görcem.. Zaten düğün sonrası eğlence bana saçma geliyo nedense
YeliZim sizin 3-5 kişi bunların ki 20-30 kişi
Bu kadar insana zaten güç yetmez ama giden içinde sıkıntı dediğin gibi ya parası yoksa
Her türlü saçma en iyisi yapmamak
Bu arada benim abla hamileymiş ya.. Bana söylemedi muhtemelen benim üzülmemi istemedi annem dedi şimdi 2 ay olmuş bide.. çok şaşırdım çok sevindim ama sadece kendim için nedense üzüldüm.. Sağlıkla gelsin sıpa 3. bu bakalım ne olacak iki kızın üstüne
Hosbulduk kuzum nasılsınYaaa sosyallll gecmis olsunnn
Valla bence de bol karabiber limonlu tavuk suyuna corbaaa..İnsallah ilerlemez gecmis olsum canmm
Benoss ozaman damada yazik kizzzzdemekki parasi olmayan gitmicek
Ablana da hayirli olsun kizz insan birak buruk hissediyo icinden ama kardesin oldugu icin onun adına duydugun sevgi agır basıyo
Ama ben uzulmiim diye soylenmese daha cok uzulurum kardesiz sonuctaa uzuntuler se bir sevincler de
Twincan hosgeldinnn..
Evet insan evlenince oyle oluyormus gercekten insana hayatini gecirdigi ev yabanci geliyo
Hosbulduk kuzum nasılsın
İyi canmm sagol sen nasilsinn
Yemek hazirliyorum biber dolmalarinin ici disina ciktii dolmalari cikariyom
İcleri boşöffff
Sağol cnm bnde dun biraz ev toparladim koliler fln derken kol ağrısı cekiyorum ..
Kiz.çok mu pisirdin yoksa duduklude yapsaydin çok güzel oluyo cnm
Sağol cnm bnde dun biraz ev toparladim koliler fln derken kol ağrısı cekiyorum ..
Kiz.çok mu pisirdin yoksa duduklude yapsaydin çok güzel oluyo cnm
Düdüklüde dolma mı
Kız benim düdüklüm yokkorkuyorum diye almadım alacağım ama bi türlü denk getiremedim ama ilk defa dolmayı senden duydum düdüklüde piştiğini
Kizz biber dolması mı dudukludeee :26: o nasil oluyo kiii
Yok canmm bu dolmalar once yaptigimdan artmisti buzluga atmistim.az olunca en kucuk tencereye bile kucuk geldiler suyu kaynarken de dagildilar oyizden :26:
Ne guluon kiz kv de yapio ilk onda gordum simdi annem de yapio erkek kardesim yemezdi simdi bayila bayila yiyo
.deneyin derim ..Kuzum 15 dk da pisio ve muhteşem güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?