Ağlayakta gözden mi olak???

mrb kızlarr fena hastayım boğazım çokk kötüü yatıyorum sürekli

Gecmis olsunn eysann

Benosum benimki de normalde yapmaz da iste bu sefer aptalligina geldi ben de sinir oldum ya bisey olacagindan degil tabi de dunyanin binbir turlu hali var iste

Haa seninki kiskaniyo demekki

Gecmis olsunn eysann

Benosum benimki de normalde yapmaz da iste bu sefer aptalligina geldi ben de sinir oldum ya bisey olacagindan degil tabi de dunyanin binbir turlu hali var iste

Haa seninki kiskaniyo demekki

Neyse canım sen sakin ol yinede..

Benimkinin kıskançlığı had safhada
Sinir eder bu huyuda.. beni napacaklarsa dünya güzeliyim sanki insanlarında işi gücü yok benaya bakalımda keselim derdinler

Bide yediğimiz içtiğimizi biz ödeyecekmişiz nasıl bi eğlenceyse

Hahaaa damat pinti demekki

Ya ne bileyim biyandan eglenceye gelin damattan hersey densee bazi kisiler bokunu cikarabilir aslinda onu da dusunmek lazimm adamlar icecek eglenecek hesabi da adam odeyecek ona da yazik
Biz de gitmistik ama bi benim kardeslerim 2 de arkadasimiz vardi herkes ailedendi.ama eş dost arkadas kalabalik gidiliyosa damada da yazik

Atesim var kizlar bogazim cok kotu sanirim hasta olacagim affedersiniz s.ctim
Aysemm sen hastayken sana bi tarif vermistim o tarifi hatirliyor musun:26:
Ne yaptin yeliz adamlar gitti mi
Benayim o nasil is kiz oyle hayatimda hic duymadim oyle bir sey ahanda paran yok nasil olacak

Sosyalimm geçmiş olsun.. Bu havalardan hep bi iyi bi
Kötü.. Dikkat etmek lazım ama pek elde değil gibi.. Ihlamur içebiliyosun diye biliyorum.. Bol karabiber limonlu tavuk suyu çorba iç canım. Kötü olmuş

Walla bende anlamadım gidip görcem.. Zaten düğün sonrası eğlence bana saçma geliyo nedense

YeliZim sizin 3-5 kişi bunların ki 20-30 kişi
Bu kadar insana zaten güç yetmez ama giden içinde sıkıntı dediğin gibi ya parası yoksa
Her türlü saçma en iyisi yapmamak

Bu arada benim abla hamileymiş ya.. Bana söylemedi muhtemelen benim üzülmemi istemedi annem dedi şimdi 2 ay olmuş bide.. çok şaşırdım çok sevindim ama sadece kendim için nedense üzüldüm.. Sağlıkla gelsin sıpa 3. bu bakalım ne olacak iki kızın üstüne

Canlarim ben geldim
Bu gece sizinleyim ama kesin şimdi kimse olmaz
Malum annemlerdeyim ya ben çok tuhaf oldum kendi evin gibisi yok ama çok değişik yaa daha düne kadr burasi bizim evimizdi bu duygu nasıl degisiyo böyle :44:

Kocami özledim sanırım

Bizim topik yine aynı anda sinirlenmis
Bulastirioz kız birbirimize

Sosyalcan hemen önlem al ihlamur fln nane limon ..

Benosum yelom ayşem eysanm fundosum

Kuzum hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Allahım snada yasatsin..

Yaaa sosyallll gecmis olsunnn
Valla bence de bol karabiber limonlu tavuk suyuna corbaaa..İnsallah ilerlemez gecmis olsum canmm

Benoss ozaman damada yazik kizzzz demekki parasi olmayan gitmicek
Ablana da hayirli olsun kizz insan birak buruk hissediyo icinden ama kardesin oldugu icin onun adına duydugun sevgi agır basıyo
Ama ben uzulmiim diye soylenmese daha cok uzulurum kardesiz sonuctaa uzuntuler se bir sevincler de

Twincan hosgeldinnn..
Evet insan evlenince oyle oluyormus gercekten insana hayatini gecirdigi ev yabanci geliyo

Hosbulduk kuzum nasılsın

İyi canmm sagol sen nasilsinn
Yemek hazirliyorum biber dolmalarinin ici disina ciktii dolmalari cikariyom
İcleri boş öffff

Sağol cnm bnde dun biraz ev toparladim koliler fln derken kol ağrısı cekiyorum ..

Kiz.çok mu pisirdin yoksa duduklude yapsaydin çok güzel oluyo cnm

Aynen öle yelizim tuhaf oldum ama çokta mutlu oldum. İnşAllah sağlıkla gelir sıpamız..

Kız içini çok koydun o zaman ya da suyunu

Twinim hoşgeldin canım ben akşam olamayacağım malesef.. Arada gelmeye çalışırım..

Sağol cnm bnde dun biraz ev toparladim koliler fln derken kol ağrısı cekiyorum ..

Kizz biber dolması mı dudukludeee :26: o nasil oluyo kiii
Yok canmm bu dolmalar once yaptigimdan artmisti buzluga atmistim.az olunca en kucuk tencereye bile kucuk geldiler suyu kaynarken de dagildilar oyizden :26:

Düdüklüde dolma mı
Kız benim düdüklüm yok korkuyorum diye almadım alacağım ama bi türlü denk getiremedim ama ilk defa dolmayı senden duydum düdüklüde piştiğini

Düdüklüde dolma mı
Kız benim düdüklüm yok korkuyorum diye almadım alacağım ama bi türlü denk getiremedim ama ilk defa dolmayı senden duydum düdüklüde piştiğini

Ne guluon kiz kv de yapio ilk onda gordum simdi annem de yapio erkek kardesim yemezdi simdi bayila bayila yiyo
.deneyin derim ..Kuzum 15 dk da pisio ve muhteşem güzel oluyo

Kizz biber dolması mı dudukludeee :26: o nasil oluyo kiii
Yok canmm bu dolmalar once yaptigimdan artmisti buzluga atmistim.az olunca en kucuk tencereye bile kucuk geldiler suyu kaynarken de dagildilar oyizden :26:

Her türlü dolma yapılır kız ..
Pilav niyetin e yiyin

Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin
Enayim gozunuz aydin saglikla sihhatle kucagina alir insallah ablanen yakin zamanda bi tanede bebis sana gelsin insallah

Ne guluon kiz kv de yapio ilk onda gordum simdi annem de yapio erkek kardesim yemezdi simdi bayila bayila yiyo
.deneyin derim ..Kuzum 15 dk da pisio ve muhteşem güzel oluyo

İste onun icin fazla olmasi lazim dolmanın ki sıkışık olsunn benim bu dolma dudukluye koysam corba olurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…