Ağlayakta gözden mi olak???

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh ben hala inanamiyorummmm

Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim

hayatımda 3-4 kez bu kadar uyumuşumdur , ne yapayım yol yorgunuyum oteldede çok rahat edemedim yine ne varsa kendi evinde var

inşallah canım inşallahhh

Hala ayşenur gelmedimi gerçi hamile kesinde

kız bende geçen hafta pazar öle yaptım ama bizim yum. du yaaa sabah herzamanki saatte kalktık geri yattık
1 de kalktık
bende öleyim otelde rahat etmiyorum evim yatağımı arıyorum

geldi galiba görüyorum alttaaaa oleyyyy

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh ben hala inanamiyorummmm

tebrik ederim canım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ayy ne güzel müjdeler üst üste geliyo.sende bizede dua et canım.hamilelerin duası kabul olurmuş

biliyodukkk ama sölediğin iyi olduuu
canım benimmmm gözün aydınnnn daha dün gibi aklımda senle yazışmalarımız soğan içmelerimiz midemiz almıyodu
jel alsakmı ovü. testi siparişi oyyyy

çokkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm

:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

bende katilayim halaya

Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim

batını yaz tatlım ekleyeyim ben ayrıca görmemişizdir yazdığını , aranıza alın ne demek herkesin başlığı burası ve çok tatlı kızlarımız ve anne adaylarımız, ve minnoşlarını bekleyen annelerimiz var maşallah

ev gibisi yok tatlım

ayyyyy içim çok garip şuan ayşenurummmm tarif edemiyorummmm sedoştada böle oldummmm
neler paylaştıkkk nelerrrr
sen çok iyi çok inançlı ve pozitif bir arkadaşsın Allah herşeyi gönlüne göre versin canımmm benimmm
nede yakışır sana hamişlik.. annelikkk..

halaya devamm durmak yokkk

canimm fundosumm benimm cok tesekkur ederim. sen bana hep destek oldun zaten sogandada jelde. insallah aralik ayi senin ayi olacak. bu ay sogana devam jelde alirsinn. sonrada gelsin bebislerr

sagol sosyalcim. cok bereketli bi topik kurdun. aralik ayinin bereketi sizler olacaksinizzzz

darisi basina ezocumm. hepinize ayri ayri dua edecemmm

ayşe tekrar gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

bende çıkıyorum akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…