oyy yerim ikinizdeee
cadılarkapacaksınız bu ay bebişlerinizi inşallaaahhhh
ayşenin sonucuda yaklaşıyor saat 13 ne kaldı12 yi 15 geçiyor :18:
İyi akşamlar kızlar
Napıyosunuz bakalım tel.giriyorum geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bişey yoktur umarım
Kızlar bide şey sorcaktım bu ovulasyon testleri gebelik içinde oluyo demiştiniz ya ben günümde olmazsam onunla yapıyim diyorumda hamişleri görünce dayanamıcam galiba
Onu yine 2-3saat sıvı tüketmeden mi yapmak gerek yoksa gebelik testi gibi sabah ilk idrarla mı yoksa farketmiyo mu
Amma soru sordum haaaa
Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim
Sosssyaaaalll beni de ekleee 23-26 aralik
slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr
Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)
su içme canım sabah ilk idrarınlada yapma
su içmek etkiliyor kuzum üzülme
eklemem mi canımın içi hemen
günaydınnnnn
tekrar söylüyorum kötü şeyler aklına getirme bacım iyi düşün iyi olsun , inşallah pazartesi günü görürsün bebişinide rahatlarsın
ayşe haber bekliyoruz senden
fundoşum az kaldı yakında bebişin gelir sende hep evde olursun
kızlar bide biz yeni geldik ya eve bi baktık gece yeni doğmuş bebek sesi geliyor bizim üst komşu doğum yapmış Allahım ne güzel bir sesti yaa Rabbim hepimize nasip eder inşallah
daRISI bize inşşşşşşşşşşşşşş
oyy yerim ikinizdeee
cadılarkapacaksınız bu ay bebişlerinizi inşallaaahhhh
ayşenin sonucuda yaklaşıyor saat 13 ne kaldı12 yi 15 geçiyor :18:
halay ekibi yerlerinizi alın hamişler çok zıplamasın bide kızlarınız olursa çok oynak olur ona göre zıplayın, ayşenin haberi gelir gelmez halaya başlayacağız
Bekliyoruuuuzzzz aysenuruuu bu arada herkese gunaydinn
ben bi kahvaltı yapıp geliyorum
halay ekibi yerlerinizi alın hamişler çok zıplamasın bide kızlarınız olursa çok oynak olur ona göre zıplayın, ayşenin haberi gelir gelmez halaya başlayacağız
ben öğle yemeği yedim kızzzz
ayyy gecenin bi yarısı uykunun en tatlı yerindee sabahın köründe ıngaaa ıngaaaa
razıyımmmm gel bebeğimmmm
hazırda bekliyorummmmm
hayatımda 3-4 kez bu kadar uyumuşumdur , ne yapayım yol yorgunuyum oteldede çok rahat edemedim yine ne varsa kendi evinde var
inşallah canım inşallahhh
haydi ben çıktım pazara gideceğim dolapta hiç bir şey yoköpüldünüz hoşçakalın
Kiyamam can8m ben8m ben de evim disinda zor uyurum nerde olursa olsun dinlen guzelce yaa aysenur nerde alisverise cikca kocami oyaliyorum yok makina bitsin yok surayi bi toplim falan diyee aksam gec gelicez catlarim yaa
Gorusuruz cnmm kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?