Ağlayakta gözden mi olak???

oyy yerim ikinizdeee
cadılar kapacaksınız bu ay bebişlerinizi inşallaaahhhh

ayşenin sonucuda yaklaşıyor saat 13 ne kaldı 12 yi 15 geçiyor :18:

inşallaaah annişlerine hediye versin yeniyıla girmeden

ayyyy çok heyecanlııııı :18::18:

su içme canım sabah ilk idrarınlada yapma

Kızlar moralim çok bozuk dün ne güzel koyulaşmıştı ovu testi bugün hiç çizgi çıkmadı ama su içmiştim onan olabilirmiki testi yapmadan 1 felan önce unuttum su içmiştim

su içmek etkiliyor kuzum üzülme

Sosssyaaaalll beni de ekleee 23-26 aralik

eklemem mi canımın içi hemen

slmmmmmmmmmmm gunaydınnnn bacılarrr

günaydınnnnn

tekrar söylüyorum kötü şeyler aklına getirme bacım iyi düşün iyi olsun , inşallah pazartesi günü görürsün bebişinide rahatlarsın

ayşe haber bekliyoruz senden

fundoşum az kaldı yakında bebişin gelir sende hep evde olursun

kızlar bide biz yeni geldik ya eve bi baktık gece yeni doğmuş bebek sesi geliyor bizim üst komşu doğum yapmış Allahım ne güzel bir sesti yaa Rabbim hepimize nasip eder inşallah

hggggg bacımmmmmmmmmmmmm

oyy yerim ikinizdeee
cadılar kapacaksınız bu ay bebişlerinizi inşallaaahhhh

ayşenin sonucuda yaklaşıyor saat 13 ne kaldı 12 yi 15 geçiyor :18:

inşalllah canım.rabbim inşalllah senin dualarını kabul etmiştir. bu sitedeki herkes bu ay hamile müjdesini verir.

bence ayşede hamileyim diyecek.

halay ekibi yerlerinizi alın hamişler çok zıplamasın bide kızlarınız olursa çok oynak olur ona göre zıplayın, ayşenin haberi gelir gelmez halaya başlayacağız

halay ekibi yerlerinizi alın hamişler çok zıplamasın bide kızlarınız olursa çok oynak olur ona göre zıplayın, ayşenin haberi gelir gelmez halaya başlayacağız

ayyy gecenin bi yarısı uykunun en tatlı yerindee sabahın köründe ıngaaa ıngaaaa
razıyımmmm gel bebeğimmmm

hazırda bekliyorummmmm

ben öğle yemeği yedim kızzzz

hayatımda 3-4 kez bu kadar uyumuşumdur , ne yapayım yol yorgunuyum oteldede çok rahat edemedim yine ne varsa kendi evinde var

ayyy gecenin bi yarısı uykunun en tatlı yerindee sabahın köründe ıngaaa ıngaaaa
razıyımmmm gel bebeğimmmm

hazırda bekliyorummmmm

inşallah canım inşallahhh

hayatımda 3-4 kez bu kadar uyumuşumdur , ne yapayım yol yorgunuyum oteldede çok rahat edemedim yine ne varsa kendi evinde var

inşallah canım inşallahhh

Kiyamam can8m ben8m ben de evim disinda zor uyurum nerde olursa olsun dinlen guzelce yaa aysenur nerde alisverise cikca kocami oyaliyorum yok makina bitsin yok surayi bi toplim falan diyee aksam gec gelicez catlarim yaa

Kiyamam can8m ben8m ben de evim disinda zor uyurum nerde olursa olsun dinlen guzelce yaa aysenur nerde alisverise cikca kocami oyaliyorum yok makina bitsin yok surayi bi toplim falan diyee aksam gec gelicez catlarim yaa

aynen bende pazaa çıkacam benimki aşağı arabaya indi dayanamadı bende 10 dk sonra geliyorum dedim ayşeeee neredesin haydiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…