Gunaydin kizlar
hastaneye gittik bugun cok sukur uzun sure sonunda yuzum gulerek ciktim
hersey yolunda 2760 olmusuz biraz az almisiz bu hafta kilo ama yinede onden gidiyor
Babalar gunu icin hediye bakmaya gidiyoruz simdi oyyy bu ozel gunler bitmiyor herseyde ikiser ikiser :)
Gece dua ettim hepinize
Oo masallah canim kilonuz cok iyi. Rabbim hep iyi haberler almanizi nasip etsinn.
Evet simdi hediye olayi var bide
Allah razi olsun canim.
Eysoo kiz seninde adina alisamadimmm,bi tuhaf gelioo. Sen 88 li misin bu arada. Bizden kucuksun diye biliodum.
Alis alis bisey olmazesimin dogm yili cnm.. ins dualarimiz kabul olur cnm hepimize nasip etsin rabbim annelik duygusunu dun yum gunumdu mecbur kaldik gunah olmusmudur:26:
Çok güzel bi rüya inşAllah yakın zamandır funda için..Gunaydin canlarr,sabahtan beri disardayimm. Artik islerimi sabahtan hallediyorum cok sicaga kalmadann
Soze ruyami anlatarak baslamak istiyorum. Basrolde fundos
Sizin evin onune gelmisim. Sen ablanla balkonda oturuosun. Ama beni gormuyosun. Ilerdede hastane varmis. Bizim uzaktan bi akrabada orda dogumunu yapacakmis. Bende balkonun altindan ayrilmiyorum.ne alakaysaaaneyse sonra bizim akraba dogum yapio ve tosun bi oglu oluyor. Sonra funda ablasiyla asagi iniyor. Cocugu kucaklarina aliyolar falan. Sonunu tam hatirlayamiorum. Bence guzel bi ruya. Erkek bebek gormek her zaman hayirli haber almaya isarettirr
Eysan sezon finali miii
Benosssss
Gunaydin kizlar
hastaneye gittik bugun cok sukur uzun sure sonunda yuzum gulerek ciktim
hersey yolunda 2760 olmusuz biraz az almisiz bu hafta kilo ama yinede onden gidiyor
Babalar gunu icin hediye bakmaya gidiyoruz simdi oyyy bu ozel gunler bitmiyor herseyde ikiser ikiser :)
Gece dua ettim hepinize
Alis alis bisey olmazesimin dogm yili cnm.. ins dualarimiz kabul olur cnm hepimize nasip etsin rabbim annelik duygusunu dun yum gunumdu mecbur kaldik gunah olmusmudur:26:
Evet cnm kucuguzAnamm esinde kucukmuss
Once duaaa sonraa fanfini fin fon
Hadi bakalim mubarek gunde cocuk temellerini atmissinizdir insallahhh
Çok güzel bi rüya inşAllah yakın zamandır funda için..
Sabah daha iyi oluyo alışveriş zaten..
Oyyy maşallah kuzuya canımm
Hep güzel haberler alın rabbim yüzünüzün gülücüğünü eksik etmesin..
Zaten hediye olayına sinir oluyorum herşeyleri var zor oluyo bişi bulmak
Canım kötü yorum yapmış gibi olmak seni üzmekte istemem ama ben günah diye biliyorum ama rabbim hayırlı etsin inşAllah..
Ama nihat hoca gunah degil demisti yanlismi hatirliyorum acabanetten bakiyim bilmiodum:26:
Benim bi bilgim yok o konuda. O yuzden bisey diyemedim:26:
Hosgeldin benosss
Gunah degilmisHoşbuldum tatlım
Eltimin bebeğine bişi almaya çıktımhava felakett
O zamann süper eyşoo ben yanlış biliyomışum demekki
Canlarim Merhaba herkese
Herkes iyidir ınss lizom çok sevindim maşallah minigi ne Rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsin
Ayşem benosum eysan fundosum sosyalim yelizim
Gunah degilmisIns olur:26:
Selam canlarrr Allah dualarimizi kabul etmistir insallahhhhh
Eysan insanin nikahli eşiyle birlikte olması hicbi koşulda gunahi olmaz sadece bukadar onemli gecelerde ibadet etmek dua etmek daha hayirli olur diye dusunuyorum.Gunah olmaz elbet ama ibadet edip dua edip Allahtan istemek de yum gununu tutturma ihtimalinden daha umut verici olabilirsen de zaten etmissin
Gorumcemin oglu dün ameliyat oldu.kitle buyuk oldugu icin mecburen açık ameliyat yapmislar dunden beri de yogun bakimdaAllah şifa versin insallah
10 gun muu,ne tez geldi kizzz.Aysecan sagol canmmm
Buarada şaka maka benim anleiyata da 10 gun kaldı :18:
Fındık calisiyo galibaaarada calissin kizzzz
10 gun muu,ne tez geldi kizzz.
Gerci bir an once hayirlisiyla olsun bitsin. Bence cok basarili bi ameliyat olacak. Sonrasindada nur topu gibi bi bebisin olacakkk. Temmuzdan sonra bu topikte baya hareketlenme olacakk
Findik disarida heralde yoksa girerdi kesinn. Havada cok sicak. Allah yardimcisi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?