Ağlayakta gözden mi olak???

Evet sosyale katılıyorum herkese açık burası grülmemiştir cnm

Evet halaya devamm

Tebrik ederim ayşecanım sırayla inş hepimiz aralıkda isteyen herkes hamiş olur inş

tesekkur ederim ezocummm,darisii size hemen aralik ayinda insallahh

canim benim yaa yerim seni. guzel dusuncelerin icin cok tesekkurederimm seninde kalbin tertemiz eminim cok kisa bi sure sonra sende bize guzel haberlerini vereceksin. seni cookkkk seviyorummmmm

Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk

Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk

bende seniiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmm minikk miniminnacık pıtırcığınıdaa

ezocan benimde koyu çıkmadı ya hiç demek bizim yum. sorun oldu baksana bende o kadar takip ettim ama regl oldum

:64 demiştik demiiii darısı bize inş

bende seniiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmm minikk miniminnacık pıtırcığınıdaa

ezocan benimde koyu çıkmadı ya hiç demek bizim yum. sorun oldu baksana bende o kadar takip ettim ama regl oldum

Sen ne kadardır düşünüyodun eminim sormuşumdur ama unuttm valla:26: bilmiyorum bi yum olmuyomu nedir

Sen ne kadardır düşünüyodun eminim sormuşumdur ama unuttm valla:26: bilmiyorum bi yum olmuyomu nedir

12.aya girdimmmm
ya oluyomu olmuyomu bilmiyorumda adetler düzenli, yum. belirtileride var o akıntı sancı olayı anlamadım bende
eşimle h.içi dr. gidecez

12.aya girdimmmm
ya oluyomu olmuyomu bilmiyorumda adetler düzenli, yum. belirtileride var o akıntı sancı olayı anlamadım bende
eşimle h.içi dr. gidecez

Hatırladım cnm ikimizede yıl olacak bnmki düzensiz cnm dr lart düzenleyici hap felan vermiyorlar bnmde akıntım oluyor ağrıyor yum ama tutmadı bi türlü

kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr

hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm

incirli havuclu kur var birde bal corekotu tarcin var onlari denedin mi cnm

Denedim cnm karışım yaptım çörekotlu keçi boynuzu pekmezli felan yedik ama adet çok düzensiz dr a gidiyorum yujm normal gözküyor dedi süt hormonu yüksek çıktık bu ayda bakalım aralıkda endokrine gidecm umarım aralıkda kırmızılar gelmez

insallah gelmezzz canimmmmm

canım kötüyü düşünme sakın.. İyi olacak ve bebeğin sesinle..

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh ben hala inanamiyorummmm

Canım benim çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza dualarında bizide unutma.. Topic de izdiham yaşanıyo :) bende halayın sonundan katılıyorum 64:
Hani demiştim ya ben bu ay zaten senden bekliyodum

Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim

canım benim arada kaynıyo olabilir küsme yaz sen.. Hoşgeldin..

kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr

hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm

tamam taze annemizzzz dinlennnn yorma kendini misafirler içindee
bende kaçacam birazdan kociş gelip alırrr
güneş çok güzel gezerizzzz

tekrar tebrik ederimmmm canımmmm :118:

umutsuzluga kapilma canim. ovu testi fotumlarindanda bi arastir. cunku ben baskmistim. ikinci cozgi hic koyu cikmayanlarda vardi. sende sogan suyuna basla bence. cok etkili bi kurr
aysenur canim tebrik ederim senin adina cok sevindim sagsalim kucagina al evadini insallah
birsey sorucam canim bu ay sogan kurumu kullanmisdin?
neler yapmisdin bana da anlatirmisin luten

Sosyalcim cnm batim 8 aralik
Ama hic belirtim yok 1 senedir hic tutmamasi neyi gosteriyo kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…