batını yaz tatlım ekleyeyim ben ayrıca görmemişizdir yazdığını , aranıza alın ne demek herkesin başlığı burası ve çok tatlı kızlarımız ve anne adaylarımız, ve minnoşlarını bekleyen annelerimiz var maşallah
ev gibisi yok tatlım
ayyyyy içim çok garip şuan ayşenurummmm tarif edemiyorummmm sedoştada böle oldummmm
neler paylaştıkkk nelerrrr
sen çok iyi çok inançlı ve pozitif bir arkadaşsın Allah herşeyi gönlüne göre versin canımmm benimmm
nede yakışır sana hamişlik.. annelikkk..
halaya devamm durmak yokkk
Tebrik ederim ayşecanım sırayla inş hepimiz aralıkda isteyen herkes hamiş olur inş
ayyyyy içim çok garip şuan ayşenurummmm tarif edemiyorummmm sedoştada böle oldummmm
neler paylaştıkkk nelerrrr
sen çok iyi çok inançlı ve pozitif bir arkadaşsın Allah herşeyi gönlüne göre versin canımmm benimmm
nede yakışır sana hamişlik.. annelikkk..
halaya devamm durmak yokkk
Kizzlaaarr haydi soganaaa ben yarin baslicam nasip olursa
Cnmmm hauirli ugurlu olsun minisin cook tebrik ederim
canimm fundosumm benimm cok tesekkur ederim. sen bana hep destek oldun zaten sogandada jelde. insallah aralik ayi senin ayi olacak. bu ay sogana devam jelde alirsinn. sonrada gelsin bebislerr
sagol sosyalcim. cok bereketli bi topik kurdun. aralik ayinin bereketi sizler olacaksinizzzz
darisi basina ezocumm. hepinize ayri ayri dua edecemmm
tesekkur ederim ezocummm,darisii size hemen aralik ayinda insallahh
canim benim yaa yerim seni. guzel dusuncelerin icin cok tesekkurederimmseninde kalbin tertemiz eminim cok kisa bi sure sonra sende bize guzel haberlerini vereceksin. seni cookkkk seviyorummmmm
Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk
:64 demiştik demiiii darısı bize inş
bende seniiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmm minikk miniminnacık pıtırcığınıdaa
ezocan benimde koyu çıkmadı ya hiç demek bizim yum. sorun oldu baksana bende o kadar takip ettim ama regl oldum
Aminn cnmda benim ovu testi hiç çıkmadı dün benim pek umudum yookk
Sen ne kadardır düşünüyodun eminim sormuşumdur ama unuttm valla:26: bilmiyorum bi yum olmuyomu nedir
umutsuzluga kapilma canim. ovu testi fotumlarindanda bi arastir. cunku ben baskmistim. ikinci cozgi hic koyu cikmayanlarda vardi. sende sogan suyuna basla bence. cok etkili bi kurr
Onuda yapmıştım eylülde soğan suyuda fayda etmedi
12.aya girdimmmm
ya oluyomu olmuyomu bilmiyorumda adetler düzenli, yum. belirtileride var o akıntı sancı olayı anlamadım bende
eşimle h.içi dr. gidecez
incirli havuclu kur var birde bal corekotu tarcin var onlari denedin mi cnm
Denedim cnm karışım yaptım çörekotlu keçi boynuzu pekmezli felan yedik ama adet çok düzensiz dr a gidiyorum yujm normal gözküyor dedi süt hormonu yüksek çıktık bu ayda bakalım aralıkda endokrine gidecm umarım aralıkda kırmızılar gelmez
kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr
hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm
Dualarini eksik etmeyen tum arkadaşlarım hepinize cok tesekkur ederim. .lizim, sed, benay, funda, sosyal aklima getirip yazamadigim herkese..dun akşam dr ye gittim tekrar oda muayene etti oda goremedi ama karamsardakonusmadi çok rahim duvarin gebelik icin çok iyi kalinlasmis p.tesi dort boyutlu ultrasonla radyoloji uzmaniyla beraberde bakicam dedi tahlilde yaptircaz 3600 olmasi gerekiyo ve evet hala rahimde gozukmezse mudahale edecez dedi simdi.sabirsizla bekliyorum belki beni bebeğim korkutuyo sonra cok guldurcek diye düşünüyorum:)
canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhhben hala inanamiyorummmm
Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim
kizlarrr ben biraz uzanicammm. bugun sabahtan beri disardayiz. biraz yoruldum. yarinda misafitrlerim varr
hepinizi cok opuyorummmmm. dualarimdasinizz. sizi cok seviyorummmm
aysenur canim tebrik ederim senin adina cok sevindim sagsalim kucagina al evadini insallahumutsuzluga kapilma canim. ovu testi fotumlarindanda bi arastir. cunku ben baskmistim. ikinci cozgi hic koyu cikmayanlarda vardi. sende sogan suyuna basla bence. cok etkili bi kurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?