Ağlayakta gözden mi olak???

Sali gunu muu,ohh iyi az kalmisss
Ya ztn o durum cok can sikici. Dosyalar sorunlu oldugu icin bi turlu bitiremiyosunda neyse sen izinden donunce hepsi hallolmus olur ins.
Bu arada detayliya ne zaman giriodun cnm?

Sali gunu muu,ohh iyi az kalmisss
Ya ztn o durum cok can sikici. Dosyalar sorunlu oldugu icin bi turlu bitiremiyosunda neyse sen izinden donunce hepsi hallolmus olur ins.
Bu arada detayliya ne zaman giriodun cnm?

19 haziran canım burada gittiğim hastanenin sahipleri izmirdede hastane açmışlar oraya randevu aldım saat 9 da inşallah

dediğin gibi sıkıntı olmazsa girersin ama sıkıntılı olduğu için bitmiyor bi türlü

Aa cok az kalmis. Super. O zaman tam kac haftalik olacak?
Birde onda renkli gorecen.cok farkliii

Aa cok az kalmis. Super. O zaman tam kac haftalik olacak?
Birde onda renkli gorecen.cok farkliii

kuzum yumurtlamaya göre bebek 2 hafta önden gidiyor yani ultrasona göre 21+3 olacağım ama yumurtlamaya göre olunca 19+2 olacağım hangisini baz alacağım bilemiyorum :26: ayy inşallah bir şey çıkmaz ayşem korkularım başladı şimdiden :18:

Bende acilmadi elbise
açılmayınca bende sildim canım

Zamanlama iyi canim. Hic korkma bebisin gayet saglikliii.
Geriden gelmesinden onden gitmesi cok daha iyi canim. Onada hic takilmaaa.
Seninde hayirli haberlerini alacaz insallahhh

Aminn canım inşAllah kabul olmuştur..

Görümcene çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun çok zor. İnşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur

Selam tontişş

Ben buralardayim sosyalim ama bugun kendimi biraz iyi hissediyorken kaza namazlarimi kilayim dedim. Mola verince gelirimm

Allah kabul etsin canım

Aminn canım inşAllah kabul olmuştur..

Görümcene çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun çok zor. İnşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur

Selam tontişş

selam minnoş görüşemiyoruz hiç sende mi yoğunsun eski yerin daha mı iyidi kız

selam canlarrrr
benoşşşş kıyamam yalnızmı kaldınnnn

ben sabah içeri girer girmez çıktık etilere gittik sözleşme yaptık biyerle
sonrada kemerburgazda bir köye gittik anlatırım sonra müthiş yerlerdi m.sinanda bi hocanın villasına
çok güzel yerlerdi yaaaa ama 3.köprü orda ve kesilen ağaçlar ormanlar harfiyat yığını ona çok üzüldük

şimdi çok işim var bitirmek için hızlanmalıyım
akşamda eşimle erikliye gidebiliriz annemlerin yanına h.sonu giremiyebilirim
canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…