İnsallah aysem.insallah gecip gitsin bian önce..
Evet dogruu fında disardadirrr cok mu sicak kizzz
selamlar
iyi ayşem sen nasılsın
Bizde iyiyiz cok sukurr sosyoss,
Isler nasill?
Sali gunu muu,ohh iyi az kalmisssartık sıkıldım kuzum ya salı günü izne ayrılacağım zaten artık son demlerimi yaşıyorumben gelene kadar inşallah şu dosya meselesi çözülür benden kalan dosyaları müdür dağıtacak salı günü
Sali gunu muu,ohh iyi az kalmisss
Ya ztn o durum cok can sikici. Dosyalar sorunlu oldugu icin bi turlu bitiremiyosundaneyse sen izinden donunce hepsi hallolmus olur ins.
Bu arada detayliya ne zaman giriodun cnm?
19 haziran canım burada gittiğim hastanenin sahipleri izmirdede hastane açmışlar oraya randevu aldımsaat 9 da inşallah
dediğin gibi sıkıntı olmazsa girersin ama sıkıntılı olduğu için bitmiyor bi türlü
bu elbiseye bayıldım ama çok açık
Aa cok az kalmis. Super. O zaman tam kac haftalik olacak?
Birde onda renkli gorecen.cok farkliii
açılmayınca bende sildim canımBende acilmadi elbise
Zamanlama iyi canim. Hic korkma bebisin gayet saglikliii.
Geriden gelmesinden onden gitmesi cok daha iyi canim. Onada hic takilmaaa.
Seninde hayirli haberlerini alacaz insallahhh
bugün buralar sessizkızçeler neredeler
Selam canlarrr Allah dualarimizi kabul etmistir insallahhhhh
Eysan insanin nikahli eşiyle birlikte olması hicbi koşulda gunahi olmaz sadece bukadar onemli gecelerde ibadet etmek dua etmek daha hayirli olur diye dusunuyorum.Gunah olmaz elbet ama ibadet edip dua edip Allahtan istemek de yum gununu tutturma ihtimalinden daha umut verici olabilirsen de zaten etmissin
Gorumcemin oglu dün ameliyat oldu.kitle buyuk oldugu icin mecburen açık ameliyat yapmislar dunden beri de yogun bakimdaAllah şifa versin insallah
selamlar
Ben buralardayim sosyalim ama bugun kendimi biraz iyi hissediyorken kaza namazlarimi kilayim dedim. Mola verince gelirimm
Aminn canım inşAllah kabul olmuştur..
Görümcene çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun çok zor. İnşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur
Selam tontişş
Allah kabul etsin canım
selam minnoşgörüşemiyoruz hiç sende mi yoğunsun eski yerin daha mı iyidi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?