Sabahtan beri geziyorum ama elbisemi aldimayakkabimi aldim elbiseye gore sutyen bulamadim ama ust tarafini daraltmaya terziye verdim yarin giyer ins. Da paylasirim
Sizlerden ne haber
Siyah aldim canim uzun ust tarafi ve kollar dantelli yarin gelsin hemen cekip paylasayimHadi gözün aydın sosyall ne renk hemen paylaş evett eminim çok güzeldir
Bende yemek yapıyoruz yemeyi bekliyorum azcık bizde dolandık bebek görme bitimine
Aldim evet canim cok sukur yarin paylasirim bu arada sen tasiniyor musun ev mi aldiniz kuzu ben orayi kacirdim sanirimCanlar napiosunz
Sosyalim almışsın şükür elbiseyi merak ettm kız inst. . dami paylasican
Fundam haftasonu gelmeyebilrm demisti zaten yaz geldi ya kimse durmaz artık evde
Lizom ayşem yelizim
Benosum Rabbim sanada yaşatsın kuzum
Bnde bugün kizkardesimle biraz topladım mutfağı gözümde buyuyodu tabak çanak çok şükür pek bişey kalmadı taşınmak çok zor yaa
Aldim evet canim cok sukur yarin paylasirim bu arada sen tasiniyor musun ev mi aldiniz kuzu ben orayi kacirdim sanirim
Hadi hayirlinolsun canim gule gule oturun yeni evinizde
Siyah aldim canim uzun ust tarafi ve kollar dantelli yarin gelsin hemen cekip paylasayim
Bebek tatli mi kac aylik oldu
Evet cnm tasiniyoruz yok oturdugmz evi kira ya verdik daha büyük bi eve kiraya cikiyoruz cnm
Tamam bekliyoruz..
Kız çok tatlı maşallah..
Eltimin dedim ya geçen hafta doğurdu daha 10 gün olmadı.. Sevimli sıpa..
Hayırlı olsun tatlım güle güle oturun inşAllah
Sağol canomsende Güle güle giy elbiseni
Iç camasirini niye bulamadın kuzum
Tamam bekliyoruz..
Kız çok tatlı maşallah..
Eltimin dedim ya geçen hafta doğurdu daha 10 gün olmadı.. Sevimli sıpa..
Hayırlı olsun tatlım güle güle oturun inşAllah
sırt dekoltesi var canım arkası şeffaf çamaşırlardan oluyor ya onladan almam lazım ama göğüslerim büyüdüğü için bulamadımyarın elbiseyi alırken başka yerlerede bakacağım inşallah bulurum
sağol canım
10 günlük mü aman çok minik
Hım anladım cnm bulursun kuzum ya büyük icÇamaşırcı lar varsa bak oralara. .
yarın bakmadığım yerlere bakayım twinim eger bulamazsam benoş bana evde diker
kız bizim modacimiz olacak benoş yerlits artık sutyende dikecek hatun yapar sasirmam
aslında istanbulda olsak her şeyimizi yaptırırdık
twinim daha benim bu öksürük geçmedi hatta dün daha da kötü oldumsabaha kadar öksürmekten uyuyamadım
stil danismanim yaprdim Benosu
Alla alla kuzum dr a gittinmi sen boğaz pastili fln kullanabilir misin acaba :44:
Bnm dedgim karışımı denedinmi .. su iciyosun dimi bol bol
dr ilaç verdi ama kullanma çok zorda kalırsan kullanırsın dedi , senin dediğini de yapıyorum su da içiyorum ama geçmedi sen zencefil bal karışımını günde kaç defa yapıyordun :26:
sırt dekoltesi var canım arkası şeffaf çamaşırlardan oluyor ya onladan almam lazım ama göğüslerim büyüdüğü için bulamadımyarın elbiseyi alırken başka yerlerede bakacağım inşallah bulurum
sağol canım
10 günlük mü aman çok minik
yarın bakmadığım yerlere bakayım twinim eger bulamazsam benoş bana evde diker
kız bizim modacimiz olacak benoş yerlits artık sutyende dikecek hatun yapar sasirmam
Bak yine yorumunu kattın benoş yaa sabitlerdin hee vay be kuzum sen harcanioyosun yaaOoo seksi hamile olucaz desene
Göğüs büyümesi güzel kız.. Daha dolgun duruyo
He yaa pek küçük çok imrendim.. Anasını sevmem ama çok tatlı maşallah..
Yapardım tabii
Bulamazdan şeffaf bişi al tuhafiyeci gibi bi yerden bi tarafı dik sabitle diğer tarafı gelinlk arkası gibi oluyo ya ondan yapıp giyindikten sonra düğünle
Şahsen bana versen bunu yapardım yada sütyeni elbiseye sabitlerdim
Sırtı tül mü çıplak mı
Süperdi yaa
Eşimin bursada bi arkadaşı incik boncuk satıyo girince kendimi kaybediyorum istambulda gidemiyorum çok uzak ya
Ama size herşeyi yaparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?