Ağlayakta gözden mi olak???

Merhabaa yavrularrr
Bu hafta oyle yogun gectiki hic gelemedim. Dun sabah piknige gittikk. Ordan kayinvalideye. Onunda evi serindi kalkamadik bi turlu.gece 12 de eve girdikk. Bu sabahta alisverisle falan gecti. Acayip sicak var. Kac saatir uyuyorum manyak gibi oldumm

Sosyosum elbise bulmussun.gule gule giy canimmm. Sutyen kolay yaa. Isin zor kismini hallettinn.

Benoss senide instagramdan takip ediorumm bursa nasil bilmiorum ama iyiki istanbulda degilsiniz. Hava gercekten cok kotu bi yagmur yagsa rahatlicak. Aldigim duyumlara gore yrn yagmur varmiss

Fundoss simdi denize giriyordurrr,bu haftaaa gitmekle en iyisini yapmissin. Bende kizgin kumlardan serin sulara atlamak ve bidaha hic cikmamak istiyorummmm

Yeloosss sizdede tadilat varmis. Kolay gelsin anacimm. Evde ne alisveris bitio ne tadilatt..

Twincann sende iyisindir insallah,d.bakirdada hava daha kotudurr kiz senin instagramin mi var. Ekle hemen bizii

Yeminle gene kopardın beni yağmur var diye seviniyo

Bursada çok sıcaktı canım erken bilet aldık eve geldik şükür evim serin bnim tam senlik kız gel bize

Sıpaya mı alışveriş yaptınız ? Ne aldınız bakalım ?

Twin daha açmamış inst.. Açınc ekleyecek

Fındık akşama resim atar zaar

Yelizcim kurtulmuşsun ne güzel bugün dinlenmişsindir..

Sosiiii elbise nerdeee

Kizz halimi gorsen,her yerimden su akiyor. Ki ben asla sicaktan etkilenmezdim. Hormonlar yakti gecti beni
Yok benosum eve alisveris yaptik. Sonrada esimin ananesine ugradik.

Yakin olsak gelirimm valaaa,
Ayy bu aradaa limonlu elmali su yaptim. Cok hos olduu. Gidip gelip iciyoruz. Sizde yapin. Karatay gecen soylemistii.
Bu arada gecenlerde yaptigim labneli dondurma vardi yaa. Ondan k.validemde yapmis. Ama labneyi 200 gr koymus. Pudra sekeri yerinede 1 corba kasigu seker koymus. Onunkini daha cok begendim. Simdi oyle denicem. Hem tahmin ettigim gibi cilekli daha guzel olmusss.

Sosi miii o elbiseyi dugunden sonra gorecez herhall

Findik bu haftasonu iyi gezdii

Yelizimde yine bi mucadele halindeymiss

Aldim aysem aldim bugun yuzume yalniz nasil leke atmis gordun degil mi erkek bebek leke yapmaz derler ama benim ki hep lekelendi sagol bu arada begendigine cok sevindim canim insallah sacla makyajla daha guzel olur dedigin gibi

Kııızzzz hemen yazıyı görünce daldım baktımm çok hoş gerçektennn
Arkasıda pek bi seksi
Güle güle giyin canımmm.. Leke olayı kötü benimki de bebek olmadan öle olunca Allah korusun yaa takılma boşverr
Saçlarada bayıldım ne uzun öle

Ayşee kız suyu beklettin mi kaynattın mı naptın ?

Saraçoğlu amcayı bende seviyorum tatlı herif

Ay bende baktım hemen elbiseyee na kadar sade ve şıkkk sosyalimm çok yakışmışş
çok güzelsin kız lekelerle bilee
yaa gerçektende maklaj ve saçla çok tatlı olacannn

Bu arada yeni geldik hiçsişey yapasım yokkk ayşem iibi bi göömlek ütülerim tamamm

Benayim moda ikonumuz begendigine cok sevindim arkasi seksi evet ama saclarimi acik birakirsam pek seksi durmazleke de sadece yuzumde yok kiz her yere atti aman bebek saglikla dogsunda leke falan benim icin onemli degil, insallah sen fazla lekelenmezsin kuzu

Fundosum hosgeldin sagol canim bula bula bunu bulduk buralarda

Yaa yazdiklarim nereye gittiiiiii nefret ediyorum bu durumdan yaaaa öfffff

Neysee bidaha yazimm
Ben de yeni geldim eve

Sosyalimm elbisen şik ve sadee begendim ben de ama göbüşü goremedikkk

Aysem yine yenilecek seylerden bahsetmiş pisbogaz o elmalı şeyli suyu anlatt nasil yapiliyo mademm ben cok severim oyle seylerii bide dondurmayi bidaha yazsana geriye döncem bulmak zorr

Benos ne cabuk gittin döndünn daha dün gibi ben cok severim bursayı kizzzz

Fındıkk sen naaptin anlat heleee.Denize girdin miii girdiysen kaybol gozumun onunden

Kız hiç açık olurmu topuz olmalı tabiki
Bende yelize katılıyorum ve göbüş görünmüyo.. Göbüşü gösteren şeyler giyilmesini isteriz

Leke dediğin zatn bi fondotöne bakar
Yeter ki sağlıklı olsun..
Bursada eşimin kuzenin sıpasının resmini ekliycem pek sevimli ya erkek anaları sizlik

Bebek arabası aldınız mı sizler ?

Kız bursa istanbul 2 saat ev 1,5 saat

Fında özet öle mi geçilir naptın anlat hele

Kızz bundan yazmaya kıl oluyorummm
denize girdim hiç çıkmadımmm su dehset güzeldiii çook sıcaktı ist geldik bu nee rüzgarrr
Yaaa dönmek istemedik öle doğal bi ortamki böle hareketli dıptıs olan biler değiyl köy zaten yolu bile yok asfalt laniamabizseviyoz heryer öle çünkü birazda bölae olsurnbiyerlerde
Sineği çoookyedilerde zaten ama güzeldi

Benoyşşş bebek çooook tatlıııı ayyy öpesim geldiii yerimben onu yaaa
sanada neyakışmışşşş canımmminşallahbi seneye kucağınaaa senindeee

Yelizim tsk ederim canim begendigine sevindim
Benayim ben daha hic birsey almadim bebek icin insallah son aylara dogru almayi dusunuyoruz
Bu arada gobus fotosu koydum israrlar uzerine

Benoyşşş bebek çooook tatlıııı ayyy öpesim geldiii yerimben onu yaaa
sanada neyakışmışşşş canımmminşallahbi seneye kucağınaaa senindeee
Benn geldimmmm

Oncelikle sosyalim. Lekeleri hic farketmedim bile,hem onlar hamilelik sonrasi geciyomuss. Hic takilma onlara. Ben direk saclarina yogunlastimm. Masallah ne kadar uzun. Bu arada benimde gogsumun arasinda leke olduuu.

Findikk hosgeldinnn. Ohhh ne iyi yapmissin. Benim yerimede yuzeydin kizzz.
Bende oyle sakin yerleri seviorum. Cok huzurlu oluo. Kafa dinliosun.
Bende birazdsn bi gomlek utuleyecemmm

Benosum suyu kaynatmiyosun. Direk surahiye elma kabugu limom dilimleri ve elma dilimleri atiosun. 1 saat beklet. Sonra elma limon aromali su oluyor. Gecen karataydan duydumm hem limon cok faydaliymis. Ozellikle bobrekte tas,kum sorunlari olanlar icinn.

Yelommm hosgeldinnn. Kiz aslinda pisbogaz bi insan degilimdir. Bu ara hep bole denk geldi
Bak dondurmanin asil tarifi 400 gr. Labne,1 su bardagi pudra sekeri,400 gr cilek. Ama kayinvalidem kendi kafasina gore tarifi degistirmis. 200 gr labne.yarim kiloya yakin cilek.1 yemek kasigi seker koymus ama pudra sekeri degilm hepsini karistirip buzluga atiosun.

Bu arada gecen kim demisti hatirlayamadim ama ronda degil blendar demek daha dogru. Ben karistiriorum onlarii

Kizlar tabletten yazdigim icin kisa kisa yaziyorum kusuruma bakmayin alisamadim daha buna
Aysem saclar beni olduruyor keske kisaltsaymisim cok zorlaniyorum ama uzun sacta guzel duruyor

Yelizim tsk ederim canim begendigine sevindim
Benayim ben daha hic birsey almadim bebek icin insallah son aylara dogru almayi dusunuyoruz
Bu arada gobus fotosu koydum israrlar uzerine
Yaa yerim ben o gobusu masallah canimmm. Artik kendini baya belli edio. Benim gobege yakin nerdeyse
Yavas yavas alirsiniz sosyalimmm. Zaten ben cok kiyafet almadim. 2 tane hastane cikisi ve zibinlar yeterrr

Ay sosyaaaall maşallahh kizz gobusuneeee

Benosum minnak cok tatli masallahh

Aysemm hemen yazdim canmm yazin cok guzel olur serin serinn icmesii

Fundaa ben de oyle yerlerde kafa dinleyerek tatil yapmayi sever
Tam pansiyon otele hapis tarzi tatiller bana gore degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…