Merhabaa yavrularrr
Bu hafta oyle yogun gectiki hic gelemedim. Dun sabah piknige gittikk. Ordan kayinvalideye. Onunda evi serindi kalkamadik bi turlu.gece 12 de eve girdikk. Bu sabahta alisverisle falan gecti. Acayip sicak var. Kac saatir uyuyorum manyak gibi oldumm
Sosyosum elbise bulmussun.gule gule giy canimmm. Sutyen kolay yaa. Isin zor kismini hallettinn.
Benoss senide instagramdan takip ediorummbursa nasil bilmiorum ama iyiki istanbulda degilsiniz. Hava gercekten cok kotu bi yagmur yagsa rahatlicak. Aldigim duyumlara gore yrn yagmur varmiss
Fundoss simdi denize giriyordurrr,bu haftaaa gitmekle en iyisini yapmissin. Bende kizgin kumlardan serin sulara atlamak ve bidaha hic cikmamak istiyorummmm
Yeloosss sizdede tadilat varmis. Kolay gelsin anacimm. Evde ne alisveris bitio ne tadilatt..
Twincann sende iyisindir insallah,d.bakirdada hava daha kotudurrkiz senin instagramin mi var. Ekle hemen bizii
Yeminle gene kopardın beni yağmur var diye seviniyo
Bursada çok sıcaktı canım erken bilet aldık eve geldik şükür evim serin bnim tam senlik kız gel bize
Sıpaya mı alışveriş yaptınız ? Ne aldınız bakalım ?
Twin daha açmamış inst.. Açınc ekleyecek
Fındık akşama resim atar zaar
Yelizcim kurtulmuşsun ne güzel bugün dinlenmişsindir..
Sosiiii elbise nerdeee
Ekledimm tontis mi desem ciko mu desem sosyali gorun
Benayim moda ikonumuz begendigine cok sevindimKııızzzz hemen yazıyı görünce daldım baktımm çok hoş gerçektennn
Arkasıda pek bi seksi
Güle güle giyin canımmm.. Leke olayı kötü benimki de bebek olmadan öle olunca Allah korusun yaatakılma boşverr
Saçlarada bayıldım ne uzun öle
Ayşee kız suyu beklettin mi kaynattın mı naptın ?
Saraçoğlu amcayı bende seviyorum tatlı herif
Fundosum hosgeldin sagol canim bula bula bunu bulduk buralardaAy bende baktım hemen elbiseyee na kadar sade ve şıkkk sosyalimm çok yakışmışş
çok güzelsin kız lekelerle bilee
yaa gerçektende maklaj ve saçla çok tatlı olacannn
Bu arada yeni geldik hiçsişey yapasım yokkk ayşem iibi bi göömlek ütülerim tamamm
Benayim moda ikonumuz begendigine cok sevindimarkasi seksi evet ama saclarimi acik birakirsam pek seksi durmaz leke de sadece yuzumde yok kiz her yere atti aman bebek saglikla dogsunda leke falan benim icin onemli degil, insallah sen fazla lekelenmezsin kuzu
Fundosum hosgeldin sagol canim bula bula bunu bulduk buralarda
Yaa yazdiklarim nereye gittiiiiiinefret ediyorum bu durumdan yaaaa öfffff
Neysee bidaha yazimm
Ben de yeni geldim eve
Sosyalimm elbisen şik ve sadee begendim ben de ama göbüşü goremedikkk
Aysem yine yenilecek seylerden bahsetmişpisbogaz o elmalı şeyli suyu anlatt nasil yapiliyo mademm ben cok severim oyle seylerii bide dondurmayi bidaha yazsana geriye döncem bulmak zorr
Benos ne cabuk gittin döndünn daha dün gibiben cok severim bursayı kizzzz
Fındıkk sen naaptin anlat heleee.Denize girdin miiigirdiysen kaybol gozumun onunden
Benn geldimmmmBenoyşşş bebek çooook tatlıııı ayyy öpesim geldiiiyerimben onu yaaa
sanada neyakışmışşşş canımmminşallahbi seneye kucağınaaa senindeee
Yaa yerim ben o gobusu masallah canimmm. Artik kendini baya belli edio. Benim gobege yakin nerdeyseYelizim tsk ederim canim begendigine sevindim
Benayim ben daha hic birsey almadim bebek icin insallah son aylara dogru almayi dusunuyoruz
Bu arada gobus fotosu koydum israrlar uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?