Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum sabahları yap bi kere kahvaltıda n önce.. niye ise yaramadıki ya
Elma yada ayva kaynattip içtin mi peki??

ben gece yatmadan önce yapıyorum acaba ondan mı geçmedi ki :26: elma ayva kaynatıp içmedim canım

arkası çapraz iplerle dikili benoş, kız sen olsan gerçekten yaparsında işte ben yapamam çok beceriksizim bu konuda

ben bebeğin anasını yada babasını sevmiyorsam kendisinide sevmiyorum

bende size çay kahve yapardım artık siz terzilik yaparken

fundoşu anladıkta ayşe kaçağı nerde yeliz nerede

Kuzum bide öyle dene inş ise yarar cnm
Elma ayva da dene ayrı ayrı yap ama çok sıcak içme ilinsin biraz öyle iç.

dr ilaç verdi ama kullanma çok zorda kalırsan kullanırsın dedi , senin dediğini de yapıyorum su da içiyorum ama geçmedi sen zencefil bal karışımını günde kaç defa yapıyordun :26:

Canım bitkisel tozları çok içmesen mi ki meyve vari şeyler olurda zencefilin çoğu zarar olabilir..
Aman dikkat et.. Rabbim tez zamanda geçirsin..

Bak yine yorumunu kattın benoş yaa sabitlerdin hee vay be kuzum sen harcanioyosun yaa

Kuzum bnde severim öyle şeylerle uğraşmayi yamagin olurum bnde

Ooo süperr desene o zaman bi hot cutere defilesi çıkarırdık

Bulursun nasılsa canım yaa avm lerin içindekilere bak marka yerlerde kesin vardır öle şeyler fiyatları tuzlu olur ama vardır diye düşünüyorum

Kız anasının uyuzluğunu sıpasına yansıtmam arada eşim var bide
Zaten kucağıma almadım uzaktan sevdim zaten.. Getirmedi çok 2 kez getirdi hep uyuyodu sıpa..

kurusunu kaynatacağım değil mi yarın aktardan alıp onuda deneyeyeim bari inşallah işe yarar
Canım tazesi olsun bnce bi kaç dilim kes suda kaynat

Yapardık kuzum valla kimse tutamaz bizi

Canlar ben yemek yiycem

haklısın benayım herşeyin fazlası zarar ama öksürük çok kötü sabahlara kadar uyutmuyor
avm de penti vardı canım ama bulamadım
ben her türlü yansıtırım valla sevemem o çocuğu
daha çok minik olduğu için hep uyuyordur zaten

Canım tazesi olsun bnce bi kaç dilim kes suda kaynat

Yapardık kuzum valla kimse tutamaz bizi

Canlar ben yemek yiycem

Afiyet olsun canımm

Tahmin edebiliyorım canım
Bende yaşadım ya zor gerçekten..

Pentide olmaz mayoya geçti yaz geldi ya

He yaa maşAllah.. Sırada sizinkiler var..

Kız oda ayşenin ki gibi almış yatak güzel olmuş gerçi o oda takımı şeklinde almış herşeyi vardı odası yok ama almış herşeyi yatağın tipini beğendim mutlaka bak sende

odası yokta nereye koymuş kız
inşallah sizlerde sıradasınız bizden sonra siz

Anammm ben öldummmm yorgunluktannn
Daha yeni yemek yedikk cay koydumm
Evde tadilat yapilacak yerler vardii şu tv unitesii supurgelikler kilere dolap falann benimki bugun ben haliları gonderincee hepsini birden cagirdii adamlar aksam 9 bucukta gittiler ben de getir gotur arkasini temizlee cok yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…