Ağlayakta gözden mi olak???

Bizimkilerede soyledim kv ye falan bi sey almayin doguma yakin aliriz diye onlarda tamam dedi sen yavas yavas tamamla ama kuzum ozellikle bol bol zibin al bence

Ooohhh hanımdaki keyif kimsede yok yanii
Ne güzel kafayı dağıtmaya başladın gelecek haftada tatil sonra bizlerde kıskanalım

Benoyşşş bebek çooook tatlıııı ayyy öpesim geldiii yerimben onu yaaa
sanada neyakışmışşşş canımmminşallahbi seneye kucağınaaa senindeee

Hemde çookk tatlıı sıpa yedim bitirdim
Amiiinnn herkese nasip etsin rabbim canım

Yelizim tsk ederim canim begendigine sevindim
Benayim ben daha hic birsey almadim bebek icin insallah son aylara dogru almayi dusunuyoruz
Bu arada gobus fotosu koydum israrlar uzerine

Hemen daldım gene ve kocaman olmuşşş kızzz ne tatlıı ölee maşallah.. Allah'ım bizede yaşatsınn

Benoss ne tatli bebek o Rabbim en kisa zamanda bekleyen isteyen bizlerede nasip eder insallah

Amin aminn inşAllah

Kız deniycem inşAllah güzel duruyo..

Onu diyen bendim rondo demişsinde şaşırdım ben rondoda soğan yapıyorum da

Insallah bende sizin gobuslerinizi gorecem oyyy ne tatli olursunuz oyle sizde Allahim o gunler insallah bir an once gelir

Kizz ben de biseyleri kabın icine koyupp karistirdigin sey rondo diom o baska biseymi ayrica bu tarif rondoda karistirilmaz mı :)
Blender da cirpici degil mii

Yaa yerim ben o gobusu masallah canimmm. Artik kendini baya belli edio. Benim gobege yakin nerdeyse
Yavas yavas alirsiniz sosyalimmm. Zaten ben cok kiyafet almadim. 2 tane hastane cikisi ve zibinlar yeterrr

Aynen sosinin dediği gibi kuzenimde bana diyodu bol bol zıbın al der çok gidiyomuş.. Kuyafet çok almayın bencede sağdan soldanda çok geliyo.. Bide sizin sıpalar yaz bebesi giyemezler daha

Saolun kızlarrr hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşAllah. Gözleri görmelisiniz mas mavi

Kizz ben de biseyleri kabın icine koyupp karistirdigin sey rondo diom o baska biseymi ayrica bu tarif rondoda karistirilmaz mı :)
Blender da cirpici degil mii

Kız olan aklımda karıştı

Hani kek yapılan şey var ya çırpıcı gibi iki ayağı olan şey, o zaman o ne

Iyi yapmissin yelizimmmm
Ama bak şu suyuda hemen deneyin. Hemde cok faydali. Ben su icemiorum bu sayede iyi gidio hele ramazanda daha iyi olur.

Sosimm bizim eksikler bitti sayilir. Ramazan gelmeden bitsin dedik. Ben oruc tutamayacam ama yanimdakiler ac ac sicak havada dolasamazlarr
Dedigin gibi zibina agirlik verdim sadece.

Sen miydin benoss karistirmisim kizz.

Kız olan aklımda karıştı

O mikser karistirann
Blender da parcalayarak çırpan
Bide rondo var parcalayip karistiran kapali kapta

Son düzenleme:
Kız olan aklımda karıştı

Kiz o mikser degil mi
Rondo su kucuk dograyici
Blanderda corba yapilan alet degil mi
Aysem iyi yapmissiniz son ana hic birseyi birakma canim hastane cantasinida yap bence

Ayy benoss yaa su iciyodum yazini okuyunca su genzime kactii,gidiyodukk iki ayagi olannn kiz o blendar degil mii ama ben onlari hep karistiriorummm o yuzden bisey diyemiorumm.

Kiz o mikser degil mi
Rondo su kucuk dograyici
Blanderda corba yapilan alet degil mi
Aysem iyi yapmissiniz son ana hic birseyi birakma canim hastane cantasinida yap bence

Aayy ortalığı karıştırdım kızlar

Sosim ve yelizin anlattığı gibi hepsi
Bende problem aletler doğruda isimler yanlış

Ayşem en iyisini yapmışsınız.. Hastane çantasıda hazırla ne olur ne olmaz..

Makyajla mı gitceksiniz kız doğuma öle yapıyorlar ya

Makyajla mi o niye kiz

Cahil culelalar sizi

Ne deseniz haklisinizz hep benos baslatti

Yaa sosi benoo siz hep ayni seyleri soylemek zorunda misiniz hastane cantasida hazir sayilirr:)

Ne makyaji kizzz ben o gun heyecanla makyaj yapmaya kalkarsammm o makyaj nasil sonuclanir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…