Yok anam ben saclarimi orer guzel doguma giderim ne makyaji ne bir seyKız son dönemde millet yapıyo ya resim neyim çekiniyorlar güzel çıkmak için
Bu arada hediyeliklerinizi neyim napıyonuz yaptırıyomısunuz? Yaptırıyosanız ne yaptırıyosunuz ?
Hediyelik derken hastanede dagitilan susler mi cnm?
Yok anam ben saclarimi orer guzel doguma giderim ne makyaji ne bir sey
Hediyelik ne kiz anlamadim :26:
He kız senin saçı yaptırman zaten sıpayı doğurtur
Evet kızz hastanede ve eve gelene veriliyo ya hani ?
Sosim sende de cinsiyet belirlendi bi kaç aya kalmaz başlarsın
Ne miksermis beeeee
Yani simdi sonuc olarak o dondurma hamgisiyle karistirilacak
Kizz ne makyajii hele normal dogumda makyaj mi kalirr
Ama millet ameliyathaneye yaninda makyözüyle giriyo o ayri
Evet ya yekizin sorusu arada kaynadibence mikserdir yelo
Benayim son 15 gun kala kv ve benim ki cikar alir benn hic birsey almak istemiyorumsimdi buyuyunce alirim artikHe kız senin saçı yaalirırman zaten sıpayı doğurtur
Evet kızz hastanede ve eve gelene veriliyo ya hani ?
Sosim sende de cinsiyet belirlendi bi kaç aya kalmaz başlarsın
Bence mikser
Kızz hele ondan mı milletin makyajı var
Bende ne ara yapılıyo diyorum düşünüyorum bi araya sığdıramadıydım
Normal doğum deme yaa rabbimin büyüklüğü nasıl bi durum öle yaa..
Bebek şekeri mi dion kizzzz
Benayim son 15 gun kala kv ve benim ki cikar alir benn hic birsey almak istemiyorumsimdi buyuyunce alirim artik, bu arada dogum yapan benim hediye veren benim ee ne anladim ben bu isten:26:
Yelizim kardesinde mi doguma makyajla girecek
Benayim son 15 gun kala kv ve benim ki cikar alir benn hic birsey almak istemiyorumsimdi buyuyunce alirim artik, bu arada dogum yapan benim hediye veren benim ee ne anladim ben bu isten:26:
Nasip olursa bi aksilik cikmazsa kardesimin yaninda girecemm ozaman ogrenir anlatirim sana nasil biseymis
Rondodur o rondoooo
Kiz o hediye degil beee hani nikahta nikah sekeri yaptirip dagitmiyon mu gelenleree
Ayni oyle yapilan bebek sekeri dio bence bu benossustune yaziolar hosgeldin .... Bebek diyee hatira iştee
Aman hic yapamam oyle seyler hediye falanYok kizz benoss normal doguma demis yaa o nasil bisey Allahin isi diyee onu dedim bakar anlatirim nasil bisey diye
Şimdi sana erken zten ayşe için tam zamanı
Kızz mantığa bak sana gelen eli dolu geliyo zaten ama sende onlara hedaye veriyon işte saklayan saklıyo ben seviyorum buz dolabı dolu
Yapıcan tabii ayıpp
Aaa ne güzelll ne kadar şanslısın..
Benim eltinin sabahtan başlamış sancısı evde durmuş son dakikaya kadar sonra gitmiş hastaneye açılma olmuş bile 3 saatte doğurmuş çıkmış benim kuzende de öle olduydu 3 saat..
İnşAllah kızlar sizlerede bizlere de nasip olur bölesi
Kiz o hediye degil beee hani nikahta nikah sekeri yaptirip dagitmiyon mu gelenleree
Ayni oyle yapilan bebek sekeri dio bence bu benossustune yaziolar hosgeldin .... Bebek diyee hatira iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?