Ağlayakta gözden mi olak???

Kız son dönemde millet yapıyo ya resim neyim çekiniyorlar güzel çıkmak için

Bu arada hediyeliklerinizi neyim napıyonuz yaptırıyomısunuz? Yaptırıyosanız ne yaptırıyosunuz ?
Yok anam ben saclarimi orer guzel doguma giderim ne makyaji ne bir sey
Hediyelik ne kiz anlamadim :26:

Benayla anlasip ayni seyleri soyluyoruz sanki degil mi
Aysem ne cahiliz kiz ben bilmiyorum hediyelik falan :26:

Ne miksermis beeeee
Yani simdi sonuc olarak o dondurma hamgisiyle karistirilacak

Kizz ne makyajii hele normal dogumda makyaj mi kalirr
Ama millet ameliyathaneye yaninda makyözüyle giriyo o ayri

Ne miksermis beeeee
Yani simdi sonuc olarak o dondurma hamgisiyle karistirilacak

Kizz ne makyajii hele normal dogumda makyaj mi kalirr
Ama millet ameliyathaneye yaninda makyözüyle giriyo o ayri

Bence mikser

Kızz hele ondan mı milletin makyajı var
Bende ne ara yapılıyo diyorum düşünüyorum bi araya sığdıramadıydım

Normal doğum deme yaa rabbimin büyüklüğü nasıl bi durum öle yaa..

He kız senin saçı yaalirırman zaten sıpayı doğurtur

Evet kızz hastanede ve eve gelene veriliyo ya hani ?
Sosim sende de cinsiyet belirlendi bi kaç aya kalmaz başlarsın
Benayim son 15 gun kala kv ve benim ki cikar alir benn hic birsey almak istemiyorumsimdi buyuyunce alirim artik , bu arada dogum yapan benim hediye veren benim ee ne anladim ben bu isten:26:

Nasip olursa bi aksilik cikmazsa kardesimin yaninda girecemm ozaman ogrenir anlatirim sana nasil biseymis

Rondodur o rondoooo

Benayim son 15 gun kala kv ve benim ki cikar alir benn hic birsey almak istemiyorumsimdi buyuyunce alirim artik , bu arada dogum yapan benim hediye veren benim ee ne anladim ben bu isten:26:

Kiz o hediye degil beee hani nikahta nikah sekeri yaptirip dagitmiyon mu gelenleree
Ayni oyle yapilan bebek sekeri dio bence bu benoss ustune yaziolar hosgeldin .... Bebek diyee hatira iştee

Şimdi sana erken zten ayşe için tam zamanı

Kızz mantığa bak sana gelen eli dolu geliyo zaten ama sende onlara hedaye veriyon işte saklayan saklıyo ben seviyorum buz dolabı dolu

Yapıcan tabii ayıpp

Nasip olursa bi aksilik cikmazsa kardesimin yaninda girecemm ozaman ogrenir anlatirim sana nasil biseymis

Rondodur o rondoooo

Aaa ne güzelll ne kadar şanslısın..
Benim eltinin sabahtan başlamış sancısı evde durmuş son dakikaya kadar sonra gitmiş hastaneye açılma olmuş bile 3 saatte doğurmuş çıkmış benim kuzende de öle olduydu 3 saat..
İnşAllah kızlar sizlerede bizlere de nasip olur bölesi

Coşmuşsunuz yineeyarınokuycam artıkkk yetişemiyorum

sosyalimm o göbiş nediir öleee kız ben onuniçindekinee anammm maşalllah yaa
çok tatlıolmuş canım yaa artık sosyalden fotolar geliyoohemde ne doğalll ohhh
çook yorgunumm duş alcam dahabu benoşta maşallah haa hazırkıtakızz nasıl yetişiyonn

Kiz o hediye degil beee hani nikahta nikah sekeri yaptirip dagitmiyon mu gelenleree
Ayni oyle yapilan bebek sekeri dio bence bu benoss ustune yaziolar hosgeldin .... Bebek diyee hatira iştee

Yok kizz benoss normal doguma demis yaa o nasil bisey Allahin isi diyee onu dedim bakar anlatirim nasil bisey diye
Aman hic yapamam oyle seyler hediye falan
Hee yanlis anlamisim benn pardon

İnsallah benosumm aminnn
Benim annem de ilk dogumunu bilee kesiksiz dikişsiz olmus yani hep kolay cikarmış
İnsallah ben de ona cekmisimdir :26:

Kız işte hediye yanlış bi anlattım mı sergiledim

Ha ağa ha mehmet ağa aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…