Ağlayakta gözden mi olak???

kızz sen tatile gitmedin mi ben takip edemedim sanki öle görmüştüm etiketlerde

Hosgeldinn fundossss
Aman istanbulun civisi cikti artik. Hergun dahada kalabaliklasiyor. Insanlar cogaldikca olaylarda artio dogal olarakk. Keske esimin kucuk sirin bi kasabaya tayini ciksa,oynaya oynaya giderimm

Lizos ani baskinlar yapabilirimmm

Gunaydinnn guzelliklerrrr

Yelooo herkesin hakkini ayiricam merak etmee

Bu benosun banyoyla imtihani ne zaman bitecek ayoll

Sosiii bu aksamdan cantani hazirlaaa,sen benosa benzemee

yok yok bencede benzemeyeyim bu akşamdan her işimi halledeyim

Günaydın kızlar
bugün bana kimsenin cevap vermeyeceğini hissediorum fundoş yok ya

hormonlar gelmiş yine bu hormonlar

oooo çok sosyal sorumlu gördüm seni fundoş kız bi tatile gittin çiçek çocuklara döndün

Hosgeldinn fundossss
Aman istanbulun civisi cikti artik. Hergun dahada kalabaliklasiyor. Insanlar cogaldikca olaylarda artio dogal olarakk. Keske esimin kucuk sirin bi kasabaya tayini ciksa,oynaya oynaya giderimm

Lizos ani baskinlar yapabilirimmm
kesin yine biyere gitcen gitmeden yazım dedin
günaydın canlar :124::118::76:

yok yok bencede benzemeyeyim bu akşamdan her işimi halledeyim

hormonlar gelmiş yine bu hormonlar

oooo çok sosyal sorumlu gördüm seni fundoş kız bi tatile gittin çiçek çocuklara döndün

kızlar yaa ne hormonu beni ben anlamadım bugünde herkesin erkenden gelesi tuttu bu saatte tek fundoş oluyodu burda biz başbaşa romantizm yapıyoduk

kesin yine biyere gitcen gitmeden yazım dedin

kızlar yaa ne hormonu beni ben anlamadım bugünde herkesin erkenden gelesi tuttu bu saatte tek fundoş oluyodu burda biz başbaşa romantizm yapıyoduk

Bugun gezme yok,disciye gidecem kizz ben bi yere gitsemde yazarim yeterki yazmaya musait ortamim olsun yazamasamda okurummm kulup bagimlisiyizz

Sosyosss gunaydinn,hosgeldinnn

başbaşa romantizmmi
oyy seni yerim ben yaaa

kızzz o bahsi geçen tatil değil h. sonu kaçamağı annemle ablam sezonu açmıştııı bizde eşimle baskın yaptık annemin yanına gittik canım

asıl tatil ctesi akşamı

ayşemm ciddimisin gidermisin hemen öle bi durum olsa benim eşime samsun için geldi teklif ben istemedim
ablamlarla d.karadeniz turunda görmüşlerdi git düşünmeden şahane biyer dediler hatta ama insan gerçekleşince böle bişey istemiyo
bende hayalde derdim hep sakin biyere gitsek keşke

sosyalimmm yarınmı yolculuk canımmm

biz çıkalım o zaman
kimin hormonları tavan yapıyormuş gel öpeyim yanağından instagramın varmış hanımefendi benide şeyetsene hiç anlamıyorum ben takip etmeyi
Bugun gezme yok,disciye gidecem kizz ben bi yere gitsemde yazarim yeterki yazmaya musait ortamim olsun yazamasamda okurummm kulup bagimlisiyizz

Sosyosss gunaydinn,hosgeldinnn

biliyorum kız bende genelde okuyorum yazamadığımda ama bu ara takip edemedim sizi
hastaneden çıkınca direk bu sayfayı açtım eşim diyoki ne diyo kankilerin haberi verdinmi

oooo senin tatilede az kaldı benim yerimede tatil yap
evet canım yarın akşam çıkacağız ayyy düğün olmasa hiç gidesim yok

Yaa tabi bi anda boyle teklifle karsi karsiya kalinca insan illaki arada kalirr. Ama gitmek agir basarr. Birde gidecegimiz yere gore degisir tabi. Ama samsun cok guzelmis fundammm.

Ee anlatsana haftasonu nasil gectiii,ne yedin ne ictin

Sosyos ne gitmesi kizzz,demirbaslara yakisir mi buu

tesisatımıda yanımda götürüyorum merak etmeyin tabletim hep yanımda olacak

ohh ohh bu hafta geçmez sana, sosyoş da gidiyor benoş zaten paso geziyor bizde avcumuzu yalayalım

ohh ohh bu hafta geçmez sana, sosyoş da gidiyor benoş zaten paso geziyor bizde avcumuzu yalayalım
sen evinde otur zamanın az kaldı yollarda doğuracaksın Allah korusun

Tesisatt super yaa
Lizoo aynen bagimlilik yapiooo. Artik esimde alistii.sesini cikaramiyor

benimkine diyorum ki abine sor kablosuz net varsa tableti götürelim yoksa kendime yük etmem diyorum

sosyalimm işte bu süper bi haberrr naklen yayın olcak ozamannn
benim tablette net yok o yüzden götürmemin anlamı olmuyo
telde net var ama giremiyorum ben üyeliğimi girene kadar çıkış yapıyo
yarıakıllı şeyyy
ins. da yüklü değil

inşallah deşifre etmem kendimi orada aslında götürmesem mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…