Ağlayakta gözden mi olak???

Tesisatt super yaa
Lizoo aynen bagimlilik yapiooo. Artik esimde alistii.sesini cikaramiyor
ben yinede çok yanındayken girmiyorum buraya yazdıklarımı bi okusa hele anasına kardeşlerine dediklerimi
sen evinde otur zamanın az kaldı yollarda doğuracaksın Allah korusun

benimkine diyorum ki abine sor kablosuz net varsa tableti götürelim yoksa kendime yük etmem diyorum
oturuyom gıı zaten dün beni gezdir gezdir diye tutturdum çıktık arabayla eczaneye gittik bide babalara hediye aldık sonra gezecektik ki ben vazgeçtim yemiyo bi zaman sonra istesende

anaam fundoş yokmusun dönene kadar napcaz sensiz

kızlar bu arada yeni adette aşılama yaptırıyorummmm :118: :118:

lizommm gündüz böle sürekli olamam zaten işyerinde olduğumdan hep burdayım kız normalde ben hep dışardayımdır haa şansa hep oturdum bu sene
yaaa sizin doğumlar geliyo asıl siz olmayacanızzz

Hadi hayirli olsunn fundammm,Rabbim gonlundekini versin insallahhh. Guzel seylet olacak,hissediorum

Ilk gunler belki cok gelemeyiz ama sonra alisinca yine buradaki yerimizi aliriz fundoss

hadi hayırlısı canım Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin
ben girerim ki
Gunaydinn kizlar nasilsiniz
günaydın eysan hoşgeldin

sağolun kızlarrr inşallah hayırlı olur denemekten zarar gelmez

Gunaydinnn guzelliklerrrr

Yelooo herkesin hakkini ayiricam merak etmee

Bu benosun banyoyla imtihani ne zaman bitecek ayoll

Sosiii bu aksamdan cantani hazirlaaa,sen benosa benzemee

He yaa hiç sevmiyorumm hele de son zamanlarda kel kalıcam inanılmaz saçım dökülüyo böle olmazdı.. Mevsim değişikliği galan değil yani
Sanrım bi gece kurutmaya üşendiydim havlu ile yattım ondan sonra oldu gerildi saçlar kökten geliyo
Afedersiniz iyi pok yedim

Bugun gezme yok,disciye gidecem kizz ben bi yere gitsemde yazarim yeterki yazmaya musait ortamim olsun yazamasamda okurummm kulup bagimlisiyizz

Sosyosss gunaydinn,hosgeldinnn

Bende öleyim her türlü giriş var bende.. Bemim telde sorun olsun eşiminkinden girerim oda alıştı her gün sohbet ne diye sorar

ohh ohh bu hafta geçmez sana, sosyoş da gidiyor benoş zaten paso geziyor bizde avcumuzu yalayalım

Kız nereye geziyorum öle denk geldi bak bu hafta istanbuldayım temizlik yapıcam evin dip köşeye ihtiyacı var camlar leş yağmurda bitmedi ya nasıl yağdı gece öle..

Sosiii götür yanında haber et bize ve sensiz olmaz renkliyede gircen çünkü

Fındıkkk sen napar atarlı

Yeliz gelmemiş gece kuşu

Eyşan sende hoşgeldin

Twinde zaten tatile girdi rahatlayacak ohh

götürecemde net yoksa affedersin neyle bağlanacam buraya ama size kesin haber ederim buradan olmazsa buradan :102:

bende saçımı kurutmadan sızdım baş ağrısından ölüyorummm
atarlımı

kızzzzz unuttum sölemeyiii bezelye aldım tarladan annem diyo takmış kafaya delimi ne ben yapıyorum veriyorum sana lazım oldukça çıkarıp
ya yok alcam dedim birindenmi duydun heveslendin diyo hee dedim arkadaş yapıyo çıkarıyo bende öle yapcam

sosyalim bende öleyim kızzz kendimi hep yorgun hissediyorum sen nasıl hissetmiyesin anam

götürecemde net yoksa affedersin neyle bağlanacam buraya ama size kesin haber ederim buradan olmazsa buradan :102:

bende sorun yokkk hepsi ulaşıyoooo
yaa net olsada düğün telaşı sosyalim giremesende anlarız seniii zor olur o ortamda kızzz

hakket benoşşşşşş hiç sormuyoz çalışmalar ne dıurumdaaa bittimi korunma kızzzzz

ben akşama doğru sarj oluyorum gece yatmaya gidiyoruz ya enerji patlaması oluyor bende yatakta 4 dönüyorum

zaman buldukça gelirim ben kız sizleri merak ederim gerçi sen deniz kum güneş olayındasın

ben akşama doğru sarj oluyorum gece yatmaya gidiyoruz ya enerji patlaması oluyor bende yatakta 4 dönüyorum

zaman buldukça gelirim ben kız sizleri merak ederim gerçi sen deniz kum güneş olayındasın

yazık adama yaaaa

he yaa sürekli o modda olmaz umarımmm biz gezmeli tur daha seviyoz hep suda olmayak karadada gezek
yelonun dediği gibi tekne tepesinde pişecezmi yoksa

yazık adama yaaaa

he yaa sürekli o modda olmaz umarımmm biz gezmeli tur daha seviyoz hep suda olmayak karadada gezek
yelonun dediği gibi tekne tepesinde pişecezmi yoksa

adamı görsen zaten yatağın kenarından neredeyse aşağı düşecek

tamam bee anladık gezeceksin

sabahları bütün enerjim çekilmiş gibi uyanıyorum ayşem sence normal mi bu durum :26:

belli bi donemde yorgunluk hat safhada oluyo canim. bendede oldu.
20. haftadan sonra kan hapi verio zaten doktor. hatta ben simdi gunde 2 defa iciorum. birde d vitaminine baktir canim. cogu doktor ona onem vermiyo ama gecende canan karatayda soyledi. d vitamini cocugun gelisimi icin cok onemliymis. benim d vitaminim 3 cikmisti. ilaclardan sonra 50 ye cikmiss

benosum hosgeldin sendeee,iyi poh yemissinn, sende benim gibi ne guzel anlatisounn ben saclarimi kurutmadan yatarsammm sabah zombi gibi kalkarim

fundos taze taze bezelyeler. ne guzel yapmissin. afiyet olsu n cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…