Ağlayakta gözden mi olak???

sağolun kızlarrr inşallah hayırlı olur denemekten zarar gelmez

Kıızzz ne zaman ben kaçırdımm bana tarih ile gel

benayyyy çalışmalara başladın mı kığıızzzzz

Yok kız daha ikinci regl olmadı ki.. Eşime dedim bu ay olunca başlayalım yok diyo adam. Neymiş efendim bursadaki doktor 3 ay demiş iyide 3 ay oluyo zaten yok diyo anam benden inat zaten onun yüzünden bebek çalışmasına geç başladıydık gene aynını yapıyo ramazanda bitsinmiş 3 regl oluncaymış

Annese biliyo kızının huyunu ama ne güzel senin bezelye iyiymiş tarladan direkt benim ikinci aldığım iyi değildi
Güle güle ye canım..
Dün akşam atar yaptın ya ona dedim

Siz şimdi tatil yapınca ben kıskanırım
Bizim tatil belli değil çünkü

adamı görsen zaten yatağın kenarından neredeyse aşağı düşecek

tamam bee anladık gezeceksin

pişmiş tavuğa dönmeden inşallah

ilk ve son ayşemmmm bana göre değil yorucu ve sıkıcıoluyooo gelemiyom ben darlanıyom bi heves bi heves aldık ama
anam bu yine kolay mısır asla yapamam heralde

yavaş yavaş benim sıpa sömürmeye başladı beni desene vitaminlere ilaçlara geldiğimde başlatacakmış son 2-3 gündür böyleyim ayşem demek ki normalmiş baktırırım canım d vitamine falan sağol ayşemm

benoşum 7 veya 8 temmuz regl diye hesplıyorum işte 2. günü başlanıyor tedaviyeee
ama korkum şu bayrama kadar gelişmezse yumurtalar bayrama atarsa poku yedim işte
ama şölede bişey 20. gün oluyo bayram başlangıcı ozamana olur herhal

kızz neyse kocayı dinle dinlemesende onsuz olmayacağına göre el mahkum

benoşşş sen erzak hazırlığı paylaşmışın ya onu gördüm bidefa eşin yazmış yaaa hayırdır kıtlıkmı var ne öle bişey yazmış ayyy koptummm

hemen tutuyo sanki sen boşver kocanı 2. olduktan sonra başla çalışmlara kandıracaksın artık

hemen tutuyo sanki sen boşver kocanı 2. olduktan sonra başla çalışmlara kandıracaksın artık

Sosiim. Fundanın dediği gibi onsuz olmuyo. Dedim ya adam takmış ya bişi olursa hemen tutarsa bekleyelim bu kez aynı acıları yaşamak istemiyorum diyo. Olur yine bu kezdee keşke doktoru dinleseydik deriz diyo.. Kendince haklı ama ne bilim illa 3 ü bekleyelim diyo bende arada kaldım olmadı doktoru arayacak ben aramam dedim

Kızz bronz olacan işte ne güzell ister tavuk gibi piş ister horoz gidiyon ya bak keyfine darısı başımıza..

Bide planlama yapma inşAllah olur de bırak oluruna takma şu kafanı artıkk aaa kızıyorum artık

Aayy sorma benim koca bi ayrı komik zaten.. Kıtlık mı var der sonra da gerisi nerde der yemeyi biliyo kilosuyla herkes dalga geçiyo kocamın zaten

yok kız kilolu değilki öle çok eşin iyi bence ama çok komikti yaaa bide takipçinde var haaa ne koydunuz nasıl yaptınız diye sormuşlar ya
bu arada eşin değil sadece ablanda çok komik bende isterim banada yapsana diyo ya

valla onu bidaha söleee dövün beni hatta eşşek sudan gelene dek
bende çok kızıyorum kendime çok evhamlıyım bi rahat olamadım şu konuda hiçbişeyi böle takmamıştım kızzzz
benoş çok zor ama gerçekten herşeyi zorlayıp değerler normalken olmaması insanı strese sokup acaba mı dedirtiyo işte

zaten en zoruda sebepsiz inferliteymiş :26:

Evt cnm tam zamani zaten. Gelince baslarsin. Benim dis etlerim kaniyo hep zaten dislerim sorunlu. Olanida cocuk somuruyor

Benos sen bence adami kandirr. Adet dongun uzun zaten.hem asagi tarafta kendini toplamistirr. Bu adette gelsin sonraa butun cazibeni kullanmaya basla

Fundoss neee 7-8 temmuz mu ben daha var saniyodumm. Hadi bakalim hayir olsun bebis olsun hatta cifter cifter olsun

ayşemmm 7-8 temmuz adet başlangıcııı onu takiben 14. gün olduğunu varsayarsak bayram öncesi işte :94:
senin doğum zamanı benim sonuçlancak

ayşemmm 7-8 temmuz adet başlangıcııı onu takiben 14. gün olduğunu varsayarsak bayram öncesi işte :94:
Anladim canimmm. Ikimizde hayirli haberler veririz insallah agustostaaa.
Sen simdiden bunu dusunme hic. Tatilini dusunnn. Icin ferahlasinn. Tatilde bol bol foti cekinin. Bizde merak ederiz gittiginiz yerlerii

Ben yavastan hazirlanayim. Hani bugun yagmur yagacakti yaa hava yine cok guzell

Kız benim kocanın göbeği var yoksa zaten kilolu değil komik olyor.. bazen resim çekinirken göbeği çek içeri diyorum resimde göbeği çıkmayınca mutlu oluyor bazen arkadaşları dalga geçiyor çünkü

Ablam garibim yazık hiç bişi yapamıyor ya orda biz yapınca heves ediyor.. oda geçen yıl benden gördü kendi de yaptı bişiler bak bende yapabiliyorum diyor 19 yıllık evli kadın oysa ki yurt dışında olunca zor oluyor malesef severim keratayı

strese sokmuycan iş te canım.. tamam senin durumun çok zor ama emin ol senden daha kötü durumda olanlar var. en azından gelecek sıpan senin sadece gününü bekliyor.. sen belkide kafanı çok taktığın için gecikiyor. bi boşversen var ya herşey daha iyi olacak..
bak bu tatille kafanı boşalt takmadan gel

Kız öle denemeye çalışcam günler geçiyor çünkü.. olacağı varsa nasılsa olur.. yoksa zaten yine devam etcek beklemeye.. benim koca hep kötüyü düşünmeyi sever bi şekilde ikna etmeye çalışcam.. olmadı doktoru arıycam.. ama ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bi iki test neyim yaptırıyım bakalım ne diycekler ya da haftaya kesin gidicem doktora

inşalllah canımmm senin miniğin sağlıkla gelsin sende çok iyi bişekilde aramıza gelde benimki deneme olsun ayşemmm olursa olur olmazsadaa :118:

tamammm ablam foto delisi zaten ben çekmesemde o çeker sonrada kızar hep snein var insan çeker beee der

yağcakmış kızzz bu hafta full yağışmış ama yağmasın üstüme bişi almadım bende

ya diş çok önemli bu arada ufacık bi ağrısı bile insanı hayattan soğutıyor
ne zaman çıkacak senin teller ayşem yaaaa

bi üst mesajda yazmayı unutmuşum
Kız bayraam teeee ayın 28. nde neyin kafasındasın sen yav

düşünmeeeee sen. ayın 14. de aşılama olunca en az 10 günün var ama yok hiç ayağa kalkmaman gerekiyorsa bilemem yani.. olmadı gitme izmire olmaz mı ?

zaten var ya sabaha karşı gök gürültüsüne uyandım seni bayaa bi andım ama iyi merak etme
kız dediğin çıkta ya dedim ayşe şimdi bayram eder hava kötü nasıl işe gitcem derdine düştüm.. benim koca bugün izinli evde yatıyor :) ama hava güzelleşti hiç üzgün değiliz ayşe

Eve geldim hic ise gidesim yok
Aysemm kolay gelsin
Fundos asilamayla bu is tamam bence hem lizim ve ayseden sonra hamis kadrolari bosalacak saflari siklastiririz bizde
Benay bu lafim sana da cabuk gel annem bekletme

kızzzzz eğer o tarihte olursaaa bu ay nasıl 3 gün geciktiii
bide adetin 2. günü iğnelere başlıyon yumurta ne zaman gelişirse takiple karar veriyo olduki geç büyüdüüüü işte ozaman tezzeğiiii avuçla
eşim izmire gitmek için gün sayıyor çünkü bide cuma akşamdan çıktığımızı düşün arefe pazar

ayın 14ü değil beee en erken olma ihtimali 20 si

ben gitmemmm gidesim yok zatennn eşimden spoşları alalım aşılamam olsundaaa yetişsindeee çeksin gitsin

Hepimiz icin hayirlisi olsun fundamm. Agustos heyecanli gecek. Benostaa korunmayi birakacak. Yelonunda ameliyata cok az kaldiii. Rabbimm hepimizin hayirlisiyla rahatlamasini nasip etsin.

Bu sene sonu gibi dedi ama dahada uzayabilirmis 2015 de cikacsk galiba tellerim. Agustosta 2 sene olacak zaten

Ahh benosummm cok guldumm yaa yaz yagmurlari guzel oluo ama. Hafif serinlik
Sadece bizim tarafta yagmur yagsinn.sizin taraf gunluk guneslik olsunnn

bak yaa halaa hesap kitapta..
canım benim kötüye yorma adet tarihini bekle bakalım eğer ki ayın 10-12 lere sarkarsa işte o zaman risk yaptırmazsın.. ama temmuzun başı olursa bana göre yetişir senin yumurtaları biz öğrendik artık baktıra baktıra
klomenden pay biç yani söyletme bize
güzel olacak inşAllah..
Mübarek günlerde sonuçta senin için zaten bizlerde dua ediyoruz, inşAllah rabbim bu kez yüzünü güldürür canım benim. sen dert etme yeterki aklından bi at şunu

Ahh canım benim tamam sen serinlikten don biz yanalık yetrki sen üzülme, sıpan yormasın seni.. gerekirse biz donmaya razıyız,,
bu yola birlikte baş koyduk.. donmak var ölmek yok

inşAllah uzamazda çıkar tellerin, gerçekten her anlamda zor bi iş tel işi..

Gercekten yeliz nerede kiggizzzz

gene bi toplantı derdinde mi ki.. anası ne zaman geliyordu onun az kaldı ona da ha

Eve geldim hic ise gidesim yok
Aysemm kolay gelsin
Fundos asilamayla bu is tamam bence hem lizim ve ayseden sonra hamis kadrolari bosalacak saflari siklastiririz bizde
Benay bu lafim sana da cabuk gel annem bekletme

sosyalimmmm yeloya mesaj yazmıştımmmm uyuyo galibaaaa hala dönmediii

sosyalimmm ayşemmm heyecanlanıyom ama böle yapmayın kızzzz yada yapınnn hep yapınki bende pozitif enerjiyle yptıram
üfff inşallah çabucak kurtulursun şu tellerden yaaa ama çok güzel oluyor bitince

yok benoş sarkmış halini hesapladım ben zaten
kızzz bakk yaa heyecanlanıyom huuuuu gel temmuz geeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…