sağolun kızlarrr inşallah hayırlı olur denemekten zarar gelmez
benayyyy çalışmalara başladın mı kığıızzzzz
bende saçımı kurutmadan sızdım baş ağrısından ölüyorummm
atarlımı
kızzzzz unuttum sölemeyiii bezelye aldım tarladanannem diyo takmış kafaya delimi ne ben yapıyorum veriyorum sana lazım oldukça çıkarıp
ya yok alcam dedim birindenmi duydun heveslendin diyohee dedim arkadaş yapıyo çıkarıyo bende öle yapcam
sosyalim bende öleyim kızzz kendimi hep yorgun hissediyorum sen nasıl hissetmiyesin anam
adamı görsen zaten yatağın kenarından neredeyse aşağı düşecek
tamam bee anladık gezeceksin
belli bi donemde yorgunluk hat safhada oluyo canim. bendede oldu.
20. haftadan sonra kan hapi verio zaten doktor. hatta ben simdi gunde 2 defa iciorum. birde d vitaminine baktir canim. cogu doktor ona onem vermiyo ama gecende canan karatayda soyledi. d vitamini cocugun gelisimi icin cok onemliymis. benim d vitaminim 3 cikmisti. ilaclardan sonra 50 ye cikmiss
benosum hosgeldin sendeee,iyi poh yemissinn, sende benim gibi ne guzel anlatisounnben saclarimi kurutmadan yatarsammm sabah zombi gibi kalkarim
fundos taze taze bezelyeler. ne guzel yapmissin. afiyet olsu n cnmmmmm
belli bi donemde yorgunluk hat safhada oluyo canim. bendede oldu.
20. haftadan sonra kan hapi verio zaten doktor. hatta ben simdi gunde 2 defa iciorum. birde d vitaminine baktir canim. cogu doktor ona onem vermiyo ama gecende canan karatayda soyledi. d vitamini cocugun gelisimi icin cok onemliymis. benim d vitaminim 3 cikmisti. ilaclardan sonra 50 ye cikmiss
benosum hosgeldin sendeee,iyi poh yemissinn, sende benim gibi ne guzel anlatisounnben saclarimi kurutmadan yatarsammm sabah zombi gibi kalkarim
fundos taze taze bezelyeler. ne guzel yapmissin. afiyet olsu n cnmmmmm
Kıızzz ne zaman ben kaçırdımm bana tarih ile gel
Yok kız daha ikinci regl olmadı ki.. Eşime dedim bu ay olunca başlayalım yok diyo adam. Neymiş efendim bursadaki doktor 3 ay demiş iyide 3 ay oluyo zaten yok diyo anam benden inat zaten onun yüzünden bebek çalışmasına geç başladıydık gene aynını yapıyoramazanda bitsinmiş 3 regl oluncaymış
Annese biliyo kızının huyunu ama ne güzel senin bezelye iyiymiş tarladan direktbenim ikinci aldığım iyi değildi
Güle güle ye canım..
Dün akşam atar yaptın ya ona dedim
Siz şimdi tatil yapınca ben kıskanırım
Bizim tatil belli değil çünkü
benoşum 7 veya 8 temmuz regl diye hesplıyorum işte 2. günü başlanıyor tedaviyeee
ama korkum şu bayrama kadar gelişmezse yumurtalar bayrama atarsa poku yedim işte
ama şölede bişey 20. gün oluyo bayram başlangıcı ozamana olur herhal
kızz neyse kocayı dinle dinlemesende onsuz olmayacağına göre el mahkum
benoşşş sen erzak hazırlığı paylaşmışın ya onu gördüm bidefa eşin yazmış yaaa hayırdır kıtlıkmı var ne öle bişey yazmış ayyy koptummm
hemen tutuyo sanki sen boşver kocanı 2. olduktan sonra başla çalışmlarakandıracaksın artık
yavaş yavaş benim sıpa sömürmeye başladı beni desene vitaminlere ilaçlara geldiğimde başlatacakmış son 2-3 gündür böyleyim ayşem demek ki normalmişbaktırırım canım d vitamine falan sağol ayşemm
Evt cnm tam zamani zaten. Gelince baslarsin. Benim dis etlerim kaniyo hepzaten dislerim sorunlu. Olanida cocuk somuruyor
Benos sen bence adami kandirr. Adet dongun uzun zaten.hem asagi tarafta kendini toplamistirr. Bu adette gelsin sonraa butun cazibeni kullanmaya basla
Fundoss neee 7-8 temmuz muben daha var saniyodumm. Hadi bakalim hayir olsun bebis olsun hatta cifter cifter olsun
Anladim canimmm. Ikimizde hayirli haberler veririz insallah agustostaaa.ayşemmm 7-8 temmuz adet başlangıcııı onu takiben 14. gün olduğunu varsayarsak bayram öncesi işte :94:
senin doğum zamanı benim sonuçlancak
yok kız kilolu değilki öle çok eşin iyi bence ama çok komikti yaaa bide takipçinde var haaa ne koydunuz nasıl yaptınız diye sormuşlar ya
bu arada eşin değil sadece ablanda çok komikbende isterim banada yapsana diyo ya
valla onu bidaha söleee dövün beni hatta eşşek sudan gelene dek
bende çok kızıyorum kendime çok evhamlıyım bi rahat olamadım şu konuda hiçbişeyi böle takmamıştım kızzzz
benoş çok zor ama gerçekten herşeyi zorlayıp değerler normalken olmaması insanı strese sokup acaba mı dedirtiyo işte
zaten en zoruda sebepsiz inferliteymiş :26:
Evt cnm tam zamani zaten. Gelince baslarsin. Benim dis etlerim kaniyo hepzaten dislerim sorunlu. Olanida cocuk somuruyor
Benos sen bence adami kandirr. Adet dongun uzun zaten.hem asagi tarafta kendini toplamistirr. Bu adette gelsin sonraa butun cazibeni kullanmaya basla
Fundoss neee 7-8 temmuz muben daha var saniyodumm. Hadi bakalim hayir olsun bebis olsun hatta cifter cifter olsun
ayşemmm 7-8 temmuz adet başlangıcııı onu takiben 14. gün olduğunu varsayarsak bayram öncesi işte :94:
Anladim canimmm. Ikimizde hayirli haberler veririz insallah agustostaaa.
Sen simdiden bunu dusunme hic. Tatilini dusunnn. Icin ferahlasinn. Tatilde bol bol foti cekinin. Bizde merak ederiz gittiginiz yerlerii
Ben yavastan hazirlanayim. Hani bugun yagmur yagacakti yaa hava yine cok guzell
ayşemmm 7-8 temmuz adet başlangıcııı onu takiben 14. gün olduğunu varsayarsak bayram öncesi işte :94:
Anladim canimmm. Ikimizde hayirli haberler veririz insallah agustostaaa.
Sen simdiden bunu dusunme hic. Tatilini dusunnn. Icin ferahlasinn. Tatilde bol bol foti cekinin. Bizde merak ederiz gittiginiz yerlerii
Ben yavastan hazirlanayim. Hani bugun yagmur yagacakti yaa hava yine cok guzell
bi üst mesajda yazmayı unutmuşum
Kız bayraam teeee ayın 28. nde neyin kafasındasın sen yav
düşünmeeeee sen. ayın 14. de aşılama olunca en az 10 günün var ama yok hiç ayağa kalkmaman gerekiyorsa bilemem yani.. olmadı gitme izmire olmaz mı ?
zaten var ya sabaha karşı gök gürültüsüne uyandım seni bayaa bi andım ama iyi merak etme
kız dediğin çıkta ya dedim ayşe şimdi bayram eder hava kötü nasıl işe gitcem derdine düştüm.. benim koca bugün izinli evde yatıyor :) ama hava güzelleşti hiç üzgün değiliz ayşe
bi üst mesajda yazmayı unutmuşum
Kız bayraam teeee ayın 28. nde neyin kafasındasın sen yav
düşünmeeeee sen. ayın 14. de aşılama olunca en az 10 günün var ama yok hiç ayağa kalkmaman gerekiyorsa bilemem yani.. olmadı gitme izmire olmaz mı ?
zaten var ya sabaha karşı gök gürültüsüne uyandım seni bayaa bi andım ama iyi merak etme
kız dediğin çıkta ya dedim ayşe şimdi bayram eder hava kötü nasıl işe gitcem derdine düştüm.. benim koca bugün izinli evde yatıyor :) ama hava güzelleşti hiç üzgün değiliz ayşe
Hepimiz icin hayirlisi olsun fundamm. Agustos heyecanli gecek. Benostaa korunmayi birakacak. Yelonunda ameliyata cok az kaldiii. Rabbimm hepimizin hayirlisiyla rahatlamasini nasip etsin.inşalllah canımmm senin miniğin sağlıkla gelsin sende çok iyi bişekilde aramıza gelde benimki deneme olsun ayşemmm olursa olur olmazsadaa :118:
tamammm ablam foto delisi zaten ben çekmesemde o çeker sonrada kızar hep snein var insan çeker beee der
yağcakmış kızzz bu hafta full yağışmış ama yağmasın üstüme bişi almadım bende
ya diş çok önemli bu arada ufacık bi ağrısı bile insanı hayattan soğutıyor
ne zaman çıkacak senin teller ayşem yaaaa
kızzzzz eğer o tarihte olursaaa bu ay nasıl 3 gün geciktiii
bide adetin 2. günü iğnelere başlıyon yumurta ne zaman gelişirse takiple karar veriyo olduki geç büyüdüüüü işte ozaman tezzeğiiii avuçla
eşim izmire gitmek için gün sayıyor çünkü bide cuma akşamdan çıktığımızı düşün arefe pazar
ayın 14ü değil beeeen erken olma ihtimali 20 si
ben gitmemmm gidesim yok zatennn eşimden spoşları alalım aşılamam olsundaaa yetişsindeee çeksin gitsin
Hepimiz icin hayirlisi olsun fundamm. Agustos heyecanli gecek. Benostaa korunmayi birakacak. Yelonunda ameliyata cok az kaldiii. Rabbimm hepimizin hayirlisiyla rahatlamasini nasip etsin.
Bu sene sonu gibi dedi ama dahada uzayabilirmis2015 de cikacsk galiba tellerim. Agustosta 2 sene olacak zaten
Ahh benosummm cok guldummyaa yaz yagmurlari guzel oluo ama. Hafif serinlik
Sadece bizim tarafta yagmur yagsinn.sizin taraf gunluk guneslik olsunnn
Gercekten yeliz nerede kiggizzzz
Eve geldim hic ise gidesim yok
Aysemm kolay gelsin
Fundos asilamayla bu is tamam bence hem lizim ve ayseden sonra hamis kadrolari bosalacak saflari siklastiririz bizde
Benay bu lafim sana da cabuk gel annem bekletme
Hepimiz icin hayirlisi olsun fundamm. Agustos heyecanli gecek. Benostaa korunmayi birakacak. Yelonunda ameliyata cok az kaldiii. Rabbimm hepimizin hayirlisiyla rahatlamasini nasip etsin.
Bu sene sonu gibi dedi ama dahada uzayabilirmis2015 de cikacsk galiba tellerim. Agustosta 2 sene olacak zaten
Ahh benosummm cok guldummyaa yaz yagmurlari guzel oluo ama. Hafif serinlik
Sadece bizim tarafta yagmur yagsinn.sizin taraf gunluk guneslik olsunnn
bak yaa halaa hesap kitapta..
canım benim kötüye yorma adet tarihini bekle bakalım eğer ki ayın 10-12 lere sarkarsa işte o zaman risk yaptırmazsın.. ama temmuzun başı olursa bana göre yetişir senin yumurtaları biz öğrendik artık baktıra baktıra
klomenden pay biç yani söyletme bize
güzel olacak inşAllah..
Mübarek günlerde sonuçta senin için zaten bizlerde dua ediyoruz, inşAllah rabbim bu kez yüzünü güldürür canım benim. sen dert etme yeterki aklından bi at şunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?