sosyalimmmm yeloya mesaj yazmıştımmmm uyuyo galibaaaa hala dönmediii
sosyalimmm ayşemmm heyecanlanıyom ama böle yapmayın kızzzzyada yapınnn hep yapınki bende pozitif enerjiyle yptıram
üfff inşallah çabucak kurtulursun şu tellerden yaaa ama çok güzel oluyor bitince
yok benoş sarkmış halini hesapladım ben zaten
kızzz bakk yaa heyecanlanıyom huuuuugel temmuz geeeel
Ahahaha alemsinn benosssagolunn canlarimmm
Iste boyle ol fundosumm. O heyecanin hic bitmesinnnn.tellerim icinde iyi dileklerinizi sunmussunuz. Cok tesekkur ederimmm
Ben simdi son rutuslari yapip cikiorumm. Yazicam yine sizeee
ayşemmmm çabuk git gel kimseye elleşmeee
valla hakediyorum dayağı haaa benoşşşş özledisen gelebilirsin işlem yapılırken doğtorumu
yaa çok cahil insanlar var ve ben ağızlarının payını çok fena veriyorummmm çok saçma şekilde soruyolar çocuk mevzunuuu
ama üzülüyosun yinedeee
ama maşallah çok tatlı kız o sıpada yaa
aman yok kalsın o karıya bi gıcık oluyorum ki sen git yaptırrr halaa daha nasıl gidiyon anlamış değilim ya
zaten cahilliklerine veriyorum.. sanki keyiften olmuyor.. kuzenin düğününe gittim ya elbisede hafiften belden aşağısı bol ya her gören göbeğime bakıyor sonrada var mı bişi diye soruyor.. hee var da gizliyorum diyesim geldiyde hepsine. sanane arkadaş var ya da yok sananeeee
he kız bi tatlıydı ki.. onun anası da ev hanımı haa durumları iyi.. çok güzel yeşitriyor, çok takdir ediyorum kendisini, sıpaları maşallah hem sevimli hem akıllı hemde uslular.. feyz alıncak bi kadın.. inşAllah bizlerde öle güzel sıpa yetiştiren annelerden oluruz..
Benosum yazdigina cok guldummmayşemmmm çabuk git gel kimseye elleşmeee
valla hakediyorum dayağı haaa benoşşşş özledisen gelebilirsin işlem yapılırken doğtorumu
yaa çok cahil insanlar var ve ben ağızlarının payını çok fena veriyorummmm çok saçma şekilde soruyolar çocuk mevzunuuu
ama üzülüyosun yinedeee
ama maşallah çok tatlı kız o sıpada yaa
ahh ayşe ahhh hava karardı resmen klavyeyi zor gördüm ışığı açtım istedin olduuu bak yaacak deli gibi yağmurrr
kızlar merabaaa
len fundoss uyumuyodumm bugün ihalemiz vardı biraz prüz cıktı sabahtan ordan oraya koşturduk bi evrak gecersizdi onla ugrastıkk daha bismillah ofise geldim totomu koydum yereeeçok yorgun ve çook sinirliyimm
dün adet oldum ama bütün gün cok az kahve leke geldii sabah tam sökülmüştü ve agrıdan ölürkenn 8 de cıktım evden ve butun gun ayakta gectii çok agrım var karnım aç tepemden duman çıkıyo
şimdi bi çay içtim önden yemeği söyledim gidiyorum yemeye bir dk daha beklemeye tahammulum yokk
eve gidince okuyacam yazdıklarınızı canlarrr
hepinizi öperimmmm
kızlar merabaaa
len fundoss uyumuyodumm bugün ihalemiz vardı biraz prüz cıktı sabahtan ordan oraya koşturduk bi evrak gecersizdi onla ugrastıkk daha bismillah ofise geldim totomu koydum yereeeçok yorgun ve çook sinirliyimm
dün adet oldum ama bütün gün cok az kahve leke geldii sabah tam sökülmüştü ve agrıdan ölürkenn 8 de cıktım evden ve butun gun ayakta gectii çok agrım var karnım aç tepemden duman çıkıyo
şimdi bi çay içtim önden yemeği söyledim gidiyorum yemeye bir dk daha beklemeye tahammulum yokk
eve gidince okuyacam yazdıklarınızı canlarrr
hepinizi öperimmmm
kim dedi sana meendis olll
benimki gibi olmuş kızz niye öle oluyo yaaaaa bende hiç olmazdı önceden 3-4 aydır öle başlıyor
git ye kız ölmeden açlıktan
bugünde kimsecikler yokkk bende akşam gelemem misafirliğe gitcez
sosyalimmmm yazamazsam şimdiden iyi yolculuklar yolunuz açık olsun miniğimize iyi bak
Fundosum yarin burdayimm kiz gorusuruz
Yeliz patronun ne kadar acimasiz bi adam yemek yemene bile musade etmiyor
Benayy
Sanirim ayse demir celik fabrikasina gitti celik telleri oradan alacak sanirim
Kız bugün kocam izinli ya kredi ödencek ben gittim yapamadım.. 10 gün önce atm kartı yuttu yenisini almaya gittim aldım bu kezde kart açılmadı sonra gene gittim maşı çekmeye bankaya kopturdum durdumbanka işlerinedemi bakıyon kızzz
ben çıkacam ya doluştular
yaa bu arada pazartesiden nefret ediyorummmmmmmmmmmm
Canlarim herkes iyidr inş ss
Fundosum hayirli bi zmnda gelsin ınss asilamayla gelecek bizim sıpa
Sosyalim yolculuk vakti desene sagsalim gidip gelin canom
BenosumAyşem Yelizim
Canlar benimki cuma gunu ürolog a gitti Prof. Kontrol etmiş bi de test istemiş sperm bi sıkıntı olmuş tu sonuçlar da bugün yine gidip verdi test sonuç çıkmış değerler biraz düşmüş çok değil bnde bakmadım daha ..
Bu arada eşim sormuş geçen gün kontrol ettiniz bi sorun varmı demiş dr da sol tarafta Varikosel olabilir demiş:44:
Eşim de dioki ben hiç beğenmedim bu Dru ilaç yazmış 3 ay kullan demiş almiycam dedi ilaçları off bu ne şimdi anlamadım ..
Kız bugün kocam izinli ya kredi ödencek ben gittim yapamadım.. 10 gün önce atm kartı yuttu yenisini almaya gittim aldım bu kezde kart açılmadı sonra gene gittim maşı çekmeye bankaya kopturdum durdum
Bende pazartesiyi sevmiyorum..
Canımm hoşgeldin..
Eşin için sıkma sen canını mutlaka vardır bi yolu.. Onu beğenmediyse başka doktora gitsin. Onun için zor ama başka bişi gelmiyo elden..
Hem kötüde değilmiş..
Değer düşüklüğü pekmez gibi şeylerle yükselebiliyo ama ilaç daha etkili olabilir..
Hosbulduk cnm ya bilemedim ki cuma günü kontrol edip bişey dememis daha bugün sorunca demiş karıştırdı mi acaba Başka hastayla... 60 milyonmuş diğer degerleri bilmiyorum keçi boynuzu şart olduicmiodu beyimiz artık içer herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?