Hemen gelirim al uçak bileti işlem tamam kız
Anaammm desene bavul bavul tatile çıkılıyosonrada hiç biri giyilmeden geri dönülüyo
O konuda bende çok kıyafet götürürüm ama günler öncesi yapmam
eşine ders olmaz bu gene aynı modda devam
Kızlar becerikli demelerinize ayrı ayrı merciiii diyorum
Ben iyiyim hasımda çok üşengeçim
Her işimi sona bırakıyorum bu yüzden sonrada son gün oluyo sıkışıp eyvahlar olsun modunda geziyorum
kendini yok yere strese sokuyo demiiii
he yaaa hiç atlamıyo vallah
kız vallah öleee yada işe yaramazları alıp çaresiz kalırım hele izmire gidince çok sıcak yaaa bunu niye aldım keşke onu alaydım der yerim kendimii
nee herkea dip dibe miiesin duymasinn. siz kuytularda oturunn
kız izmirde duş alınca noluyo biliyonuzmubanyo sıcak oluyo yaaa ama mecbur orda giyincen havlu sarılıp çıkamıyom odaya
giyene kadar su içinde kalıyom genehele sütyeni giymek eziyet yapışıyooo iğrenççç
oyy mercini yesinler seniinnn
Biliyom kız kayınpederinin evi olduğunu rahat edemen zaten..kızzz tatilde yine neyse bu kayınpederimin evindeki durumu diyorum antreye bakıyo banyo orda giyinip çıkacanzaten yeni çıkmışsın duştan nemlisin içerisi buhar
çok eziyetliii
otelde dediğin gibi ne rahat yaaa dışunu al hoppp yatağa uzan
ablam foto atıp duruyo tura gidenlerin sayfalarından
tekne tepelerinde millet coşmuş
bide yazmışki herkes dibdibe o ne bee
evet bizim valizz ayri tatile ciktii. bizim onu goturemedigimiz yerlere gitmek istemiss
kizz olsun usengecsin ama demekki elin hizli yoksa son aksama biraksanda illa biseler eksik cikarrr
ayy fundos o sutyen olayi cok fena. bide benimkiler buyuk. sutyen zor tutuyo zaten onlari. bide sicak olunca cile oluo.
Biliyom kız kayınpederinin evi olduğunu rahat edemen zaten..
Ben o yüzden otel en iyisi diyorum ama senin yapacak bişeyin yok..
Kıızzz kocan görmesin şahsen benimki kudurur
Çile bülbülüm çileee
Ayyy acaba bir sey unuttum mu stresi basladi cantanin % 90 i hazir kizlar:18:
Sosyallll neredesin sennn? Hiç sesin soluğun çıkmıyor? Düğün ne zaman?Ayyy acaba bir sey unuttum mu stresi basladi cantanin % 90 i hazir kizlar:18:
DeryosummSosyallll neredesin sennn? Hiç sesin soluğun çıkmıyor? Düğün ne zaman?
Ylizim o herkesin huyu merak etme 30 kilo zorunlulugu olmazsa evi gotururum benkiz ne bitmez banka islerinn var bu arada
Hadi bakalım güzel güzel eğlenin canımDeryosummcok yogunum canim ya is yerinde bugun izne cikabildim izmire gidiyorum aksama dugun hafta sonu
Sen ne yapiyorsun minnosun nasil hissediyor musun pit pitlari
2 kisi 30 kiz toptan yazdim benKizz ihaleler açıldı hep işimiz bankaya düşüyoo napakk
Kizz o hangi firma 30 kg alann.Ben hep 15 kg sınırına takiliyomm :26:
Onlar tamam kiz hepsini aldimyelooo kız sakin ol yoksa Allah etmeye seni başka yerlere ziyarete gelmek zorunda kalabiliriz
Sosyal kız elbiseni ayakkabını çantanı makyaj malzemelerini takılarını, sütyenini, kilotunualdıysan tamamdır gerisini boşverr
Hadi bakalım güzel güzel eğlenin canımiyi yolculuklar
İyiyim çok şükür kuzucum, minnoş da iyihissediyorum kızzz, çok güzel bişey walla, hem hissedince evhamlar da azalıyor sen de hissediyor musun
Detaylı usg yi naptın ayarlayabildin mi izmirde?
2 kisi 30 kiz toptan yazdim benben banka islerini hic sevmiyorum su net bankaciligi ciktida rahat ettim
Onlar tamam kiz hepsini aldim
Sagol canimbende hissediyorum ama her zaman degil sen her zaman mi hissediyorsun canim:26: persembe gunu detayliya girecem canim ayarladim ama oyle cok arastirmadim sansima ne cikarsa
Yok herzaman değil elbette, hele yorgun ve gerginsem hiç hissetmiyorum, pusuyor yavrum öyle olunca
2 kisi 30 kiz toptan yazdim benben banka islerini hic sevmiyorum su net bankaciligi ciktida rahat ettim
Onlar tamam kiz hepsini aldim
Sagol canimbende hissediyorum ama her zaman degil sen her zaman mi hissediyorsun canim:26: persembe gunu detayliya girecem canim ayarladim ama oyle cok arastirmadim sansima ne cikarsa
Kizz ihaleler açıldı hep işimiz bankaya düşüyoo napakk
Kizz o hangi firma 30 kg alann.Ben hep 15 kg sınırına takiliyomm :26:
yelooo kız sakin ol yoksa Allah etmeye seni başka yerlere ziyarete gelmek zorunda kalabiliriz
Sosyal kız elbiseni ayakkabını çantanı makyaj malzemelerini takılarını, sütyenini, kilotunualdıysan tamamdır gerisini boşverr
geçici teminat kesin teminat
benoş ben yazcaktımmçok yaşa emiii
çorap eşofman neyinde var bide
kınada ne giycen soseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?