Ağlayakta gözden mi olak???

evet bizim valizz ayri tatile ciktii. bizim onu goturemedigimiz yerlere gitmek istemiss

kizz olsun usengecsin ama demekki elin hizli yoksa son aksama biraksanda illa biseler eksik cikarrr

ayy fundos o sutyen olayi cok fena. bide benimkiler buyuk. sutyen zor tutuyo zaten onlari. bide sicak olunca cile oluo.

Biliyom kız kayınpederinin evi olduğunu rahat edemen zaten..

Ben o yüzden otel en iyisi diyorum ama senin yapacak bişeyin yok..

Kıızzz kocan görmesin şahsen benimki kudurur

Çile bülbülüm çileee

Ulen amma yaziyonuz beeee
Ben de okuyup okuyup yazamadan cikiyorum
Bangadayım birazdan Osman isimli bi banka calisani cinnet getiren bi musterinin kafasina koridorda durmakta olan saksı ile vurması suretiyle hunharca katledildi diye bi son dakika haberi alabilirsinizz
Ulen bigun hepsi kapima gelecekk dee iştee keske onlar da bunu bilselerr

Ayyy acaba bir sey unuttum mu stresi basladi cantanin % 90 i hazir kizlar:18:

Ben her yolculukta 2 bavul tikabasa doldurup sonra sadece birinci bavulun ustunden 2 kiyafet cikarilmis ikincisi hic ellenmemiş şekilde geri dönüyorum
Herseyi lazim olabilir diye yanima alma huyum var ama bide kullansamm gittigimdee

Ylizim o herkesin huyu merak etme 30 kilo zorunlulugu olmazsa evi gotururum ben kiz ne bitmez banka islerinn var bu arada

yelooo kız sakin ol yoksa Allah etmeye seni başka yerlere ziyarete gelmek zorunda kalabiliriz

Sosyal kız elbiseni ayakkabını çantanı makyaj malzemelerini takılarını, sütyenini, kilotunu aldıysan tamamdır gerisini boşverr

Deryosumm cok yogunum canim ya is yerinde bugun izne cikabildim izmire gidiyorum aksama dugun hafta sonu
Sen ne yapiyorsun minnosun nasil hissediyor musun pit pitlari
Hadi bakalım güzel güzel eğlenin canım iyi yolculuklar
İyiyim çok şükür kuzucum, minnoş da iyi hissediyorum kızzz, çok güzel bişey walla, hem hissedince evhamlar da azalıyor sen de hissediyor musun
Detaylı usg yi naptın ayarlayabildin mi izmirde?

Kizz ihaleler açıldı hep işimiz bankaya düşüyoo napakk

Kizz o hangi firma 30 kg alann.Ben hep 15 kg sınırına takiliyomm :26:
2 kisi 30 kiz toptan yazdim ben ben banka islerini hic sevmiyorum su net bankaciligi ciktida rahat ettim

Onlar tamam kiz hepsini aldim

Sagol canim bende hissediyorum ama her zaman degil sen her zaman mi hissediyorsun canim:26: persembe gunu detayliya girecem canim ayarladim ama oyle cok arastirmadim sansima ne cikarsa

Hee dogru yaa 2 kişi demekki ben hep tek yolculuk yapmişim ucakla
Ben de her işimi netten hallediyorum ama şirket işleri icin gelmem gerekiyo hepp.

Yok herzaman değil elbette, hele yorgun ve gerginsem hiç hissetmiyorum, pusuyor yavrum öyle olunca Bazı günler hiç hissetmiyorum mesela, bazı günler baya hissediyorum Neyse çok memnun kalmazsan döndüğünde bir de kendi hastanende baktırırsın olmazsa tatlım
Ben de bu cumartesi gireceğim inşallah

Kizz ihaleler açıldı hep işimiz bankaya düşüyoo napakk

Kizz o hangi firma 30 kg alann.Ben hep 15 kg sınırına takiliyomm :26:

geçici teminat kesin teminat

benoş ben yazcaktımm çok yaşa emiii
çorap eşofman neyinde var bide
kınada ne giycen soseee

geçici teminat kesin teminat

benoş ben yazcaktımm çok yaşa emiii
çorap eşofman neyinde var bide
kınada ne giycen soseee

Hee onlarda var ama unutsa hemen buluncak bişi

Kız siz pegasus be türevleri ile mi uçuyonuzda 15 kilo, thy 30 kilo kişi başı öle değil mi yoksa

Son düzenleme:
Yelizim en kisa zamanda 30kilo icin esinle seyahate cikmalisin
Deryos insallah sende guzel haberlerle gelirsin canim
Fundos kiz kina icin kiyafetim yok bilmiyorum ne giyecegimi izmirden bakarim artik onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…