Ağlayakta gözden mi olak???

yüzümü yıkamakmııı hayırr allık var rimel var
valla doğru sölüyon sosem buda bana ders olsun ama bi düzelsin ozamanda özleyebilirim gür duruyo çünkü

pıtpıtlar mııı
kız uçağa binmek tehlikeli değil dimi

kız ayşee yazık fundoşa dil çıkarma benoşa çıkar

Aaa niye bana çıkıyomuş dil

Evt fundoooo dun dolu yagdii bugunde yagmur gelecek dikkatli olunn. Haftaya hava guzelmisss.hadi iyisinn

yağmur delisi

Kıızz inşAllah
Benim ablam mesela iki sıpasıda tüp
Ama bu kez hiç ummadıkları anda normal yoldan olmuş rabbimin büyüklüğü demekki nasiplerinde varmış..

O yüzden niye olmuyo dememek lazım

Ahahaha tamam bee sana daha oneri sunmuyorum hicbiseyi begenmionnn

Sagol aysem icimi rahatlattin
Fundos ucaga binmek zararli mi diyorsun bilmiyorum ki herkes biniyor

sosyalimmm için rahat olsun benim görümce 1,5 aylıkken 4 saatlik londra uçağında gitti 2,5 ken döndüüü
veee hatırlarsınızzz 6 aylıkkende buraya geldi gitti şimdi bişey dicem yeri değil kılkuyruk diyim yeter

anam hele buna bakınnn
kız sen demin girdin yazıyodun çıktın

kız senin ablanın sıpalar tüpmüüü
anaammm evet şimdide hamileydi yaaa Allahım ne büyüksünnn ne güzel bi süpriz değilmi
yaşıda var değilmi benoşum

Benay rekorun kac kiz yani yolculuga cikmadann kac saat once canta hazirlamaya basliyorsun senin rekorunu egale etmek istiyorum

Kız ben sabah kalkıyorum alacaklarımı ne var ne yok bulup koyup işe gidiyorum
6 da kalkıp 7 de evden çıkıyorum arada eşime gömlek ütülediğim zamanlarının olmuşluğu bile var

Benaydan sutyenn istedim onu dikecekti valizi hazirlamaz simdi

Kızz aldım dedin ya dikmem artık valize gelirim çok güzel yerleştiririm

sosyalim bonus kafa oldum ya artık
açık kullanmadığımda bağlıyom sıktı heralde bırak dağınık kalsın halini özledim

Kızz ne güxel saçın ne diye topluyon anam bırak kalsın açık.

Kızzz yazıyodum yemek için arkadaş geldi öle kaldı tel girince de yazdım anam ne göreyim sosi gelmiş sohbetin dibine vurulmış

ayşe coştuuuuuuuuuu

yaa benoşşşş maşallah kız çok elin hızlı demek ben hep son dakka yetişiyom öle durumlardaaa
defalarca kapıyı açıp kontrol ederim etrafı
ben şimdiden tur kostümlerimi ayarladım kıızzzz
2 gün gittik ya ki orda benim herşeyim var donuma kadar evde eskiyen herşey oraya gider çünkü
onda bile hazırlık çok uzun sürdü seyahat olayı kasıyo beniii onudamı koysam bunudamı bulunsun diye diye :83:

Ayni benim esimmmm
Antep gezisinde kac gun onceden valizi hazirladii,sonra valiz kayiplara karistiii

Benos becerikli hatunnn,burdada herkese yetisio,kimseyi atlamiyooo

Benay keske gelip hazirlasan cok iyi yaparsin sevap kazanirsin kiz

Hemen gelirim al uçak bileti işlem tamam kız

Anaammm desene bavul bavul tatile çıkılıyo sonrada hiç biri giyilmeden geri dönülüyo

O konuda bende çok kıyafet götürürüm ama günler öncesi yapmam

Ayni benim esimmmm
Antep gezisinde kac gun onceden valizi hazirladii,sonra valiz kayiplara karistiii

eşine ders olmaz bu gene aynı modda devam

Kızlar becerikli demelerinize ayrı ayrı merciiii diyorum
Ben iyiyim hasımda çok üşengeçim
Her işimi sona bırakıyorum bu yüzden sonrada son gün oluyo sıkışıp eyvahlar olsun modunda geziyorum

Ayni benim esimmmm

kendini yok yere strese sokuyo demiiii

he yaaa hiç atlamıyo vallah

kız vallah öleee yada işe yaramazları alıp çaresiz kalırım hele izmire gidince çok sıcak yaaa bunu niye aldım keşke onu alaydım der yerim kendimii

kız izmirde duş alınca noluyo biliyonuzmu banyo sıcak oluyo yaaa ama mecbur orda giyincen havlu sarılıp çıkamıyom odaya
giyene kadar su içinde kalıyom gene hele sütyeni giymek eziyet yapışıyooo iğrenççç

oyy mercini yesinler seniinnn

Son düzenleme:

Aayy o durumu hiç hatırlatma
Sütyen kadar ağırlık yapan başka bişi olamaz..
En iyi tatil otelde yapılan.. İstediğin gibi davranıyosun. İstersen odada çıplak otur

He kız ablam fransa da onlardan kalma sıpalardan alıştım

kızzz tatilde yine neyse bu kayınpederimin evindeki durumu diyorum antreye bakıyo banyo orda giyinip çıkacan zaten yeni çıkmışsın duştan nemlisin içerisi buhar
çok eziyetliii

otelde dediğin gibi ne rahat yaaa dışunu al hoppp yatağa uzan

ablam foto atıp duruyo tura gidenlerin sayfalarından
tekne tepelerinde millet coşmuş
bide yazmışki herkes dibdibe o ne bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…