hadi inşallah, desene bizim şafak aynı senle
he kızzzz ikimizde operasyon heyecanı yaşayacazsen miniğini alacan bende miniğim yerleşcek belkide
Biz bekliyoruz bakalim nezaman basliycaz bilmiyorum hic umrunda bile degil
hee belli hiç umrunda değil
Bnmde berat gecesi oldu yumdu sanirim arkadasimda ole demisti bnde hc bi belirti olmadi takma demisti bekleyelim bakalimBenim d.gunumde 20 temmuz fundosskocisinlle nice seneleriniz olsun insalahh dogumgunundede bebisiniz yerlesir insallahhhh
Eysann goguse hic takilmaa. Benim sadece kasik agrim oldu ve oda sag bacagima vurdu. Baska hicbir belirti yoktu.
Benim d.gunumde 20 temmuz fundosskocisinlle nice seneleriniz olsun insalahh dogumgunundede bebisiniz yerlesir insallahhhh
Eysann goguse hic takilmaa. Benim sadece kasik agrim oldu ve oda sag bacagima vurdu. Baska hicbir belirti yoktu.
Ustune dustukce g.....tu kalkti fundam tinlamiyorum artik
kızzz sahimiiiinşallah canım hayırlısı bakalım
eyşancımmm ben karıştırdım yaaa onun için demişsin umrunda değil bende kendin için söledin sandım
tınlamaması çok sinir bozucu zaten boşver sende tınlamıyo gibi görün ama süründür birazzz bazı konularda
amaan eyşan yaaa yaşın çok genç daha relaks takıl bırak o düşünsün gerçi bi anlamdada öle yapmasıda iyi belki kafasına takmayınca olur
Ben geldim 15 parca utu yaptim elimde koca nutella kavanozu sizleri okuyorumdaha hazirlik yapmadim acaba muhtari cagirsam benim yerime cantayi hazirlar mi oy zamani gelip oy istemeyi biliyor ama
Ben geldim 15 parca utu yaptim elimde koca nutella kavanozu sizleri okuyorumdaha hazirlik yapmadim acaba muhtari cagirsam benim yerime cantayi hazirlar mi oy zamani gelip oy istemeyi biliyor ama
Benay rekorun kac kiz yani yolculuga cikmadann kac saat once canta hazirlamaya basliyorsun senin rekorunu egale etmek istiyorum
Ohh afiyet olsun sosiiiiu
Sen bence benosu cagir o hazirlasinnson gun cok hizli valiz hazirliomus kendileriii
Evet fundos aramizda 1 gun varmis esinlee
Benaydan sutyenn istedim onu dikecekti valizi hazirlamaz simdi
Ne oldu fundos seninn basin kolay kolay agrimazdi:26:
Minnosun hareketlerini duzenli olarak kacinci haftada hissetmeye basladin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?