Ağlayakta gözden mi olak???

Benim d.gunumde 20 temmuz fundoss kocisinlle nice seneleriniz olsun insalahh dogumgunundede bebisiniz yerlesir insallahhhh

Eysann goguse hic takilmaa. Benim sadece kasik agrim oldu ve oda sag bacagima vurdu. Baska hicbir belirti yoktu.

Benim d.gunumde 20 temmuz fundoss kocisinlle nice seneleriniz olsun insalahh dogumgunundede bebisiniz yerlesir insallahhhh

Eysann goguse hic takilmaa. Benim sadece kasik agrim oldu ve oda sag bacagima vurdu. Baska hicbir belirti yoktu.
Bnmde berat gecesi oldu yumdu sanirim arkadasimda ole demisti bnde hc bi belirti olmadi takma demisti bekleyelim bakalim

Ustune dustukce g.....tu kalkti fundam tinlamiyorum artik

kızzz sahimiii inşallah canım hayırlısı bakalım

eyşancımmm ben karıştırdım yaaa onun için demişsin umrunda değil bende kendin için söledin sandım
tınlamaması çok sinir bozucu zaten boşver sende tınlamıyo gibi görün ama süründür birazzz bazı konularda
amaan eyşan yaaa yaşın çok genç daha relaks takıl bırak o düşünsün gerçi bi anlamdada öle yapmasıda iyi belki kafasına takmayınca olur

Belkide cnm bnde takmiurm cnm ya saymiyorum valla sadece dua ediyorum artik hersey allahtan

Ben geldim 15 parca utu yaptim elimde koca nutella kavanozu sizleri okuyorumdaha hazirlik yapmadim acaba muhtari cagirsam benim yerime cantayi hazirlar mi oy zamani gelip oy istemeyi biliyor ama

Benay rekorun kac kiz yani yolculuga cikmadann kac saat once canta hazirlamaya basliyorsun senin rekorunu egale etmek istiyorum

Ben geldim 15 parca utu yaptim elimde koca nutella kavanozu sizleri okuyorumdaha hazirlik yapmadim acaba muhtari cagirsam benim yerime cantayi hazirlar mi oy zamani gelip oy istemeyi biliyor ama

Ohh afiyet olsun sosiiiiu
Sen bence benosu cagir o hazirlasinn son gun cok hizli valiz hazirliomus kendileriii

Evet fundos aramizda 1 gun varmis esinlee

Benay rekorun kac kiz yani yolculuga cikmadann kac saat once canta hazirlamaya basliyorsun senin rekorunu egale etmek istiyorum

Ohh afiyet olsun sosiiiiu
Sen bence benosu cagir o hazirlasinn son gun cok hizli valiz hazirliomus kendileriii

Evet fundos aramizda 1 gun varmis esinlee

Benaydan sutyenn istedim onu dikecekti valizi hazirlamaz simdi

kıııızzzz bugün espriler ardıardınaaa

başım inanılmaz ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…